La ofertă

Semineu electric Stove – ClassicFlame

Stove - ClassicFlame

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Stove – ClassicFlame

(Semineu electric, 2000 W, incalzire cu infrarosu si focar 3D CFIU-5017 cu sunet, telecomanda, termostat de camera reglabil, timer digital, siguranta si protectie supraincalzire)

Stove – ClassicFlame este un semineu electric foarte interesant, atat ca sistem de climatizare, cat si ca aport pozitiv la capitolul ambianta. Echipat cu numeroase functii care va permit sa personalizati functia de incalzire si impresia estetica, acest dispozitiv de climatizare isi va gasi rapid locul in incaperile rafinate de dimensiuni medii spre mari. Foarte interesant este si faptul ca pretul de vanzare este mult mai atractiv decat in cazul majoritatii competitorilor pe acest segment.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Semineul Stove – ClassicFlame utilizeaza pentru confortul termic un incalzitor cu infrarosu si o aeroterma de 2000 W, folosite simultan putand incalzi o suprafata de pana la 92 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.65 m). Incalzitorul cu infrarosu nu produce niciun zgomot, nu usuca aerul din incapere si ofera o caldura reconfortanta ce nu deranjeaza nici copiii, nici animalele de companie. O alta particularitate a incalzirii cu infrarosu o reprezinta eficienta energetica datorata procesului invers: mai intai sunt incalzite corpurile (mobilier, pereti, oameni) si ulterior acestea vor emana caldura pentru a incalzi aerul din incapere. Astfel, efectul este mai rapid si de lunga durata, resursele consumate fiind minimizate.

Functiile semineului Stove – ClassicFlame sporesc considerabil confortul utilizatorului. In primul rand, este echipat cu timer, astfel ca veti putea preseta activitatea semineului pe intervale de timp cuprinse intre 30 de minute si 9 ore. De asemenea, termostatul de camera reglabil va ajuta sa aveti un control cat mai bun al temperaturii din incapere, reusind sa o mentineti constanta fara a face risipa de resurse. Telecomanda cu infrarosii va ajuta sa  controlati de la distanta toate functiile.

Focarul semineului Stove – ClassicFlame beneficiaza de tehnologie avansata, motiv pentru care se delimiteaza clar de principalii competitori, din punct de vedere al impresiei estetice oferite. Tehnologia LED 3D este foarte eficienta din punct de vedere energetic, consumand doar 11.2 Watt pentru simularea unui foc real cu busteni, la care contribuie mulajele naturale de lemn si impresia de jar cu aprindere intermitenta. Pentru reglarea luminozitatii veti avea la dispozitie nu mai putin de 5 trepte. De asemenea, impresia de flacara poate fi folosita cu sau fara incalzire, astfel ca daca utilizati in paralele un sistem de climatizare conventional, veti putea aduce un plus ambiental, fara risipa de resurse. Tehnologia Spectrafire 3D ofera nenumarate configuratii ale flacarii, astfel ca fiecare utilizator isi va alege versiunea preferata pe care o va putea schimba oricand din fotoliu, prin intermediul telecomenzii. In plus, veti beneficia de o alta componenta cu efect reconfortant. Este vorba despre dispozitivul aditional pentru sunet, ce imita zgomotul bustenilor arsi in flacara reala. Pentru a vedea naturalelea flacarii oferita de focarul CFIU-5017, vom atasa mai jos un video:

 

Concluzia noastra este ca Stove – ClassicFlame reprezinta unul dintre cele mai interesante seminee electrice, intrucat imita foarte bine un semineu real, pe lemne, din punct de vedere estetic. In schimb, depaseste performantele acestuia din punct de vedere al confortului termic, fiind mult mai eficient (ofera caldura rapid, pe spatii largi) mai sigur si mai usor de instalat. Un astfel de sistem de climatizare ecologic si performant, vandut la un pret atat de atractiv, se va dovedi in timp o investitie foarte inteligenta.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse, la cele mai bune preturi;
  • garantie extinsa;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 15 zile drept de retur;

Stove – ClassicFlame

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Seminee electrice
Tip incalzitor: Infrarosu Quartz
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 880
Putere maxima (W): 2000
Telecomanda: Da
Termostat de camera reglabil: Termostat de camera reglabil
Termostat de siguranta: Da
Aeroterma incorporata: Da
Buton pornit/oprit: Da
Timer: Timer digital reglabil
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Greutate (Kg): 16
Tensiune de alimentare (V): 220V
Putere maxima (kW): 2
Culoare: Negru / Gri
Stove - ClassicFlame

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *15 zile drept de retur

Search