La ofertă

Sobele canadiene – Principiu de functionare, Preturi si Oferte

Sobe canadiene

Garantie 24 luni

Sobele canadiene reprezintă una dintre cele mai interesante soluții de încalzire, intrate recent pe piața românească. Acestea se remarcă printr-un randamanet excelent datorită arderii complete a combustibilului, o instalare facilă și o utilizare versatilă în diverse medii, pornind de la cel rezidențial și până la agricultură.

În cele ce urmează, vom încerca să vă oferim o descriere detaliată a principiului de funcționare, îndrumări către cele mai bune prețuri și oferte. În plus, dacă dețineți deja un astfel de sistem de climatizare, vă rugăm să ne împărtășiți părerile în secțiunea de comentarii din subsolul paginii.

Sobele canadiene propun un principiu de funcționare original, pe baza combustibilului solid, utilizând atât gazeificarea, cât și arderea mocnită. Unul dintre marile avantaje ale sobelor canadiene îl reprezintă randamentul foarte bun, de până la 80%, datorat arderii complete a combustibilului. În camera inferioară se va produce o ardere mocnită, formandu-se, astfel, gazele de soba iar în camera superioară gazele de soba vor fi arse complet datorită pătrunderii aerului.

Așadar, prin țevile de jos soba trage aerul rece și le evacuează prin intermediul țevilor de sus, la o temperatură cuprinsă între 60 si 120 de grade Celsius.  În plus, având o construcție metalică, soba degajă căldura și prin încalzirea suprafeței exterioare. Astfel, o singură încărcare va fi suficientă pentru încalzirea unui volum de aer de pana la 100 mc pentru un interval de timp cuprins între 6 și 12 ore. Variația limitelor acestui interval se datorează nivelului de izolare al încăperii și nivelului temperaturii exterioare.

Sobele canadiene oferă avantajul folosirii a numeroase tipuri de combustibili solizi: lemn și deșeuri de lemn, peleți, rumeguș, brichete, etc. Acestea iși găsesc foarte ușor locul în diverse medii precum spațiile rezidențiale, depozite, sere, garaje și altele. Datorită montajului foarte facil, această soluție de climatizare se poate utiliza și ca sistem adiacent de încălzire.

Pentru a înțelege mai bine principiul de functionare al sobelor canadiene, vom atașa următorul video-review:

Concluzia noastră este că soba canadiană reprezintă unul dintre cele mai eficiente sisteme de încălzire. Aceasta poate utiliza aproape orice tip de combustibil solid din care, cu un randament excelent, obține maximul de caldura, pe o perioada destul de îndelungată. În plus, costurile de instalare scad iar fiabilitatea este una foate bună, astfel că veți avea șansa de amortizare în timp a investiției, mai ales că prețurile sunt mult mai accesibile decât la restul sistemelor convenționale.

Dacă ați decis să achiziționați o sobă canadiană, vă invităm să aruncați o privire asupra ofertei noastre, pe care o puteți accesa printr-un click pe imaginea urmatoare.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variată gama de produse, la cele mai bune prețuri;
  • garanție extinsa;
  • livrare rapidă;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 14 zile drept de retur;

Sobe canadiene

CARACTERISTICI GENERALE

Tip centrală: Convențională

Tip montare: Pardoseală

Tip alimentare: Combustibil solid

Tiraj: Natural

Randament (%): 75-8

Tip pompă: Fără

Vas de expansiune: Nu

Boiler încorporat: Nu

Ventilator: Opțional

Clasa de eficiență energetică: 5 stele

Eficiență energetică (ACM): A

Sobe canadiene

Garantie 24 luni

Search