La ofertă

Descoperă Care Sunt Top 5 Sobe Canadiene

Sobe canadiene

Transformă-ți casa într-un paradis al căldurii și confortului cu ajutorul acestei sobe canadiene de excepție!

În mijlocul serilor reci de iarnă, nu există nimic mai reconfortant decât să te adăpostești într-un cămin cald și primitor. Și ce alt mod mai bun de a face acest lucru decât cu o sobă canadiană? Aceste bijuterii ale încălzirii nu numai că aduc căldură în casele noastre, ci și conferă un farmec rustic și autentic fiecărui colț al casei. 

Sobele canadiene, cunoscute pentru eficiența și designul lor inovator, au devenit adevărate opere de artă în lumea încălzirii. Indiferent dacă ești un pasionat al stilului rustic sau cineva care apreciază autenticitatea, există o sobă perfectă pentru tine. 

Așadar, citește în continuare și descoperă selecția noastră de sobe canadiene. 

Ce Este o Sobă Canadiană? 

Soba canadiană reprezintă una dintre cele mai interesante soluții de încălzire, intrate recent pe piața românească. Acestea se remarcă printr-un randament excelent datorită arderii complete a combustibilului, o instalare facilă și o utilizare versatilă în diverse medii, pornind de la cel rezidențial și până la agricultură. 

Cum Funcționează o Sobă Canadiană? 

Soba canadiană presupune un principiu de funcționare original, pe baza combustibilului solid, utilizând atât gazeificarea, cât și arderea mocnită. Unul dintre marile avantaje ale sobelor canadiene îl reprezintă randamentul foarte bun, de până la 75 – 80%, datorat arderii complete a combustibilului. În camera inferioară se va produce o ardere mocnită, formându-se, astfel, gazele de sobă, iar în camera superioară gazele vor fi arse complet datorită pătrunderii aerului. 

Așadar, prin țevile de jos, soba trage aerul rece și-l evacuează prin intermediul țevilor de sus, la o temperatură cuprinsă între 60 si 120 de grade Celsius. În plus, având o construcție metalică, soba degajă căldură și prin încălzirea suprafeței exterioare.  

Astfel, o singură încărcare va fi suficientă pentru încălzirea unui volum de aer de pana la 100 mc pentru un interval de timp cuprins între 6 și 12 ore. Variația limitelor acestui interval se datorează nivelului de izolare al încăperii și nivelului temperaturii exterioare. 

În plus, sobele canadiene oferă avantajul folosirii a numeroase tipuri de combustibili solizi: lemn și deșeuri de lemn, peleți, rumeguș, brichete, etc. Acestea își găsesc foarte ușor locul în diverse medii precum spațiile rezidențiale, depozite, sere, garaje și altele. Datorită montajului foarte facil, această soluție de climatizare se poate utiliza și ca sistem adiacent de încălzire. 

Pentru a înțelege mai bine principiul de funcționare al sobelor canadiene, atașăm următorul video-review: 

Soba canadiană, o alternativă eficientă pentru încălzirea oricărui spațiu 

Așadar, acest model de sobă reprezintă unul dintre cele mai eficiente sisteme de încălzire. Aceasta poate utiliza aproape orice tip de combustibil solid din care, cu un randament excelent, obține maximul de căldura, pe o perioada destul de îndelungată.  

În plus, costurile de instalare scad iar fiabilitatea este una foarte bună, astfel că veți avea șansa de amortizare în timp a investiției, mai ales că prețurile sunt mult mai accesibile decât la restul sistemelor convenționale. 

Dacă te-ai decis să achiziționați o sobă canadiană, te invităm să arunci o privire asupra selecției noastre de produse! 

 1. Sobă Canadiană cu Suprafață de Gătit Montreal lux 02 S-IF

Sobă Canadiană cu Suprafață de Gătit Montreal lux 02 S-IF 

1. Sobă Canadiană cu Suprafață de Gătit Montreal lux 02 S-IF

Adaugă o notă de eleganță și căldură în casa ta cu soba canadiană Montreal Lux 02 S. Această sobă te poate impresiona nu doar prin designul său atrăgător, ci și prin performanțele tehnice remarcabile.

Adaugă o notă de eleganță și căldură în casa ta cu soba canadiană Montreal Lux 02 S. Această sobă te poate impresiona nu doar prin designul său atrăgător, ci și prin performanțele tehnice remarcabile. 

Montreal Lux 02 S este proiectată pentru a fi extrem de eficientă din punct de vedere energetic, asigurând încălzirea optimă a spațiului tău și economisind resursele naturale. În plus, având o suprafață de gătit integrată, această sobă nu doar încălzește casa, ci oferă și posibilitatea de a găti mâncăruri delicioase și sănătoase, economisind spațiu în bucătărie. 

