La ofertă

Review – Aparat de Aer Condiționat Tesla 12000 BTU 

Aparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, TT34TP21-1232IAW Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat Tesla TT34TP21 – 1232IAW a fost dezvoltat pentru a oferi niveluri ridicate de confort și calitate la un preț relativ scăzut pentru un astfel de sistem.

Schimbările climaterice pot fi un factor important în deciziile privind achiziționarea unui aparat polivalent de climatizare și încălzire a locuinței. Variațiile de temperatură tot mai frecvente ne aduc în situația de a căuta aparate de climatizare ingenioase, care să ne satisfacă cerințele de stare de bine. 

Așadar, în acest articol vom vorbi despre aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU. Vom avea grijă să menționăm atât avantajele sistemului cât și lucrurile care pot fi îmbunătățite. Mai mult, vom discuta despre principalele funcții ale AC-ului și încăperile în care s-ar potrivi un aparat de aer condiționat 12000 BTU. 

Aparat de aer condiționat Tesla 12000 BTU – Prezentare generală 

Aparatul de aer condiționat Tesla TT34TP21 – 1232IAW a fost dezvoltat pentru a oferi niveluri ridicate de confort și calitate la un preț relativ scăzut pentru un astfel de sistem. Fiind prevăzut cu nenumărate funcții folositoare, aparatul de aer condiționat Tesla este proiectat pentru a climatiza încăperea atât vara, cât și iarna.  

Puterea de 12000 BTU face ca aparatul de aer condiționat Tesla TT34TP21 – 1232IAW să fie ideal pentru încăperi de aproximativ 30 m2, cu mici variații. Astfel, dacă aparatul este montat într-o încăpere având această suprafață, funcțiile sale nu vor fi nici prea puternice, nici prea slabe pentru o astfel de cameră, iar aparatul va fi foarte eficient.  

Performanța aparatului de aer condiționat Tesla 12000 BTU este susținută de nenumărate funcții surprinzătoare, cum ar fi cea de încălzire, de curățare sau funcțiile Turbo și I Feel. Mai mult, aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa energetică A++, fiind destul de eficient și consumând o cantitate redusă de energie electrică. Astfel, AC-ul Tesla 12000 BTU poate fi folosit cu ușurință, indiferent de perioada anului.  

ÎNCADRARE IN SPAȚIU 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU dispune de o carcasă într-o nuanță simplă de alb imaculat, nuanță care poate fi încadrată în nenumărate încăperi. Astfel, acest aparat nu contribuie negativ la design-ul interior al unei camere, ci doar adaugă încăperii un plus de eficiență. Afișajul cu leduri nu strică nici el continuitatea albului elegant, deoarece acesta nu este afișat în partea exterioară. 

Dimensiunile celor două piese ale AC-ului Tesla 12000 BTU (unitate internă, respectiv externă) sunt și ele cât se poate de reduse. Unitatea internă are dimensiuni de 19.2 x 79 x 27.5 cm și o greutate de aproximativ 8kg. Unitatea externă, mai voluminoasă în general, are dimensiuni de 29 x 77.7 x 49.5 cm și greutatea de aproximativ 23.3 kg. Cu toate acestea, cele două unități nu poluează fonic, având niveluri de zgomot cuprinse între 22 – 29 dB.  

COMANDĂ DE LA DISTANȚĂ 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU răspunde foarte ușor la comenzi, întrucât este prevăzut cu o telecomandă care dispune de un senzor incorporat, menit să mențină temperatura optimă din spațiul locuibil. 

Prin intermediul telecomenzii, utilizatorii se pot bucura de funcția „I Feel”, care reglează automat setarea de funcționare. Principalul scop al acestei funcții este să ofere o metodă mai inteligentă și mai eficientă de a menține o temperatură potrivită în încăpere, fără a consuma îngrijorător de multă energie electrică.  

ÎNTREȚINERE FACILĂ 

Igiena unui aparat de aer condiționat este mai mult decât importantă. Cu toții știm că bacteriile, sporii, fungii sau mucegaiul sunt prieteni cu umezeala dar dușmani redutabili cu omul.  

