La ofertă

Termostate de centrala

Termostatul de centrala are ca principal rol aducerea unui plus de confort, prin mentinerea unei temperaturi constante, minimizand in acelasi timp consumul energetic. Avand in vedere utilitatea sa, investitia intr-un astfel de produs este rentabila si va fi amortizata intr-un timp destul de scurt. Noi vom incerca sa va oferim in acest articol toate detaliile pe care trebuie sa le stiti despre un termostat de centrala, incluzand tipurile de termostate, detalii despre montaj, oferte si cele mai bun preturi.

In prezent, intalnim termostate de centrala programabile sau neprogramabile. Cele programabile permit un control in avans, al regimului de functionare a centralei, pe zile (7/7) si intervale de timp (24/24). De exemplu, ii veti putea spune centralei ca doriti ca in intervalul de timp 08:00 -17:00, de luni – pana vineri, doriti sa aveti o temperatura de 20 de grade Celsius, iar in restul intervalului orar doriti ca temperatura sa fie mai ridicata. Astfel, veti putea economisii resurse energetice in timp ce sunteti la serviciu. Programarea este flexibila si poate fi modificata oricum doreste beneficiarul.

De asemenea, o alta caracteristica importanta este reprezentata de mobilitatea termostatului. Exista termostate de centrala cu fir si termostate wireless. Cele fara fir au avantajul de a putea fi mutate in orice incapere, modificand astfel etalonul. De exemplu, puteti amplasa termostatul in cea mai friguroasa incapere pentru ca temperatura in restul locuintei sa fie superioara iar in perioada de absenta de la domiciliu il puteti amplasa in cea mai calduroasa pentru a economisi resurse.

Tehnologia avanseaza fulminant iar acest domeniu nu putea fi ocolit. De exemplu, exista termostate cu control wi-fi, carora le puteti modifica programul chiar si in absenta de la domiciliu, acestea fiind conectate la internet. In plus, exista posibilitatea implementarii unui termostat central cu controlere instalate  pe caloriferele din fiecare incapere, oferind posibilitatea de reglare diferita a temperaturilor. De asemenea, aceasta varianta este disponibila si pentru incalzirea in pardoseala.

Instalarea este un lucru foarte important. Aceasta trebuie realizata de personal autorizat, in caz contrar, centrala putand suferi avarii grave. Manopera costa cateva zeci de lei, pret pentru care nu renteaza sa riscati o investitie de mii de lei.

Pretul unui termostat de centrala poate varia de la cateva zeci de lei pentru o varianta cu fir, neprogramabila si pana la peste 2 mii lei, pentru o varianta complexa, cu programare detaliata (zile, interval orar, incaperi) si control wi-fi. Ei bine, noi am facut o cercetare amanuntita pentru a depista cele mai bune oferte si am observat ca urmatoarea sursa ofera discount-uri de pana la 46%, cea mai variata gama de produse, garantii extinse (pana la 60 luni) si alte facilitati.

 

Termostate de centrala

Vezi cea mai variata gama de produse si toate detaliile necesare despre fiecare dintre acestea!

Search