La ofertă

Descoperă acum termoșemineul Ferroli Mirano H 

Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur 30 de zile

O dată cu venirea sezonului rece, nevoia de căldură și confort în casă devine din ce în ce mai stringentă. Așadar, alegerea unei surse de încălzire potrivite este crucială pentru a-ți asigura confortul termic într-un mod eficient energetic.  

În acest context, termoșemineul pe combustibil solid se impune ca o soluție eficientă și ecologică, oferindu-ne multiple avantaje și o alternativă durabilă la sistemele de încălzire convenționale. 

De ce un termoșemineu? Ei bine, un astfel de dispozitiv nu este doar o sursă de căldură, ci și o alegere inteligentă pentru a aduce farmecul și atmosfera unei adevărate serate de iarnă în casă.  

Așadar, în articolul de astăzi explorăm în detaliu unul dintre modelele preferate de către români, Termoșemineul Ferroli Mirano H. Stai aproape, deoarece în următoarele paragrafe descoperim împreună de ce acest model este considerat ca fiind printre cele mai bune de pe piața românească. 

Ferroli Mirano H poate fi ajutorul tău de nădejde 

Având o reputație solidă în domeniul încălzirii, acest model se remarcă prin eficiența sa, design-ul atrăgător și tehnologia de ultimă generație, dar hai să intrăm în detalii și să descoperim de ce acest model este atât de apreciat. 

Aspect și Design 

Termoșemineul Ferroli Mirano H te poate impresiona cu un design minimalist, dar modern. Dimensiunile sale, 49 x 46 x 105 cm, îl fac să fie potrivit pentru o multitudine de situații, și spații implicit, iar calitatea construcției îți poate oferi încrederea necesară achiziționării. 

Performanță

Cu o putere de 22 kW, acest termoșemineul este capabil să încălzească eficient, fiind destinat pentru încălzirea încăperilor de dimensiuni medii spre mari. Funcționând atât cu lemne, cât și cu brichete și cărbune, modelul îți oferă versatilitate în utilizare. Eficiența sa energetică este remarcată prin cantitatea de căldură generată și consumul redus de combustibil. 

Utilizare și Funcții

Interfața simplă și intuitivă face utilizarea acestui termoșemineu accesibilă chiar și pentru cei fără experiență în utilizarea acestui tip de echipament. Mai mult, modelul dispune de funcții de reglare a temperaturii și a debitului de aer, permițându-ți controlul precis al performanței în funcție de nevoile tale și ale familiei tale. 

Eficiență Energetică

Unul dintre punctele forte ale termoșemineului Ferroli Mirano H este eficiența sa energetică. Sistemul de ardere avansat și capacitatea sa de a utiliza diverse tipuri de combustibili pot contribui la reducerea costurilor energetice și la un impact mai mic asupra mediului. 

În plus, Ferroli a acordat o atenție deosebită aspectelor legate de siguranță. Astfel, termoșemineul dispune de sisteme de protecție împotriva supraîncălzirii și a scurgerilor de gaze, oferindu-ți un mediu de utilizare sigur și securizat. 

Specificații Tehnice Termoșemineu Ferroli Mirano H 

 • Tip produs: Șemineu; 
 • Tip combustibil: Lemn, cărbune și brichete; 
 • Tip ardere: Standard; 
 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Tip montare: Podea; 
 • Tiraj: Natural; 
 • Stil: Tradițional; 
 • Material: Metal și oțel; 
 • Putere nominală: 22 kW; 
 • Temperatura maximă de lucru: 350 C; 
 • Volum camera de ardere: 130 m³; 
 • Lungime: 490 mm; 
 • Înălțime: 1050 mm; 
 • Adâncime: 460 mm; 
 • Diametru coș fum/gaze arse: 118 mm; 
 • Greutate: 98 Kg; 

Concluzie

După ce am analizat toate aspectele esențiale, putem spune că termoșemineul pe lemne, brichete și cărbune Ferroli Mirano H 22 kW te poate impresiona prin designul compact și minimalist, performanța sa ridicată și eficiența energetică remarcabilă. Cu o utilizare simplă și funcții avansate, acesta poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să își încălzească eficient locuința și să nu aibă bătăi de cap. 

Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur 30 de zile

Search