La ofertă

Aparat de aer conditionat LG Artcool AM12BP, 12000 BTU, Clasa A++

LG Artcool AM12BP

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

LG Artcool AM12BP

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru antibacterian, Controlul energiei active, Afisare consum energie, Telecomanda, Sleep / Night mode, Auto curatare, Auto Restart, Jet Mode, Baleiere in 4 directii)

LG Artcool AM12BP este un aparat de aer conditionat ultra-modern, echipat cu functii sofisticate si tehnologii moderne, capabile sa purifice aerul din incapere si sa ofere un excelent nivel de confort, consumand foarte putine resurse. In plus, este unul dintre cele mai interesante aparate din punct de vedere estetic, propunand un design contemporan si foarte rafinat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Artcool AM12BP are o capacitate medie de modificare a temperaturii, aceasta osciland intre 12000 BTU/h si 13000 BTU/h, in functie de regimul utilizat (incalzire sau racire). Producatorul il recomanda pentru climatizarea spatiilor de pana la 35 mp, insa, din propria experienta, va spunem ca volumul maxim de aer in care acest sistem isi poate dovedi eficienta este dat de o suprafata ce nu depaseste 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m.

Eficienta energetica a aparatului de aer conditionat LG Artcool AM12BP, asemenea majoritatii sistemelor moderne de climatizare, oscileaza intre clasa A+, pe regimul de incalzire si A++, pe cel de racire. Ambele sunt performante extraordinare daca luam in calcul ca pana in urma cu 2 ani, etalonul superior al tabelului energetic era clasa A si foarte putine aparate reuseau sa o bifeze.

Tehnologia pe Inverter are cel mai mare impact in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat LG Artcool AM12BP. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, veti observa o eficientizare de pana la 60% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off. In plus, compresorul, care este considerata cea mai scumpa piesa a sistemului de climatizare, are o garantie de 10 ani.

Sistemul de filtrare, unul dintre cele mai avansate la ora actuala, este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, reusind sa elimine atat particulele de praf si polen, cat si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, faptul ca acesta este lavabil elimina necesitatea inlocuirii periodice.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat LG Artcool AM12BP sunt atat sezoniere, cat si permanente. Cele sezoniere, racirea si incalzirea, au impact direct asupra temperaturii iar cele permanente, ventilarea si dezumidificarea, pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep/Night a fost conceput pentru ca utilizatorul sa poata beneficia de un nivel de confort cat mai ridicat pe timpul noptii. Odata activat, acesta va modifica mai lent temperatura (cu cel mult 1 grad Celsius pe ora) iar aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare. In plus, pe tot parcursul ciclului de cateva ore, veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se evita sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat LG Artcool AM12BP sa functioneze fara nicio problema chiar si in absenta dumneavoastra. Asadar, va trebui doar sa-i presetati programele pe intervale de timp si el va va intampina la sosirea acasa cu o ambianta placuta, fara a mai fi nevoie sa functioneze pe toata durata absentei. In plus, va reusi sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror probleme de alimentare.

Functia Jet intensifica activitatea de racire, ajutand aparatul de aer conditionat LG Artcool AM12BP sa ruleze la o putere peste cea nominala, pentru o perioada limitata de timp. Dupa ce temperatura setata este atinsa, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare. Aceasta functie este capabila sa coboare temperatura cu cate 5 grade Celsius la fiecare 3 minute.

Functia Active Energy Control va permite sa alegeti nivelul de resurse consumate, in functie de confortul oferit. Astfel, veti avea la dispozitie trei trepte (normal: 100% consum – 100% confort; treapta 1: 77% consum – 85% confort; treapta 2: 51% consum –  66% confort).

Aparat de aer conditionat LG Artcool AM12BP

Tehnologia Gold Fin consta intr-o protectie suplimentara a schimbatorului de caldura impotriva coroziunii si a altor factori de agresiune.

Nivelul maxim de zgomot, produs de unitatea interioara pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 19 dB, drept pentru care intra direct in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca LG Artcool AM12BP reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de performant, echipat cu numeroase functii inteligente, capabile sa asigure un nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii. In plus, eficienta energetica ridicata si fiabilitatea sporita va vor oferi sansa de a amortiza in timp investitia, chiar daca pretul la care se vinde acest produs nu este pentru toate buzunarele.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

LG Artcool AM12BP

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 18
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 48
Tip filtru: Lavabil, Antibacterian, Anti praf, Ionizator
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 6
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.3
Debit de aer unitate interna: 750 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB
Culoare unitate interna: Negru
Lungime unitate interna: 837 mm
Latime unitate interna: 308 mm
Inaltime unitate interna: 192 mm
Greutate unitate interna: 9.9 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.4
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.24
Coeficient randament la incalzire COP: 3.8

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Sleep / Night mode
 • Auto curatare
 • Energy Display
 • Auto Restart
 • Jet Mode
 • Baleiere in 4 directii
 • Active energy control

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1080 W
Consum nominal la incalzire: 1000 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3800 W
Agent de racire: R410a

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1620 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 49 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 717 mm
Latime unitate externa: 483 mm
Inaltime unitate externa: 230 mm
Greutate unitate externa: 28 Kg

LG Artcool AM12BP

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat LG Artcool AM12BP, 12000 BTU, Clasa A++
LG Artcool AM12BP reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de performant, echipat cu numeroase functii inteligente, capabile sa asigure un nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii. In plus, eficienta energetica ridicata si fiabilitatea sporita va vor oferi sansa de a amortiza in timp investitia, chiar daca pretul la care se vinde acest produs nu este pentru toate buzunarele.
9 Total Score
Performante superioare si fiabilitate sporita

LG Artcool AM12BP reprezinta un aparat de aer conditionat deosebit de performant, echipat cu numeroase functii inteligente, capabile sa asigure un nivel ridicat de confort in incaperi de dimensiuni medii. In plus, eficienta energetica ridicata si fiabilitatea sporita va vor oferi sansa de a amortiza in timp investitia, chiar daca pretul la care se vinde acest produs nu este pentru toate buzunarele.

Consum
9
Pret
8
Design
9.5
Functii
8.5

Search