Geamul termorezistent oferă o vedere clară și frumoasă a focului, creând o atmosferă plăcută și liniștitoare în jurul sobei. Mai mult, inelele din fontă nu doar adaugă un aspect tradițional, ci și contribuie la distribuția uniformă a căldurii în încăpere, asigurând confortul optim în timpul iernilor reci. 

Așadar, soba Montreal Lux 02 S poate fi alegerea ideală pentru cei care apreciază nu doar căldura reconfortantă, ci și eleganța în designul interior. Cu această sobă, poți aduce un aer autentic și căldură autentică în locuința ta, transformând fiecare moment într-o experiență plină de confort și relaxare.  

Specificații tehnice: 

 • Tip produs: Sobă; 
 • Tip combustibil: Lemn, peleți sau brichete; 
 • Tip ardere: Gazeificare; 
 • Tip montare: Podea; 
 • Material: Oțel;  
 • Putere nominală: 19 kW; 
 • Volum cameră de ardere: 0.5 m³; 
 • Diametru coș fum/gaze arse: 150 mm. 
 1. Sobă Canadiană pe Lemne – Tip 00 Calgary 6 kW

Sobă Canadiană pe Lemne - Tip 00 Calgary 6 kW

2. Sobă Canadiană pe Lemne - Tip 00 Calgary 6 kW

Descoperă căldura autentică și farmecul tradițional cu soba canadiană pe lemne Tip 00 Calgary.

Descoperă căldura autentică și farmecul tradițional cu soba canadiană pe lemne Tip 00 Calgary. Cu o putere impresionantă de 6 kW și capacitatea de a încălzi până la 100 m³, această sobă poate soluția ideală pentru a aduce confortul căldurii în casa ta. 

Chiar de la început, Calgary te impresionează cu un design tradițional și rustic, aducând o notă autentică și clasică în orice încăpere. Detaliile atent lucrate și finisajele de calitate subliniază aspectul său elegant și durabil. 

În plus, soba este proiectată pentru a fi ușor de utilizat, având controlul temperaturii și al arderii la îndemâna ta, oferindu-ți posibilitatea de a regla căldura în funcție de preferințele tale. Mai mult, folosind lemnul drept sursă de energie, soba poate fi o opțiune eco-friendly și economică, contribuind la reducerea costurilor tale cu încălzirea. 

Transformă-ți locuința într-un cuib plin de căldură și bucurie cu ajutorul acestei sobe rustice și eficiente! 

Specificații tehnice: 

 • Tip produs: Sobă; 
 • Tip combustibil: Lemn, peleți sau brichete 
 • Tip ardere: Gazeificare; 
 • Tiraj: Natural; 
 • Material: Oțel;  
 • Putere nominală: 6 W; 
 • Randament: 75 %; 
 • Volum camera de ardere: 0.12 m³; 
 • Recomandat pentru încăperi pana la: 21.5 m²; 
 • Lungime: 667 mm; 
 • Înălțime: 654 mm; 
 • Adâncime: 485 mm; 
 • Greutate: 67 Kg. 
 1. Sobă Canadiană pe Lemne – Tip 01 VANCOUVER-11 kW, 200 m3

Sobă Canadiană pe Lemne - Tip 01 VANCOUVER-11 kW, 200 m3 

3. Sobă Canadiană pe Lemne - Tip 01 VANCOUVER-11 kW, 200 m3

Pentru cei care caută o încălzire puternică și un design elegant, soba canadiană pe lemne Vancouver poate fi alegerea ideală, ce îmbină estetica rustică cu performanța mult visată!

Pentru cei care caută o încălzire puternică și un design elegant, soba canadiană pe lemne Vancouver poate fi alegerea ideală, ce îmbină estetica rustică cu performanța mult visată! Cu o putere impresionantă de 11 kW și capacitatea de a încălzi până la 200 m³, această sobă îți poate aduce căldură și farmec în fiecare colț al casei tale. 

În plus, utilizând lemnul drept sursă de energie, această sobă este eficientă energetic și o bună opțiune eco-friendly. 

Vancouver este construită din materiale de calitate superioară, oferind o performanță fiabilă pe termen lung și este concepută pentru a oferi căldură constantă și uniformă, indiferent de condițiile externe. 

Transformă-ți fiecare zi rece într-o experiență plină de căldură și confort, adăugând această sobă uimitoare în casa ta! 

