La ofertă

Review – Sobă Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 

FLORIA ZLN-1275

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *14 zile drept de retur

Iarna este din ce în ce mai aproape, iar fiecare familie își dorește să fie pregătită pentru temperaturile scăzute cu care ne vom confrunta în lunile următoare. În funcție de mediul în care locuiești, nevoile și disponibilitatea ta, există anumite tipuri de sisteme de climatizare care îți pot fi de ajutor pe parcursul sezonului rece.  

Tocmai de aceea, în acest articol, vom analiza soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275. Pe parcursul review-ului, vom discuta despre principalele avantaje ale sistemului. De asemenea, vom sublinia și eventualele puncte care necesită îmbunătățiri.  

Sobă Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 – Prezentare generală 

Soba cu încălzire pe gaz FLORIA ZLN-1275 este un aparat de climatizare economic și eficient, destinat unei singure incinte de dimensiuni medii spre mari. Aceasta este foarte ușor de instalat și transportat oriunde este necesar, astfel încât vă veți putea bucura rapid de avantajele sale. 

Eficiența sobei pe gaz FLORIA ZLN-1275 este suficientă pentru a reuși să încălzească o încăpere de  până la 50 m². Capacitatea medie de 50 m² a sobei pe gaz FLORIA ZLN-1275 este calculată  pentru sectorul rezidențial unde înălțimea standard a încăperilor este de aproximativ 2.65 m.  

Dacă încăperile tale au înălțimi mai mari, există sisteme ale căror putere să poată face față acestora. Tot ce trebuie să faci este să împarți volumul de aer din cameră la puterea sistemelor, pentru a afla dacă acestea se potrivesc nevoilor tale.  

Un aspect important în ceea ce privește soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 este reprezentat de compoziția pachetului. Acesta nu conține butelie de gaz. Prin urmare, atunci când îl achiziționați, va fi nevoie să vă asigurați că dispuneți și de butelie, astfel încât soba să fie funcțională imediat. Din fericire, pachetul conține furtun pentru racordare și regulator de gaz. 

Eficiență crescută, costuri minime 

Soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 funcționează doar cu ajutorul buteliilor GPL, racordarea la rețeaua de gaz nefiind posibilă. Aceasta funcționează în trei trepte de putere, cu o putere nominală de 4.2 kW.  

Sistemul de climatizare Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 a fost special conceput pentru a fi mutat cu ușurință oriunde este nevoie de el, resursa energetică fiind încorporabilă, iar transportul acestuia fiind facilitat de roți și mânere. Acesta este un avantaj demn de luat în considerare, ținând cont de faptul că soba este destinată spațiilor cu suprafețe de până la 50 m2. Dacă că doriți să climatizați mai multe încăperi, este important ca sistemul să fie mobil.  

Eficiența sobei Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 este, de asemenea, facilitată de modul în care aceasta este construită. Sistemul este prevăzut cu trei panouri de încălzire fabricate dintr-un material special cu conținut de ceramică cu micro-perforări, ceea ce îl face să aibă o rezistență termică mult mai crescută.  

Siguranță pentru utilizatori și pentru mediu  

Având în vedere că vorbim despre încălzirea pe baza unei resurse inflamabile, soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 a fost echipată cu un sistem de protecție care are scopul de a întrerupe imediat furnizarea gazului în cazul în care concentrațiile de CO (Monoxid de Carbon) și CO2 (Dioxid de Carbon) cresc până la 1.5%.  

De asemenea, soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 dispune de o grilă metalică de protecție care poate limita accesul la elementele de ardere și la reflector, aceasta fiind situată pe întreaga suprafață a aparatului.  

Mai mult, aparatul de climatizare este prevăzut cu încă o măsură de protecție reprezentată de un sistem care are scopul de a întrerupe furnizarea gazului dacă flacăra pilot își încetinește intensitatea sau se stinge.  

Sobă Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 – Specificații tehnice 

Caracteristici generale 

 • Tip produs: sobă; 
 • Tip combustibil: gaz GPL; 
 • Tip ardere: standard; 
 • Utilizare: rezidențial; 
 • Tip montare: podea; 
 • Număr elemenți: 3; 
 • Tiraj: natural; 
 • Stil: modern; 
 • Material: metal; 
 • Funcții: aprindere piezo electrică, dispozitiv de siguranță pentru oprirea automată în caz de lipsă de oxigen, sistem de protecție la cădere și/sau înclinare; 
 • Conținut pachet: 1 x regulator, 1 x sobă, 1 x furtun de alimentare (60 cm); 
 • Culoare: negru. 

Caracteristici tehnice 

 • Putere nominală: 4200 W; 
 • Volum cameră de ardere: 0.01 m3; 
 • Recomandat pentru încăperi cu suprafețe de până la: 50 m2. 

Dimensiuni 

 • Lungime: 70 cm; 
 • Înălțime: 40 cm; 
 • Adâncime: 45 cm; 
 • Greutate: 7 kg. 

Concluzie – Sobă Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 

Sezonul rece fiind din ce în ce mai aproape, avem cu toții nevoie de sisteme de climatizare care să ne poată fi alături în zilele reci, cu prognoză nefavorabilă. Dacă și tu ești în căutarea unui astfel de aparat, soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 poate fi o alegere ideală pentru tine, mai ales dacă îți dorești un dispozitiv pe care să îl poți muta în mai multe încăperi.  

Soba Floria cu încălzire pe gaz GPL ZLN1275 este cu adevărat eficientă, cu toate că aceasta funcționează cu gaz GPL. Datorită celor trei sisteme de protecție de care dispune, aceasta este ideală pentru familiile care își doresc un sistem sigur și calitativ.  

FLORIA ZLN-1275

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *14 zile drept de retur

Search