La ofertă

Aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

Aparat de aer conditionat Platinium, PF-09DC, Inverter, 9000 BTU, Kit de instalare inclus, Clasa A++, Control activ de energie

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice.

Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Platinium, PF-09DC care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

aparat Platinium PF-09DC

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 805 cm,latime 194 cm, inaltime 285 cm, greutate 7,8 kg iar pentru unitatea externa: lungime 700 cm, latime 270 cm, inaltime 550 cm si greutate 22,8 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Platinium, PF-09DC, are o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h la racire, 10000 BTU la incalzire, valori optime pentru un spatiu de 18 m².

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Platinium, PF-09DC, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Platinium, PF-09DC, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Platinium, PF-09DC, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de pana in 28 dB pentru unitatea interna si 60 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare de inalta densitate, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii pe patru trepte, practic se asigura un mediu ambiental placut .

Functiile Aparatului de aer conditionat Platinium PF-09DC

Functii de climatizare:

Functia de racire

Platinium, PF-09DC, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 50 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 6,2 si consum nominal la racire de 710 w, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 30 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si un consum nominal la incalzire de 739 w. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Platinium, PF-09DC, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Platinium, PF-09DC, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe patru trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Tehnologia inverter-conceput in maniera moderna, aparatul foloseste un compressor nou,coreland viteza maleabiala cu temperatura incaperii, ajungand la un randament maxim si economisind energia intr-un procent major fata de generatiile anterioare de aparate de climatizare

High density filters-filtreaza cu o capacitate de 80% din poluanti datorita densitatii .

Platinium

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-18 m²

Capacitate generala-9000 BTU

Capacitate de racire-9000 BTU

Capacitate de incalzire-10000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)-15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)50

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)30

Tip filtru-Filtru inalta densitate

Tip compressor-Inverter

Numar trepte ventilator-4

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Da

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.2

Debit de aer unitate interna-520 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-28 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-805 mm

Latime unitate interna-194 mm

Inaltime unitate interna-285 mm

Greutate unitate interna-7.8 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.2

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Coeficient randament la racire EER-3.24

Coeficient randament la incalzire COP-3.82

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

-Auto Restart

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Consum nominal la racire-710 W

Consum nominal la incalzire-739 W

Capacitate nominala la racire-2.64 kW

Capacitate nominala la incalzire-2.9 kW

Agent de racire-R32

Unitate externa

Debit de aer unitate externa-1700 m³/h

Nivel de zgomot unitate externa-60 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate extern-700 mm

Latime unitate externa-270 mm

Inaltime unitate externa-550 mm

Greutate unitate externa-22.8 Kg

Pro-Aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

-Racire rapida

-Functii practice

Contra-Aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

Parerea mea aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC

Platinium, PF-09DC, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

Aparat de aer conditionat Platinium, PF-09DC, Inverter, 9000 BTU, Kit de instalare inclus, Clasa A++, Control activ de energie

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Platinium PF-09DC
Aparatul de aer conditionat Platinium PF-09DC isi gaseste locul perfect in locuinta ta avand un design atragator. Este considerat un aparat de top, clasandu-l printre cele mai bune aparate de aer conditionat.
10 Total Score
Platinium PF-09DC - aparatul perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Platinium PF-09DC isi gaseste locul perfect in locuinta ta avand un design atragator. Este considerat un aparat de top, clasandu-l printre cele mai bune aparate de aer conditionat.

Functii
9.5
Consum
9
Pret
10
Design
10

Search