La ofertă

Termosemineu Ferroli Mirano H

Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur 30 de zile

(Termoșemineu pe lemne, brichete și cărbune, tiraj natural, 22 kW, 2.8 kg/h, 49x46x105 cm, 98 kg)

Ferroli Mirano H reprezintă o soluție de climatizare pe timpul sezonului rece foarte eficientă și versatilă din punct de vedere al resurselor pe baza cărora funcționează. În plus, aceasta are capacitatea de a aduce un plus substanțial la nivel ambiental, grație ușiței cu geam care permite vederea flăcării naturale, asemenea șemineelor convenționale.

Vă vom oferi, în cele ce urmează, un review obiectiv, îndrumări către cel mai bun preț și păreri ale clienților, pe care îi invităm să și le exprime în secțiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Termoșemineul Ferroli Mirano H funcționează pe baza de combustibili solizi (lemn, brichete sau cărbune). Acesta funcționează asemenea unei centrale pe lemne, fiind conectat la radiatoarele/caloriferele amplasate în diverse încăperi, oferind astfel mai mult confort cu mai puține resurse utilizate. 

Tehnologia modernă de fabricare și materialele de calitate îi asigură o fiabilitate sporită în condițiile în care sunt respectate toate instrucțiunile din manualul de instalare și utilizare. Corpul termoșemineului este confecționat din oțel tratat, sudat si vopsit cu vopsea termorezistentă. Ușa este prevăzută cu geam termorezistent, care are rolul de a aduce un plus estetic în încăperea în care instalați termoșemineul Ferroli Mirano H. Părțile laterale sunt decorate cu plăci de ceramică, acestea având nu doar rol estetic, ci și termic, întrucât înmagazinează căldura și o degajă pe termen lung. 

Concluzia noastră este că Ferroli Mirano H reprezintă o soluție de încălzire centralizată nu doar eficientă, ci și estetică. În plus, acest sistem de climatizare se comercializează la un preț inferior tuturor centralelor termice convenționale, fapt ce-l face o investiție atractivă, în special, pentru casele de vacanță.

Urmând link-ul de mai jos veți beneficia și de alte avantaje:

  • cea mai variată gamă de produse, la cele mai bune prețuri;
  • garanție extinsă;
  • livrare rapidă;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 zile drept de retur;

 

Ferroli Mirano H

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Șemineu
Tip combustibil: Lemn/Cărbune
Tip ardere: Standard
Utilizare: Rezidențial
Tip montare: Podea
Tiraj: Natural
Stil: Tradițional
Material: Metal Oțel
Continut pachet: 1 x Termoșemineu
Culoare: Negru

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere nominala: 22 kW

 

DIMENSIUNI

Lungime: 490 mm
Inaltime: 1050 mm
Adancime: 460 mm
Greutate: 98 Kg
Ferroli Mirano H

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur 30 de zile

Search