La ofertă

Aparat de aer conditionat Beko BDIN 120, 12000 BTU, Clasa A++

Beko BDIN 120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retu

Beko BDIN 120

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++ , Wi-Fi Control, Filtru Cold Plasma Ion Generator, Filtru 4 in 1, Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare, Sleep Mode, Timer, Auto Restart, Functia Jet, Telecomanda, Dezghetare automata, Autocuratare, Zone Follow, Auto Changeover, Kit instalare inclus 3 m)

Beko BDIN 120 este un aparat de aer conditionat ultra-modern, capabil sa asigure un nivel ridicat de confort, in cel mai scurt timp, cu un minim de resurse. In plus, ofera un aspect modern, foarte discret, cu display mascat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120 are o buna capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, asigurand aproape 12000 BTU/h, in regim de racire si putin sub 11000 BTU/h, in regim de incalzire. Din punct de vedere al acestei capacitati se incadreaza in clasa medie a sistemelor de climatizare, capabile sa asigure confortul pe o suprafata de pana la 20 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65 m. Bineinteles, aici intra in discutie si gradul de izolare al incaperii.

Eficienta energetica pe care o propune aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120 este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare, osciland intre clasa A++, pe regimul de racire si A+, pe cel de incalzire. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceste performante va spunem ca pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A. In prezent, datorita evolutiei rapide a tehnologiei, standardul superior este clasa A+++, insa, este destul de rar intalnit la sistemele de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Beko BDIN 120. Gratie acestuia, compresorul isi poate varia automat turatiile (5 trepte), in scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina pe o perioada indelungata de timp, cu o activitate redusa. Astfel, se produce o eficientizare a consumului de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120 este unul de mare densitate si beneficiaza de cele mai moderne tehnologii (Active Carbon, Cold-Catalyst, Silver Ion) pentru a putea realiza o purificare completa a aerului din incapere. Asadar, acesta va fi capabil sa va scape de particule de praf/poluare, virusuri, bacterii sau alergeni.

Controlul aparatului de aer conditionat Beko BDIN 120 se va realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie Wi-fi, cu ajutorul dispozitivelor mobile inteligente (smartphone sau tableta), conectate la internet. Cea de a doua varianta va permite controlul chiar si in absenta de la domiciliu, intrucat unitatea va fi in permanenta conectata la internet.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Beko BDIN 120 sunt cele de racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere, datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a oferi autonomie aparatului de aer conditionat Beko BDIN 120. Primul dintre ele va ajuta sa presetati activitatea sistemului de climatizare pe intervale timp iar functia de auto-restart ii ofera posibilitatea sa-si reia automat regimul de functionare, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Jet are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Beko BDIN 120, pana la atingerea conditiilor climaterice setate, urmand ca odata atinse, sistemul de climatizare sa-si reduca automat turatia pana la un nivel la care poate mentine confortul creeat, economisind, astfel, resurse importante.

Functia de Autodezghetare se va activa automat in timpul regimului de incalzire si va consta in scurte perioade de suspendare a activitatii, pentru a permite ghetii formate in unitate sa se topeasca natural. Aceasta a fost optimizata pentru a nu pierde nici confortul obtinut, nici resurse suplimentare.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, in urma activitatii de racire, reducand, astfel, sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica lent temperatura iar aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore, veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia Zone Follow transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Beko BDIN 120 intr-un termostat de camera. Aceasta are inserat un senzor de temperatura care va transmite feed-back permanent catre unitatea principala, pentru a putea mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, ajunge pana la 56 dB, nefiind unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat. In orice caz, valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko BDIN 120 reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, propunand o multitudine de functii inteligente cu scopul de a spori performantele pe fiecare segment. Asadar, vom avea rapid nivelul de confort dorit, fara risipa de resurse. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde in acest moment este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Beko BDIN 120

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 20 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 10918 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 21
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 24
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 48
Tip filtru: Filtru cu densitate mare

Filtru Active Carbon

Filtru Cold-Catalyst

Filtru Silver Ion

Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.5
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 56 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 903 mm
Latime unitate interna: 218 mm
Inaltime unitate interna: 270 mm
Greutate unitate interna: 9.7 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Ventilatie

Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale Sleep Mode

Timer

Auto Restart

Wi-Fi Control

Functia Jet

Telecomanda

Dezghetare automata

Auto restart

Zone Follow

Auto Changeover

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Capacitate nominala la racire: 1060 W
Capacitate nominala la incalzire: 1025 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 64 dB
Culoare unitate externa: Gri
Lungime unitate externa: 715 mm
Latime unitate externa: 482 mm
Inaltime unitate externa: 240 cm
Greutate unitate externa: 29 Kg
Beko BDIN 120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retu

Search