La ofertă

Aparat de aer conditionat TESLA 12000 BTU Pareri & Review

Aparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, TA36FFML-1232IA, R32

Livrare rapida, Garantie, cel mai mic pret

Introducere & Detalii APARAT DE AER CONDITIONAT TESLA 12000 BTU

Iata ca si schimbarile climaterice pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei. Variatiile de temperatura cat mai frecvente, ne aduc in situatia de a cauta aparate ingenioase, care sa ne satisfaca cerintele de stare de bine.

In cazul aparatului de aer conditionat Tesla 12000 BTU, ce se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, functiile si caracteristicile de baza ne-au convins si ne-a adus decizia corecta in alegerea sursei confortului.

Incadrare in spatiu

Albul denota noblete, prospetime, si o incadrare cromatica in orice stil de incapere.. Astfel ca, acest aparat Tesla 12 000 BTU, imbracat in alb imaculat si cu dimensiuni modeste pentru ambele unitati, respectiv pentru unitatea interna: lungime -75 cm, latime-28.5 cm,inaltime -20 cm,greutate-8 Kg , pentru unitatea externa: lungime -73 cm, latime -54.5 cm, inaltime -28.5 cm, greutate-25 Kg, nu deranjeaza ci doar se impune prin calitati tehnice. Chiar si afisajul cu leduri nu strica continuitatea albului elegant deoarece nu este afisat in exterior.

Tesla

Comanda de la distanta

Usurinta cu care un aparat Tesla 12000 BTU raspunde la comenzi, consta in telecomanda inclusa si care este prevazuta cu un sensor incorporat, menit sa mentina temperatura optima din spatiul locuibil.

Intretinere facila

Igiena unui aparat de aer conditionat este mai mult decat importanta. Cu totii stim ca bacteriile, sporii, fungii, mucegaiul sunt prieteni cu umezeala dar dusmani redutabili cu omul. La acest aparat Tesla 12000 BTL, microorganismele enumerate mai sus, nu-si vor gasi lacas, intrucat prezenta unui filtru antifungic si lavabil isi face simtita prezenta, pastrand curat si igienizat interiorul.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU, se incadreaza ca fiind un aparat silentios, avand modesta capacitate de 53 dB, folosind o turbina eoliana cu dimensiune mare.

Durabilitate si eficienta

Dotatul aparat Tesla 12000 BTU, este conceput cu o unitate externa capabila sa dureze, sa respecte mediul si sa invinga capriciile vremii, fiind acoperita cu sase straturi antirugina si o foaie galvanizata.

Functiile Aparatului de aer conditionat Tesla 12000 BTU

Functii de climatizare:

  • Functia de racire

Tesla 1200BTL, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A+ ca eficienta energetica la incalzire si A++ ca eficienta energetica la racire. Asta inseamna un Bac luat cu brio fata de semenii sai care cu cativa ani in urma duceau lipsa de plusuri. Consumul nominal la racire de doar 1090 W si consumul randamentului sezonier SEER de 6.1, plaseaza aparatul pe primele trepte pe scara eficientei.

  • Functia de incalzire

Aparatul de aer conditionat Tesla 12000 BTU, fiind dotat cu o functie inverter, aduce posibilitatea de a-l exploata si pe timp de iarna, cu un randament sezonier la incalzire SCOP de valoare 4,07 si cu un consum nominal la incalzire de 970 W.

  • Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator mare, aerul rece este dispus spre orice colt al incaperii

  • Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Tesla 12000 BTU, nu este doar respectuos cu mediul, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care ar fi pana in 60% .De ce sa cumparati un dezumidificator, sa va incarcati incaperea cu un aparat in plus, daca exista o varianta nobila? Iata ca pe baricade, apare al nostru aparat de aer conditionatTesla 12000, cu valoroasa functie de dezumidificare.

Tehnologie wi-fi

Functie specifica comoditatii si economiei de timp aceasta vine in ajutorul utilizatorului acompaniata de o telecomanda eficace.

Functii specifice:

Functia Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Functia de autodiagnosticare-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare.

Functia sleepcresterile sau scaderile de temperature se realizeaza in modgradat, economisind energie si in acelasi timp creand o atmosfera ideala somnului.