La acest aparat Tesla 12000 BTL, microorganismele enumerate mai sus, alături de alte impurități cum ar fi viruși, particule de polen sau de praf nu-și vor găsi locaș în interiorul sistemului, întrucât filtrul antifungic și lavabil păstrează interiorul aparatului mereu curat. Astfel, aerul introdus în încăpere va fi întotdeauna igienizat și nu va contribui la dezvoltarea anumitor afecțiuni sau alergii.  

APARATUL DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU NU PRODUCE POLUARE FONICĂ 

Dacă luăm ca referință ajutoarele noastre casnice – electronicele, vom vedea că aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU este destul de silențios. Nivelul de zgomot pentru unitatea internă este cuprins între 22 dB și 51 dB, în funcție de modul folosit (răcire sau încălzire). În ceea ce privește unitatea externă, sistemul are un nivel de zgomot cuprins între 29 dB și 60 dB.  

DURABILITATE ȘI EFICIENȚĂ 

Sistemul Tesla 12000 BTU este conceput pentru a fi alături de utilizatori pentru o perioadă îndelungată. Fiind fabricate din materiale de înaltă calitate, cele două unități pot funcționa în parametri optimi pentru mult timp, astfel fiind investiția ideală pentru utilizatorii care își doresc să climatizeze anumite încăperi pentru ani întregi.  

FUNCȚIILE APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU 

FUNCȚII DE CLIMATIZARE: 

 • Funcția de răcire 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU poate răci o încăpere foarte eficient, având o capacitate nominală la răcire de 3.4 kW și un coeficient de randament sezonier la răcire (SEER) de 6.1. Mai mult, agentul de răcire R-32 face ca aparatul să fie foarte ecologic și să reducă semnificativ poluarea produsă.  

 • Funcția de încălzire 

Fiind dotat cu un mecanism de tip inverter, aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU poate fi folosit inclusiv pe timp de iarnă, cu un coeficient de randament sezonier la încălzire (SCOP) de 4 și cu o capacitate nominală la încălzire de 3.43 kW. 

ALTE FUNCȚII: 

 • Funcția de ventilație 

Grație unui ventilator mare și puternic, aerul rece sau cald este dispus spre orice colț al încăperii. Astfel, utilizatorul se poate asigura că aparatul de aer condiționat funcționează foarte eficient, întrucât climatizarea întregii camere nu va necesita o cantitate mai mare de energie electrică.  

 • Funcția de dezumidificare 

Unul dintre principalii dușmani ai aparatelor de aer condiționat poate fi umiditatea. Dacă aparatul păstrează un nivel crescut de umiditate în interior, există o mare posibilitate ca starea generală a utilizatorilor să fie afectată. Tocmai de aceea, aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU este prevăzut cu funcția de dezumidificare, care va oferi un aer de calitate, lipsit de impurități sau prea multă umezeală.   

 • Tehnologie Wi-Fi 

Funcție specifică comodității și economiei de timp, aceasta vine în ajutorul utilizatorului acompaniată de o telecomandă eficace. Astfel, aparatul de aer condiționat poate fi controlat de la distanță, ridicând nivelul general de confort al utilizatorilor.  

 • Funcția Turbo 

Antrenând viteza fluxului de aer, se ajunge la o răcire sau încălzire rapidă, atingând temperatura dorită într-un timp record, cu un consum de energie redus. 

 • Funcția Autorestart 

În cazul nealimentării cu energie, cum ar fi la apariția unei pene de curent, aparatul repornește singur, odată ce este alimentat cu energie. Mai mult, acesta își păstrează setările pe care le avea înainte de pana de curent.   

 • Funcția de auto-diagnosticare 

În cazul în care există probleme de funcționare, aparatul de aer condiționat le poate detecta prin intermediul funcției de auto-diagnosticare. În cazul unei probleme identificate, pe afișaj va apărea un cod de eroare. 

 • Funcția Sleep 

În perioada utilizării funcției Sleep, creșterile sau scăderile de temperatură se realizează în mod gradat, economisind energie și în același timp creând o atmosferă ideală somnului. 

 • Funcția de auto-curățare 

Cu o ventilație de câteva minute în plus după oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unității, evitând astfel apariția microorganismelor. Astfel, aerul va fi mereu foarte calitativ, fiind lipsit de particule de praf sau alți alergeni sau viruși.  

