La ofertă

Aparat de aer conditionat KYATO K12-ION++S, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

KYATO K12-ION++S

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

KYATO K12-ION++S

(Aparat de aer conditionat, KIT DE INSTALARE INCLUS, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Generator de ioni negativi, Auto restart, Eco Function, Somn confortabil, Afisaj ascuns)

KYATO K12-ION++S este un aparat de aer conditionat foarte performant, ce dispune de o capacitate buna de modificare a temperaturii si de numeroase functii inteligente. In schimb, asemenea majoritatii produselor japoneze, partea estetica reprezinta un punct sensibil care lasa inca loc de imbunatatiri.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat KYATO K12-ION++S are o capacitate de modificare a temperaturii de pana la 12000 BTU/h, indiferent ca veti utiliza regimul de racire sau pe cel de incalzire. Din acest punct de vedere, producatorul il recomanda pentru climatizarea spatiilor de pana la 30 mp, insa, noi nu suntem chiar atat de optimisti. Indiferent ca vorbim despre un brand japonez, renumit pentru performantele tehnologice, consideram ca acest sistem este capabil sa asigure confortul termic in incaperi de pana la cel mult 25 mp.

Eficienta energetica este unul dintre marile avantaje ale acestui sistem de climatizare modern. Asemenea, majoritatii competitorilor performanti, aparatul de aer conditionat KYATO K12-ION++S oscileaza intre clasa A++ si A+, in functie de modulul utilizat. Vorbim asadar despre standarde ridicate, avand in vedere ca, pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizare activitatii aparatului de aer conditionat KYATO K12-ION++S. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile automat, reusind sa atinga mult mai repede conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se obtine o imbunatatire a randamentului cu pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care a fost echipat aparatul de aer conditionat KYATO K12-ION++S este unul foarte performant. Vorbim chiar despre o inovatie in acest domeniu. Pe langa faptul ca produce o purificare aproape completa a aerului din incapere, acesta emana ioni de argint in aer, capabili sa vindece o gama larga de afectiuni.

Functiile de climatizare pe care le ofera aparatul de aer conditionat KYATO K12-ION++S sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca in cazul primelor doua vorbim despre o activitate sezoniera datorata impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera, ce va trimite feed-back permanent catre unitatea principala in scopul de a mentine o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de resurse.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, in urma activitatii de racire, eliminand astfel sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia. Asadar, veti scapa de principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza previne deteriorarile serioase ale aparatului de aer conditionat  KYATO K12-ION++S. Aceasta detecteaza din stadiu incipient orice eroare, opreste instant unitatea si afiseaza pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acesta, veti putea gasi in manualul utilizatorului cele mai simple metode de remediere.

Timer-ul si functia de auto-restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare. Gratie acestora, aparatul va putea functiona pe intervale de timp presetate, in diverse regimuri si isi va putea relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Modulul Sleep/Night are drept scop protejarea somnului dumneavoastra de orice factor perturbator pe timp de noapte. Odata activat, acesta va schimba lent temperatura, cu cel mult 1 grad Celsius pe ora, coreland-o cu temperatura corpului uman din timpul somnului. In plus, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios si foarte eficient din punct de vedere energetic.

Nivelul maxim de zgomot al unitatii interioare nu depaseste 42 dB, fiind astfel unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca KYATO K12-ION++S reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat din punct de vedere al raportului calitate/pret. Acesta ofera numeroase functii sofisticate, o capacitate buna de modificare a temperaturii si o eficienta energetica pe masura. In schimb, am fi asteptat mai mult la capitolul estetic, unde chiar daca a fost implementat display-ul mascat ramane inca loc de imbunatatiri.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

KYATO K12-ION++S

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 30 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 18
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 30
Tip filtru: Ioni de argint + Filtru praf si antimucegai
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.6
Nivel de zgomot unitate interna: 27 dB, 33 dB, 37 dB, 42 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 750 mm
Latime unitate interna: 200 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

  • I Feel
  • Ionizator
  • Autodiagnoza
  • Autocuratare
  • Autorestart
  • Sleep Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 52 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 720 mm
Latime unitate externa: 225 mm
Inaltime unitate externa: 546 mm
Greutate unitate externa: 27 Kg

KYATO K12-ION++S

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search