La ofertă

Soba încălzire pe gaz GPL ZLN1275, 3 trepte de putere, regulator gaz și furtun incluse

FLORIA ZLN-1275

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *14 zile drept de retur

FLORIA ZLN-1275

(Sobă încălzire pe gaz GPL, regulator gaz inclus, 3 trepte de putere, 4200 W, aprindere piezo-electrică)

Soba cu încălzire pe gaz FLORIA ZLN-1275 reprezintă un aparat de climatizare economic și eficient, destinat unei singure incinte de dimensiuni medii spre mari. Aceasta este foarte ușor de instalat și transportat oriunde este nevoie, astfel că vă veți putea bucura rapid de avantajele sale.

Noi vom încerca să va oferim, în cele ce urmează, un review obiectiv, îndrumări către cel mai bun preț și păreri ale clienților, pe care îi invităm să și le exprime în secțiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Soba pe gaz FLORIA ZLN-1275 funcționează doar pe baza buteliilor GPL, racordarea la rețeaua de gaz nefiind posibilă. Aceasta funcționează în trei trepte de putere, cu o putere nominală de 4.2 kW. Sistemul de climatizare a fost special conceput pentru a fi mutat rapid oriunde este nevoie de el, resursa energetică fiind încorporabilă, transportul fiind facilitat de rotițe și mânere. Trebuie sa specificam că butelia nu este inclusă în pachet, în schimb, furtunul pentru racordare si regulatorul de gaz da.

Având în vedere că vorbim despre încălzirea pe baza unei resurse inflamabile, soba pe gaz FLORIA ZLN-1275 a fost echipată cu un dispozitiv de siguranță ODS de oprire automată la diminuarea nivelului de oxigen. Aprinderea a fost și ea facilitată prin intermediul unui sistem piezo-electric, controlabil din buton.

Eficiența sobei pe gaz FLORIA ZLN-1275 este suficientă pentru a reuși să încalzească o încăpere de  până la 50 m². Capacitatea medie de 50 m² a sovei pe gaz FLORIA ZLN-1275 este calculată  pentru sectorul rezidențial unde înaltimea standard este în jur de 2.65 m. Pentru alte înălțimi, va trebui sa împărțiți volumul de aer la valoarea acestora și veți afla, astfel, suprafața deservită pentru a vă asigura că nu aveți nevoie de un produs mai puternic.

Concluzia noastra este că FLORIA ZLN-1275 reprezintă un aparat de încălzire eficient si economic, în special, pentru incintele unitare, care nu sunt racordate la o rețea de utilități. Un mare avantaj al acestui produs îl reprezintă portabilitatea, instalarea ușoară si prețul foarte accesibil.

Urmând link-ul de mai jos veți beneficia și de alte avantaje:

  • cea mai variată gamă de produse;
  • livrare rapidă;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

FLORIA ZLN-1275

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Soba pe gaz
Numar elementi: 3
Recomandat pentru încaperi de pana la (m²): 50
Putere nominală (W): 4200
Trepte putere: 3
Dispozitiv ODS: Da
Buton de pornire piezo-electric: Da
Roți pentru transport: Da
Tip gaz: GPL
Altele:

  • Produsul funcționează doar pe butelie, nu se poate racorda la rețeaua de gaz
  • Roți pentru deplasare
  • Butelia nu este inclusă
  • Produsul are inclus furtunul pentru racordare la butelie
  • Produsul are în componență regulatorul de gaz

Dimensiuni (LxHxA) cm: 70 x 40 x 45
Greutate (Kg): 7
Culoare: Negru

FLORIA ZLN-1275

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare *14 zile drept de retur

Search