La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF, 12000 BTU, Clasa A++

Whirlpool SPIW312A2WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool SPIW312A2WF

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Control Wi-Fi, 6Th Sense, Filtru HEPA + Catechin, R32, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Timer, Power Save, Sleep / Night mode, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Auto-curatare, Telecomanda, Dezghetare automata, Super Silent, Climazone 1.1)

Whirlpool SPIW312A2WF este un aparat de aer conditionat ultra-modern. Acesta inglobeaza numeroase functii sofisticate, fiind capabil sa asigure in cel mai scurt timp un nivel optim de confort. In plus, este foarte prietenos cu mediul si foarte eficient din punct de vedere energetic, drept pentru care veti putea amortiza in timp pretul de achizitie. Aspectul este si el unul ultra-modern.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF are o capacitate foarte buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat. Acesta atinge in regim de racire aproximativ 12000 BTU/h si in regim de incalzire peste 13500 BTU/h. Pentru ca nimeni nu este familiarizat cu aceste unitati de masura, va spunem ca aparatul poate acoperi o suprafata de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential (2.7 m) si izolatie termica eficienta.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, in regim de racire si clasa A+, in regim de incalzire. Chiar daca etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, este foarte greu accesibila, in acest moment, pentru sistemele de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate, pe care ulterior le va putea mentine cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cate ore, veti observa economii energetice de peste 40%.

Sistemul de filtrare (HD/Hepa/Silver Ion) este unul dintre cele mai performante la ora actuala, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va distruge inclusiv virusurile, bacteriile sau alergenii, conferind aerului proprietati similare celui intalnit in mijlocul padurilor de foioase.

Functiile de climatizare pe care le ofera aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Controlul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul modulului wi-fi. Cea de a doua varianta este si cea mai moderna, aceasta permitand un control total chiar si in absenta de la domiciliu, prin intermediul dispozitivelor mobile conectate la internet. Astfel, veti putea seta startul oricarui program cu doar cateva minute inainte de sosirea acasa pentru a fi intampinati cu o ambianta cat mai placuta, fara a face risipa de resurse.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii ofera aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF un grad ridicat de autonomie. Gratie acestora el va fi capabil sa functioneze pe intervale presetate de timp, in diverse regimuri. In plus, isi va putea relua activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte deconectari involuntare.

Tehnologia 6th Sense este cea mai inteligenta inovatie din randul sistemelor de climatizare, aceasta fiind disponibila doar pentru brand-ul Whirlpool, cel care a si patentat-o. Pe scurt, aceasta preia feed-back ambiental permanent si modifica automat toate functiile sistemului de climatizare pentru a putea oferi cele mai bun nivel de confort, cu cel mai redus consum energetic.

Modulul Sleep/Night a trecut la urmatorul nivel in cadrul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF. Acum aveti disponibile 4 regimuri (copii, tineri, adulti si batrani). Acest modul are rolul de a creea ambianta perfecta pe timpul noptii, coreland temperatura din incapere cu modificarile produse in organismul uman in timpul somnului. In plus, aeroterma intra automat intr-un regim de functionare silentioasa si foarte eficienta din punct de vedere energetic.

Functia 4D AirFlow asigura o capacitate sporita de modificare a paramterilor ambientali. Aceasta presupune absorbtia aerului din incapere pe 3 dintre laturile aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF si evacuarea puternica a acetuia pe cea de a 4-a, la temperatura si umiditate modificata.

Functia Arround U transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul utilizatorului, consumand un minim de resurse energetice.

Functia Jet intensifica activitatea de racire, reusind sa scada temperatura cu pana la 5 grade Celsius, in doar 10 minute. Odata ce temperatura setata a fost atinsa, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt consumul energetic este unul superior, pe ciclurile lungi veti observa economii substantiale avand in vedere ca aparatul va fi capabil sa mentina temperatura cu o activitate redusa.

Functia de autocuratare are rolul de a usca vaporizatorul imediat ce activitatea de racire s-a incheiat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare automata porneste automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea pentru perioade scurte de timp a activitatii, oferind astfel sansa ca gheata formata in unitate sa se decongeleze natural. Spre deosebire de versiunile anterioare care avea opririle presetate la intervale de timp, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A2WF se opreste doar atunci cand este nevoie. Astfel, se obtin castiguri substantiale atat la nivelul confortului, cat si la cel al resurselor.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 23 dB. Asadar, Whirlpool SPIW312A2WF se situeaza direct in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW312A2WF reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat. Acesta inglobeaza o multitudine de tehnologii inteligente, capabile sa asigure cel mai bun nivel de confort, in cel mai scurt timp, pe suprafete relativ extinse. In plus, pretul foarte atractiv va mutea fi amortizat in timp gratie consumului energetic redus.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Whirlpool SPIW312A2WF

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 13648 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Tip filtru: HD Hepa Silver Ion
Tip compresor: Inverter Rotary
Inverter: Da

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 23 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 905 mm
Latime unitate interna: 210 mm
Inaltime unitate interna: 270 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Timer

Power Save

Sleep / Night mode

Auto Restart

Functia Jet

The 6th Sense

Auto-curatare

Telecomanda

Dezghetare automata

Super Silent

Climazone 1.1

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 1060 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 715 mm
Latime unitate externa: 242 mm
Inaltime unitate externa: 480 mm
Greutate unitate externa: 29 Kg

 

Whirlpool SPIW312A2WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search