Specificații tehnice: 

 • Tip produs: Sobă; 
 • Tip combustibil: Lemn, peleți sau brichete; 
 • Tip ardere: Gazeificare; 
 • Material: Oțel;  
 • Putere nominală: 11 W; 
 • Randament: 75 %; 
 • Volum camera de ardere: 200 m³; 
 • Recomandat pentru încăperi până la 34.2 m²; 
 • Lungime: 783 mm; 
 • Înălțime: 737 mm; 
 • Adâncime: 555 mm; 
 • Greutate: 96 Kg. 
 1. Sobă Canadiană pe Lemne Tip 02 Montreal 18 kW, 400 m3

Sobă Canadiană pe Lemne Tip 02 Montreal 18 kW, 400 m3

4. Sobă Canadiană pe Lemne Tip 02 Montreal 18 kW, 400 m3

Montreal se evidențiază prin puterea sa impresionantă de 18 kW, asigurând o încălzire rapidă și uniformă în spații mari de până la 400 m³.

Montreal se evidențiază prin puterea sa impresionantă de 18 kW, asigurând o încălzire rapidă și uniformă în spații mari de până la 400 m³. Indiferent de dimensiunea camerei, această sobă canadiană îți poate oferi o căldură constantă și reconfortantă! 

Construită din materiale de calitate superioară, această sobă este eficientă din punct de vedere energetic și durabilă în timp. Lemnul, ca sursă de energie, nu doar asigură eficiență energetică, ci și adaugă un farmec natural și autentic casei tale. 

Soba pe lemne Montreal poate fi alegerea perfectă pentru cei care caută o încălzire puternică și o estetică rustică într-un singur dispozitiv. Adăugând această sobă în casa ta, nu numai că vei beneficia de o căldură reconfortantă, ci și de un element decorativ impresionant! 

Specificații tehnice: 

 • Tip produs: Sobă; 
 • Tip combustibil: Lemn; 
 • Tip ardere: Gazeificare; 
 • Tip montare: Podea; 
 • Material: Oțel; 
 • Putere nominală: 18 kW; 
 • Volum cameră de ardere: 0.13 m³. 
 1. Sobă Canadiană pe Lemne Ontario 45kW, 1300 m3

Sobă Canadiană pe Lemne Ontario 45kW, 1300 m3

5. Sobă Canadiană pe Lemne Ontario 45kW, 1300 m3

Când vine vorba de încălzirea spațiilor mari, soba canadiană pe lemne Ontario poate fi alegerea evidentă.

Când vine vorba de încălzirea spațiilor mari, soba canadiană pe lemne Ontario poate fi alegerea evidentă. Cu o putere uluitoare de 45 kW și capacitatea de a încălzi până la 1300 m³, această sobă redefinește standardele de confort și eficiență energetică. 

Construită din materiale de calitate superioară, această sobă nu doar oferă o încălzire eficientă, ci și rezistență pe termen lung.  

În plus, cu geamul termorezistent și caracteristicile de siguranță integrate, Ontario este o sursă de căldură sigură și de încredere, oferindu-ți pacea sufletească atunci când folosești această sobă în casa ta.  

Transformă-ți casa într-un paradis al căldurii și confortului cu ajutorul acestei sobe canadiene de excepție! 

Specificații tehnice: 

 • Tip produs: Sobă; 
 • Tip combustibil: Lemn; 
 • Tip ardere: Standard; 
 • Tip montare: Podea; 
 • Material: Oțel; 
 • Putere nominală: 45 kW; 
 • Clasa de protecție: Clasa 1; 
 • Volum camera de ardere: 1300 m³; 
 • Greutate: 240 Kg.   

Concluzie – Top 10 Sobe Canadiene 

Fiecare model de sobă canadiană prezentat în această selecție poate fi o alegere excelentă pentru cei care caută nu doar încălzire, ci să aducă și frumusețe și autenticitate în casele lor. Fiecare model este proiectat pentru a oferi o încălzire rapidă și uniformă, utilizând o varietate de combustibili solizi precum lemnul, peleții sau brichetele.  

Având în vedere varietatea de opțiuni și caracteristicile tehnice remarcabile ale acestor sobe canadiene, poți alege cu încredere modelul care se potrivește nevoilor tale specifice. Totodată, este important să iei în considerare nevoile și preferințele tale atunci când faci alegerea. 

Poți opta pentru un model mai mic, ideal pentru încăperi mai mici, sau pentru unul cu o putere mai mare, potrivit pentru spații mari și deschise. Indiferent de alegerea ta, aceste sobe canadiene îți vor oferi confortul și căldura de care ai nevoie în sezonul rece, transformând casa ta într-un cuib primitor și plin de căldură! 

Sobe canadiene

Transformă-ți casa într-un paradis al căldurii și confortului cu ajutorul acestei sobe canadiene de excepție!

Search