La ofertă

Centrala termica in condensare Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2

Buderus Logamax Plus GB012K

*Garantie 24 luni *Cel mai bun pret *Transport rapid si gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Buderus Logamax Plus GB012K

(Centrala termica in condensare, 25 kW, tiraj fortat, display LCD, pompa complet modulanta, protectie inghet, kit evacuare inclus)

Buderus Logamax Plus GB012K este o centrala termica in condensare destinata locuintelor unifamiliale, segment pe care poate da un randament excelent datorita tehnologiilor avansate. In plus, aceasta are dimensiuni compacte, care faciliteaza montajul in spatii inguste si se vinde la un pret foarte atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Centrala termica Buderus Logamax Plus GB012K propune un sistem de functionare in condensare, foarte eficient din punct de vedere energetic si prietenos cu mediul din punct de vedere al gazelor emanate. Aceasta centrala termica atinge standardele clasei B pentru incalzirea ambientala si pe cele ale clasei A pentru incalzirea apei menajere. Asadar, discutam despre performante superioare majoritatii competitorilor. Randamentul supraunitar (103%) se datoreaza implementarii celor doua schimbatoare moderne de caldura, unul principal din cupru, cu lamele de inox si unul secundar confectionat din aliaj de aluminiu.

Sistemul de automatizare avansata Cotronic 3, asistat de display-ul LCD, asigura comanda si controlul echipamentului, componentele electronice fiind perfect coordonate si faciliteaza operatiunile de reglare, mentenanta si exploatare a centralei. In plus, prin intermediul display-ului LCD vor fi afisate coduri de eroare specifice regimurilor anormale de functionare (daca este cazul), grabind si usurand metodele de remediere. Acest sistem de automatizare avansata este compatibil cu termostate de tip On/Off si Open Therm. Primul dintre ele reprezinta o varianta simpla si eficienta de functionare a regimului de incalzire iar cel de al doilea sustinea functionarea modulara a echipamentului, putand seta si parametrul de incalzire a apei menajere.

Centrala in condensare Buderus Logamax Plus GB012K este echipata cu toate sistemele de protectie pentru a putea garanta functionarea in deplina siguranta si eficienta energetica. In plus, este dotata cu o functie de protectie la inghet, ce va asigura intergritatea intregii instalatii din locuinta, in perioadele lungi de absenta de la domiciliu din timpul sezonului rece. Aceasta functie va mentine o temperatura suficient de ridicata pentru a preveni inghetul dar suficient de redusa pentru ca resursele consumate sa fie aproape insesizabile.

Concluzia noastra este ca Buderus Logamax Plus GB012K reprezinta una dintre cele mai accesibile si performante centrale termice in condensare, destinate segmentului de locuinte unifamiliale. Aceasta este capabila sa ofere un excelent nivel de confort, utilizand un minim de resurse si reducand considerabil noxele emanate. In plus, fiabilitatea sporita va ofera sansa de a amortiza in timp o parte din pret.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Buderus Logamax Plus GB012K

CARACTERISTICI GENERALE

Tip centrala: Condensare
Tip montare: Murala
Putere termica nominala min/max (kW): 7.8 / 27.2
Putere termica utila min/max (kW): 7.8 / 25.5
Tip alimentare: 230 V / 50 Hz
Tiraj: Fortat
Panou de comanda: Afisaj LCD
Randament (%): 103
Suprafata spatiului ce trebuie incalzit (m²): 192
Consum maxim (m³): 2.7

 

FUNCTII

Debit apa calda(l/min): 11.8
Tip pompa: Complet modulanta
Kit evacuare gaze: 60 / 100
Boiler incorporat: Nu

 

EFICIENTA

Eficienta combustiei (%): 103
Clasa de eficienta energetica: 4 stele

 

SIGURANTA IN EXPLOATARE

Protectie la inghet: Da
Temperatura gazelor evacuate ( ̊C): 76

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate (Kg): 37
Dimensiuni (W x D x H mm): 440x355x720
Tensiune alimentare (V): 230V / 50 Hz
Putere totala consumata (W): 120
Temperatura min/max pe circuitul de incalzire ( ̊C): 20/82
Presiune min/max pe circuitul de incalzire (bar): 3
Debit specific (l/min): 11.8
Racord apa tur/retur: 1/2″;3/4″
Nivel de zgomot (dB): 36
Buderus Logamax Plus GB012K

*Garantie 24 luni *Cel mai bun pret *Transport rapid si gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Search