La ofertă

Centrală termică convențională Motan C22 ERP KPLUS

Centrala termica Motan C22-ERP KPLUS

*Garantie 36 luni *Cel mai bun pret *14 zile retur gratuit

Motan C22 ERP KPLUS

(Centrala termică convențională, Gaz, Tiraj forțat, 23 kW, Două schimbătoare de căldură, Afișaj LCD,  Protecție la îngheț, Protecție electrică IP40, Kit evacuare inclus)

Motan C22 ERP KPLUS este una dintre cele mai interesante centrale termice convenționale prin prisma faptului că oferă performanțe superioare, propunând, în același timp, un preț de vânzare foarte accesibil. În plus, materialele de calitate din care sunt confecționate piesele componente îi conferă o fiabilitate sporită, astfel că, această centrală termică s-a poziționat rapid în topul celor mai vândute produse din nișa respectivă.

Noi vom încerca să vă oferim, în cele ce urmează, un review obiectiv, îndrumări către cel mai bun preț și păreri ale clienților, pe care îi invităm să și le exprime în secțiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Design compact si ergonomic

Centrala termică Motan C22 ERP KPLUS are un design compact, fapt ce o transformă într-o soluție ideală de climatizare pentru spațiile înghesuite. Accesul la fiecare element component se realizează foarte ușor, astfel că în cazul unei avarii, instalatorul va trebui doar să desfacă masca frontală pentru a identifica și remedia problema. În plus, centrala este dotata cu un display digital amplasat în centrul panoului de control electronic, acesta oferind informații succinte cu privire la regimul de funcționare al centralei.

Motan KPlus C22 SPV 23MEF

Performanțe superioare

Centrala convențională Motan C22 ERP KPLUS are o putere de 23 kW, fiind destinata in special spațiilor cu suprafața de până la 200 m². Aceasta asigură un debit foarte bun al apei calde, vorbind despre aproximativ 10 l/min. Având în vedere că discutăm totuși despre o centrală convențională și nu una în condensare, randamentul este subunitar, de 93%.

Când vine vorba de eficiența energetică, Centrala Motan C22 ERP KPLUS este încadrată în clasa A.

Fiabilitate sporită

Centrala Motan C22 ERP KPLUS este foarte fiabilă. Pe lângă calitatea ridicată a materialelor din care sunt confecționate piesele componente, întâlnim și câteva funcții de protecție.

Protecția la suprapresiune (presiune până la 3.5 bar) este asigurată de o supapă specială, în timp ce termostatul de siguranță protejează schimbătorul de căldură la supraîncălzire.

Pompa este protejată prin intermediul unui sistem antiblocare, ce se activează automat la fiecare 24h iar depunerile de calcar pe întreaga instalație vor fi prevenite.

Lipsa evacuarii gazelor arse va fi semnalizată prin intermediul unui presostat special, prevenind astfel avariile severe.

De asemenea, veți avea la dispoziție o functie de protectie antiîngheț, ideala în perioadele lungi de absență de la domiciliu, din timpul anotimpului rece. Aceasta va menține în instalație o temperatură suficient de mare pentru a preveni congelarea apei dar suficient de mică pentru ca resursele consumate să fie aproape insesizabile.

Ca și când toate aceste sisteme de siguranță nu ar fi fost suficiente, producatorul a implementat și o funcție de autodiagnoză, care va identifica din stadiu incipient orice eroare, dumneavoastră găsind in manualul utilizatorului toate detaliile cu privire la remedierea acestora. Mare atenție, orice intervenție trebuie făcută de personal autorizat.

Verdict

Concluzia noastră este că Motan C22 ERP KPLUS este o centrală termică convențională cu performanțe superioare majorității competitorilor, indiferent că vorbim despre fiabilitate, confort sau consum energetic. În plus, aceasta are un design compact si ergonomic, iar prețul la care se vinde este unul foarte accesibil.

În plus, urmând link-ul de mai jos veți beneficia și de alte avantaje:

  • cea mai variată gamă de produse;
  • garanție standard 36 luni;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 14 de zile drept de retur.

Motan C22 ERP KPLUS

CARACTERISTICI GENERALE

Tip centrala: Convențională
Tip montare: Murala
Putere termică nominală: 23kW
Tip alimentare: 230 V / 50 Hz
Tiraj: Forțat
Panou de comandă: Display digital
Randament: 93%
Suprafata spatiului ce trebuie incalzit: 200 m²

FUNCȚII

Debit apă caldă: 10 l/min
Kit evacuare gaze: Da
Vas de expansiune: 7 l
Boiler incorporat: Nu
Ventilator: Da

EFICIENȚĂ

Eficiență la putere nominala: 93%
Clasa de eficiență energetică: A

SIGURANȚA ÎN EXPLOATARE

Protecție la ingheț: Da

SPECIFICAȚII TEHNICE

Greutate: 32 Kg
Dimensiuni (H x L x A cm): 70 x 43.6 x 30.6
Tensiune alimentare (V): 230V
Clasa de protecție electrică (IP): IP40
Presiune maximă instalație încălzire (bar): 3.5
Capacitate vas expansiune (l): 7
Debit apa caldă (l/min): 10
Nivel de zgomot (dB): 48

Centrala termica Motan C22-ERP KPLUS

*Garantie 36 luni *Cel mai bun pret *14 zile retur gratuit

Search