La ofertă

Review – Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 

Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24

Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este opțiunea ideală pentru utilizatorii care își doresc un sistem ușor de controlat și configurat.

Sezonul rece este mai aproape decât ne putem imagina, iar climatizarea casei tale este mai mult decât importantă. Fiecare încăpere trebuie încălzită în mod eficient, astfel încât consumul de energie electrică să fie minim, iar confortul să fie maxim.  

Dacă ești în căutarea unei centrale termice potrivită nevoilor tale, este foarte probabil să fii surprins de gama largă de produse, iar alegerea ta să pară aproape imposibilă. Tocmai de aceea, în acest articol, vom discuta despre centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24.  

Pe parcursul review-ului, vom evidenția principalele sale funcții și avantaje și vom menționa inclusiv eventualele defecte, astfel încât tu să poți lua decizia potrivită cu privire la centrala termică pe care o vei achiziționa. 

Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 – Prezentare generală

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este una dintre produsele de top ale producătorului Ariston, având funcții cu adevărat surprinzătoare și un design simplu, minimalist. Disponibilă în două nuanțe, centrala se bucură de tehnologii avansate, care pot oferi un confort sporit.   

Gama ONE+ este una dintre cele mai noi linii de centrale termice promovate de Ariston, venind cu nenumărate avantaje pentru utilizatori, cum ar fi tehnologia Wi-Fi sau noile funcții adăugate sistemelor, care pot aduce un plus de performanță, durabilitate și eficiență. De asemenea, această gamă de centrale termice reprezintă o opțiune mai ecologică și mai eficientă, ținând cont de faptul că acestea pot funcționa cu gaze naturale îmbogățite cu hidrogen.  

Durabilitate crescută 

Atunci când vine vorba de centrale termice, fiecare utilizator își dorește să aleagă un produs durabil, care să îi fie alături pentru cât mai mult timp. Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este foarte durabilă, fiind proiectată pentru a funcționa în parametri optimi pentru o perioadă cât mai îndelungată, chiar și în cazul condițiilor termice extreme.  

Schimbătorul de căldură brevetat XtraTechTM este centrul conceptului promovat de Ariston în cazul centralelor termice în condensare. Acesta permite produsului să ofere o performanță de încălzire constantă. Secțiunile mărite ale schimbătorului de căldură oferă un debit de apă mai crescut, astfel crescând performanța de încălzire și prevenind riscul de blocare a impurităților și a altor corpuri străine.  

Eficiență și confort la superlativ 

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este proiectată pentru a avea un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător și pentru a reduce pe cât posibil consumul de combustibil. Astfel, sistemul va fi cu mult mai eficient, reducând semnificativ costurile implicate de consumul de energie electrică.  

De asemenea, sistemul de Aprindere+ detectează automat caracteristicile gazului pentru a crește performanța centralei la ardere. Mai mult, clasa energetică A+ este atinsă cu ușurință de produsele din gama ONE+, datorită utilizării de accesorii avansate de termoreglare și a datelor despre temperatura exterioară pe care le primește sistemul prin intermediul internetului.  

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este capabilă să se autoregleze și să funcționeze în parametri optimi folosind amestecuri de gaze naturale îmbogățite cu până la 20% H2. Mai mult, aceasta are un nivel redus de oxizi de azot, respectiv 25 mg/kWh. Acesta este cu 55% mai redus decât limita maximă necesară pentru clasa 6. Astfel, centrala termică este cu mult mai prietenoasă cu mediul.  

Un alt aspect demn de luat în considerare este confortul crescut pe care îl oferă centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24. Aceasta se bucură de un nou sistem de control al debitului, ceea ce aduce un plus de eficiență întregului sistem. Mai mult, senzorul Hydro monitorizează automat presiune din sistem și afișează o alertă oricând este necesară completarea cu apă a acestuia.  

Panourile izolante cu care este prevăzută centrala termică Ariston o face extrem de silențioasă. Nivelul maxim de zgomot pe care aceasta îl atinge este de 46 dB. Pentru a avea un termen de comparație, nivelul de 30 dB este asemănat cu o șoaptă, iar o conversație normală atinge aproximativ 60 dB.  

Control facil 

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este foarte ușor de setat și controlat, mai ales datorită tehnologiei Sensys HD. Aceasta le permite utilizatorilor să creeze un program de temperatură zilnic și săptămânal. De asemenea, temperatura poate fi configurată diferit pentru până la șase zone din locuință, iar diferite moduri și funcții speciale pot fi setate în funcție de nevoi și preferințe.  

Mai mult, sistemul poate fi controlat de la distanță, prin intermediul Ariston NET. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Ariston App, disponibilă în App Store și Google Play. Mai mult, aplicația funcționează și cu boxele inteligente Amazon Alexa și Google Home.  

Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 – Specificații 

Caracteristici generale 

 • Destinat pentru: Încălzire și prepararea apei calde menajere; 
 • Tip alimentare: Gaz natural; 
 • Tip centrală termică: În condensare; 
 • Utilizare: Rezidențial; 
 • Suprafață de montare: Perete; 
 • Preparare apă caldă: Instant; 
 • Tip panou de comandă: Digital; 
 • Putere maximă încălzire: 24 kW; 
 • Funcții: Control vocal, ecran tactil, sticlă securizată, senzor cameră, reglarea debitului, controlul aprinderii, programare inteligentă, pornire optimă; 
 • Conținut pachet: 1 x Centrală termică; 
 • Kit de evacuare gaze arse: Nu; 
 • Nivel de zgomot: 46 dB; 
 • Tensiune alimentare: 230 V; 
 • Culoare: Negru. 

Circuit de încălzire 

 • Putere nominală maximă încălzire: 24 KW. 

Eficiență și siguranță 

 • Eficiența energetică la încălzire: A+. 

Dimensiuni 

 • Înălțime: 74.5 cm; 
 • Lățime: 40 cm; 
 • Adâncime: 31.5 cm. 

Concluzie – Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este opțiunea ideală pentru utilizatorii care își doresc un sistem ușor de controlat și configurat. Sistemul beneficiază de o funcție care permite controlul de la distanță, de pe device-uri iOS și Android.  

De asemenea, faptul că centrala termică murală în condensare Ariston este prietenoasă cu mediul poate constitui un avantaj, întrucât consumul de energie va fi cu mult mai redus, iar utilizarea sistemului nu va afecta mediul într-un mod îngrijorător.   

Centrală termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24

Centrala termică murală în condensare Ariston ALTEAS ONE+ NET 24 este opțiunea ideală pentru utilizatorii care își doresc un sistem ușor de controlat și configurat.

Search