La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat, Gree Fairy R32 care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiuni modeste si greutate de 31 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor, inteligentul aparat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h,valoare ce se incadreaza perfect intr-un spatiu de 35m².

Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica. Iata ca Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Gree Fairy, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de 26 dB pentru unitatea interna.

Sistem de filtrare performant

Prin optiunea sistemului de filtrare a aerului anti-bacterian si anti praf, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine.

aer conditionat Gree

Functiile Aparatului de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Functii de climatizare:

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 24 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 .Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de racire

Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 43 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 7, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare .

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator de buna capacitate, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

Ionizare- cu ajutorul acestei functii, se atrage praful din incapere,purificand aerul si creand un mediu ionizat si perfect respirabil.

Tehnologia inverter-conceput in maniera moderna, aparatul foloseste un compressor nou,cu o viteza maleabiala cu temperatura incaperii, atingand astfel un randament maxim si economisind energia intr-un procent major fata de generatiile anterioare de aparate de climatizare.

Ionizare-o anumita cantitate de ioni, difuzati in atmosfera,purifica aerul din incapere, indepartand bacteriile, virusurile, alergenii, creand un mediu ambiental optim.

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-35 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)-15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)43

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)24

Tip filtru-Anti-bacterian, Anti-praf

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Da

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.4

Nivel de zgomot unitate interna-26 dB

Culoare unitate interna-Alb

Greutate unitate interna-13 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-7

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Wi-Fi Gree Fairy

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Racire, Ventilatie

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Agent de racire-R-32

Unitate externa

Greutate unitate externa-31 Kg

Pro-Aparat de aer conditionat Gree Lomo Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

-Silentios

-Racire rapida

-Design placut

-Putere energetica

-Functii practice

Contra-Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Parerea mea aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Gree Fairy R32 GWH12ACC-K6DNA1D
Aparatul de aer conditionat Gree Fairy R32 este unul revolutionar, modern, cu un design pe cat de simplu pe atat de atragator.
10 Total Score
Gree Fairy R32 - impecabil pentru aerul locuintei tale!

Aparatul de aer conditionat Gree Fairy R32 este unul revolutionar, modern, cu un design pe cat de simplu pe atat de atragator.

Functii
10
Consum
9.5
Pret
10
Design
10

Search