La ofertă

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF, 12000 BTU, Clasa A++

Whirlpool SPIW412A2WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool SPIW412A2WF

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Hepa + Silver Ion, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire, Timer, Power Save, Auto Restart, Functia Jet, The 6th Sense, Telecomanda, Autocuratare, Dezghetare automata, Super Silent, Sleep/Night mode, Controller WiFi)

Whirlpool SPIW412A2WF este un aparat de aer conditionat ultra-modern, introdus recent pe piata de brand-ul romanesc si fiind anuntat ca unul dintre cele mai vandute produse ale sezonului viitor. Echipat cu o multitudine de functii performante, acesta este capabil sa aduca cel mai ridicat nivel de confort, economisind resursele. Aspectul sau foarte discret, cu display mascat, este un alt avantaj major pentru astfel de sistem de climatizare.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, bifand aproximativ 12000 BTU/h, in regim de racire si depasind chiar 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Astfel, acesta va putea acoperi o suprafata de pana la 25 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Evident, trebuie luat in considerare si nivelul de izolare termica a incaperii.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF este similara celei oferite de majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Ambele performante sunt remarcabile, avand in vedere ca pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic era considerat a fi clasa A.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in functionarea eficienta, din punct de vedere energetic, a aparatelor de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul va putea varia automat turatiile, in functie de necesitate, reusind, astfel, sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu un minim de resurse. Pe ciclurile lungi de cateva ore, imbunatatirea randamentului va fi de 30-40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On-Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Gratie densitatii sporite si a emanarii de ioni pozitivi in incapere se produce o purificare completa aerului, fiind eliminate atat particulele de praf si poluare, cat si virusurile, bacteriile sau alergenii.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF sunt atat sezoniere (racire/incalzire), datorita impactului direct asupra temperaturii, cat si permanente (ventilare/dezumidificare). Cele permanente isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera sansa aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF sa functioneze fara probleme chiar si in lipsa utilizatorului. Astfel, va trebui doar sa-i presetati regimurile de functionare, pe intervale orare si acesta va fi capabil sa le urmeze intocmai, ba chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Jet intensifica activitatea aparatului de aer conditionat pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, sistemul de climatizare va reveni automat la regimul normal de functionare, fiind capabil sa mentina temperatura cu o activitate redusa, minimizand, astfel, consumul energetic.

Tehnologia 6th Sense este una dintre cele mai importante tehnologii brevetate vreodata de brand-ul american. Rolul acesteia este de a-i oferi autonomie maxima aparatului, acesta preluand feed-back in timp real din incapere si modificandu-si automat functiile pentru a putea oferi mai rapid conditiile climaterice dorite si pentru a reusi sa le mentina cu un consum energetic mai redus.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapida vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit, pentru a elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia. Este bine de stiut ca ambele sunt considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de dezghetare automata presupune oprirea intermitenta a activitatii de incalzire, pentru perioade scurte de timp, oferind astfel sansa ghetii formate in unitate sa se topeasca automat. Spre deosebire de versiunile anterioare la care pauzele erau presetate din fabrica, la aparatul Whirlpool SPIW412A2WF acestea vor interveni doar atunci cand este nevoie de ele, castigandu-se atat la capitolul confort, cat si la consum.

Modulul Sleep/Night a fost special proiectat pentru ca sistemul de climatizare sa va poata oferi un nivel maxim de confort noaptea, in timpul somnului. Odata activat, acesta va opera schimbari lente ale temperaturii, in timp ce regimul de functionare va fi unul foarte silentios. Pe toata durata ciclului consumul energetic va fi unul foarte redus.

Controlul aparatului de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente, conectate la internet. Cea de a doua varianta este disponibila chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu, intrucat aparatul va fi in permanenta conectat la internet wi-fi.

Whirlpool SPIW412A2WF

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 41 dB. Chiar daca nu este cel mai silentios aparat de aer conditionat, consideram aceasta valoare a fi insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Whirlpool SPIW412A2WF reprezinta unul dintre cele mai sofisticate sisteme de climatizare, oferind beneficii reale pe tot parcursul anului, fiind foarte atent si la consumul energetic, pe care il mentine la cote reduse. In plus, propune un aspect modern si un pret deosebit de atractiv, motiv pentru care consideram ca va fi unul dintre cele mai bine vandute produse ale urmatorului sezon cald.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Whirlpool SPIW412A2WF

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 13306 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 7
Tip filtru: HD Hepa Silver Ion
Tip compresor: Rotary
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 19 dB 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 888 mm
Latime unitate interna: 217 mm
Inaltime unitate interna: 270 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.3
Coeficient randament la incalzire COP: 3.7

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Timer

Power Save

Auto Restart

Functia Jet

The 6th Sense

Telecomanda

Auto curatare

Dezghetare automata

Super Silent

Sleep/Night mode

Controller WiFi

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 1060 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 55 dB 64 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 810 mm
Latime unitate externa: 280 mm
Inaltime unitate externa: 585 mm
Greutate unitate externa: 41 Kg
Whirlpool SPIW412A2WF

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search