 • Funcția I Feel 

Telecomanda dotată cu un senzor de temperatură direcționează spre ventilația spre anumite zone ale încăperii, concentrându-se pe a nu livra rafale de aer către utilizatori. Astfel, nimeni nu va fi afectat de fluxul de aer, iar camera va fi climatizată eficient.  

APARATUL DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU – PRO ȘI CONTRA 

Utilizatorii aparatului sunt încântați de ușurința cu care se montează acesta, de fiabilitatea lui, de raportul onest calitate preț sau de implicarea directă în respectarea mediului prin achiziționarea lui. Astfel, minusurile, respectiv lipsa unor elemente din asamblarea aparatului (ștecher, furtun de condens și console pentru unitatea externă) reprezintă mici inconveniente față de funcțiile de bază ale aparatului . 

PĂRERI PRO-APARAT DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU: 

 • Silențios; 
 • Răcește rapid, fiind dotat cu funcția Turbo; 
 • Raport calitate/preț foarte bun; 
 • Design simplu, ușor de introdus în orice încăpere; 
 • Materiale de calitate. 

PARERI CONTRA: 

 • Lipsa kit-ului de instalare. 

APARAT DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU – SPECIFICAȚII 

Caracteristici generale 

 • Tip produs: standard; 
 • Utilizat pentru: casă, mediu rezidențial; 
 • Suprafață de montare: perete; 
 • Capacitate generală: 12000 BTU; 
 • Temperaturi minime și maxime de răcire: -15 – +53°C; 
 • Temperaturi minime și maxime de încălzire: -20 – +30°C; 
 • Tip filtru: lavabil; 
 • Tip compresor: Rotary; 
 • Număr trepte ventilator: 4; 
 • Inverter: da; 
 • Kit de instalare inclus: nu; 
 • Conținut pachet: baterii, telecomandă, manual de utilizare, aparat de aer condiționat. 

Eficiență energetică 

 • Eficiență energetică răcire: A++; 
 • Eficiență energetică încălzire: A+; 
 • Coeficient randament sezonier la răcire (SEER): 6.1; 
 • Coeficient randament sezonier la încălzire: 4. 

Specificații tehnice 

 • Tensiune alimentare: 220 V / 240 V; 
 • Capacitate nominală la răcire: 3.4 kW; 
 • Capacitate nominală la încălzire: 3.43 kW; 
 • Agent de răcire: R32. 

Unitate internă 

 • Debit de aer: 560 m3/h; 
 • Nivel de zgomot: 22 dB / 51 dB; 
 • Culoare: alb; 
 • Lungime: 19.2 cm; 
 • Lățime: 79 cm; 
 • Înălțime: 27.5 cm; 
 • Greutate: 8 kg.  

Unitate externă 

 • Nivel de zgomot: 29 dB / 60 dB; 
 • Culoare: alb; 
 • Lungime: 29 cm; 
 • Lățime: 77.7 cm; 
 • Înălțime: 49.5 cm; 
 • Greutate: 23.3 kg.  

Funcții 

 • Funcții de climatizare: răcire, încălzire, dezumidificare; 
 • Tehnologie Wi-Fi: da; 
 • Caracteristici speciale: autocurățare, mod Turbo, dezghețare inteligentă, funcția I Feel, mod automat, temporizator, răcire rapidă, mod Sleep, funcție Eco, carcasă anti-rugină, încălzire rapidă, auto-diagnosticare, detectarea scurgerilor de agent frigorific.  

APARAT DE AER CONDIȚIONAT TESLA 12000 BTU – CONCLUZIE 

Aparatul de aer condiționat Tesla 12000 BTU surprinde cu nenumărate funcții inteligente, care pot crește semnificativ nivelul de confort al utilizatorilor. Concentrându-se pe a oferi un flux de aer curat, lipsit de impurități, particule de praf, alergeni, viruși sau bacterii, AC-ul poate fi ideal pentru orice familie care își dorește să climatizeze o încăpere de aproximativ 30 m2. 

Aparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, TT34TP21-1232IAW Wi-Fi

Aparatul de aer condiționat Tesla TT34TP21 – 1232IAW a fost dezvoltat pentru a oferi niveluri ridicate de confort și calitate la un preț relativ scăzut pentru un astfel de sistem.

Search