Functia de auto-curatarecu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor.

Functia IFEEL-telecomanda dotata cu un senzor de temperatura, directioneaza spre zona ei ventilatia, la activarea acestei functii, aducand confort si stare de bine.

Tesla 12000 BTU Pareri pro si contra

Utilizatorii aparatului, sunt incantati de usurinta cu care se monteaza acesta, de fiabilitatea lui, de raportul onest al pretului cu calitatea, de implicarea lor directa in respectarea mediului, prin achizitionarea lui. Astfel ca, minusurile respectiv lipsa unor elemente din asamblarea aparatului ca: stecher, furtun de condens si console pentru unitatea externa, reprezinta mici inconveniente fata de functiile de baza ale aparatului .

Pareri pro-aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU:

  • Silentios
  • Raceste rapid, fiind dotat cu functia Turbo
  • Bun raport calitate/pret
  • Design , in cerinte
  • Materiale de calitate

Pareri contra:

-lipsa kit-ului de instalare

Caracteristici generale

Utilizat pentru=Casa

Caracteristici generale

Utilizare=Rezidential

Tip produs=Standard

Suprafata de montare=Perete

Capacitate generala=12000 BTU

Eficienta energetica racire=A++

Eficienta energetica incalzire=A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)=14

Temperatura maxima de operare racire (°+C)=43

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)=-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)=30

Tip filtru

Anti bacterian lavabil

Tip compresor

Inverter

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)=1.2

Debit de aer unitate interna=560 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-53 dB

Culoare unitate interna=Alb

Lungime unitate interna=75 cm

Latime unitate interna=28.5 cm

Inaltime unitate interna=20 cm

Greutate unitate interna=8 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER=6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP=4.07

Functii

Functii climatizare

Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

Functie Turbo

Telecomanda

Auto-restart

Auto-diagnoza

Temporizator

iFeel

Functie Sleep

Auto-curatare

Functie anti-fungica

Carcasa anti-rugina

Indicator Erori

Filtru lavabil

Design Super Quiet

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare=220 V-240 V

Consum nominal la racire=1090 W

Consum nominal la incalzire=970 W

Capacitate nominala la racire=3500 W

Capacitate nominala la incalzire=3500 W

Agent de racire=R-32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-59 dB

Culoare unitate externa=Alb

Lungime unitate externa=73 cm

Latime unitate externa-54.5 cm

Inaltime unitate externa-28.5 cm

Greutate unitate externa-25 Kg

Brand: Tesla

Merita sa cumperi aparatul de aer conditionat Tesla 12000 BTU? Ce garantie are acesta?

Achizitionarea acestui aparat avantajeaza intr-un mare fel persoanele pentru care calitatea , polivalenta functiilor,corectitudinea valorii aplicate,reprezinta repere importante in construirea starii de bine din cotidian. Sunt multi utilizatori care apreciaza,acest aparat Tesla 12000 BTUin egala masura, pentru puterea de a oferi o racire sau incalzire rapida in spatiul locuit. La toate aceste cuvinte pozitive despre aparat, adaug o alta caracteristica remarcabila si anume garantia de 3 ani, respectiv Garantia Standard care da prioritate utilizatorului la returnarea produsului in mod gratuit.

Aparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, TA36FFML-1232IA, R32

Livrare rapida, Garantie, cel mai mic pret

Aparat de aer conditionat TESLA 12000 BTU Pareri & Review
Modelul de 12000 BTU de la Tesla ramane unul din cele mai elegante dar si puternice aparate de aer conditionat din gama sa. Pe langa design ul superb, acest aparat poate raci o camera de peste 20 de metri patrati pana la 14 grade celsius.
9.5 Total Score
Tesla 12000 BTU - Un aparat de aer conditionat foarte bun si rezistent

Modelul de 12000 BTU de la Tesla ramane unul din cele mai elegante dar si puternice aparate de aer conditionat din gama sa. Pe langa design ul superb, acest aparat poate raci o camera de peste 20 de metri patrati pana la 14 grade celsius.

Consum
9
Functii
10
Pret
9
Design
10
Search