La ofertă

Termosemineu Ferroli Mirano H

Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

(Termosemineu pe lemne, brichete si carbune, tiraj natural, 22 kW, 2.8 kg/h, 49x46x105 cm, 98 kg)

Ferroli Mirano H reprezinta o solutie de climatizare pe timpul sezonului rece foarte eficienta si versatila din punct de vedere al resurselor pe baza carora functioneaza. In plus, aceasta are capacitatea de a aduce un plus substantial la nivel ambiental, gratie usitei cu geam care permite vederea flacarii naturale, asemenea semineelor conventionale.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Termosemineul Ferroli Mirano H functioneaza pe baza de combustibili solizi (lemn, brichete sau carbune). Acesta functioneaza asemenea unei centrale pe lemne, fiind conectat la radiatoarele/caloriferele amplasate in diverse incaperi, oferind astfel mai mult confort cu mai putine resurse utilizate. 

Tehnologia moderna de fabricare si materialele de calitate ii asigura o fiabilitate sporita in conditiile in care sunt respectate toate instructiunile din manualul de instalare si utilizare. Corpul termosemineului este confectionat din otel tratat, sudat si vopsit cu vopsea termorezistenta. Usa este prevazuta cu geam termorezistent, care are rolul de a aduce un plus estetic in incaperea in care instalati termosemineul Ferroli Mirano H. Partile laterale sunt decorate cu placi de ceramica, acestea avand nu doar rol estetic, ci si termic, intrucat inmagazineaza caldura si o degaja pe termen lung. 

Concluzia noastra este ca Ferroli Mirano H reprezinta o solutie de incalzire centralizata nu doar eficienta, ci si estetica. In plus, acest sistem de climatizare se comercializeaza la un pret inferior tuturor centralelor termice conventionale, fapt ce-l face intr-o investitie atractiva, in special, pentru casele de vacanta.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse, la cele mai bune preturi;
  • garantie extinsa;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 15 zile drept de retur;

Ferroli Mirano H

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs:Semineu
Tip combustibil:Lemn Carbune
Tip ardere:Standard
Utilizare:Rezidential
Tip montare:Podea
Tiraj:Natural
Stil:Traditional
Material:Metal Otel
Continut pachet:1 x Termosemineu
Culoare:Negru

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere nominala:22 kW

 

DIMENSIUNI

Lungime:490 mm
Inaltime:1050 mm
Adancime:460 mm
Greutate:98 Kg
Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search