La ofertă

Aparat de aer conditionat Beko BRVPG120, 12000 BTU, Clasa A++

Beko BRVPG120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Beko BRVPG120

(Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, Clasa A++, 2 filtre densitate mare, filtru Silver Ion, Bio filtru, R32, Kit instalare inclus, Racire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie, Sleep Mode, Auto Restart, Auto Swing, Auto Changeover, SelfClean, ZoneFollow, Heating +8°C, Performanta -10°C)

Beko BRVPG120 este un aparat de aer conditionat de clasa medie, atat din punct de vedere al tehnologiei pe care o inglobeaza, cat si din cel al capacitatii de modificare a temperaturii. Acesta pluseaza in fata principalilor competitori printr-un aspect modern si un pret imbatabil.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 are o capacitate de modificare a temperaturii de aproximativ 12000 BTU/h in regim de racire si doar 7850 BTU/h, in regim de incalzire. Asadar, aparatul poate fi folosit doar in sezonul cald si in cele intermediare pentru a asigura confortul termic intr-o camera cu suprafata de pana la 25 mp si inaltime standard pentru  sectorul rezidential, 2.7 m.

Eficienta energetica pe care o propune aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca in prezent etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, acesta este foarte greu de atins chiar si de cele mai sofisticate sisteme de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Beko BRVPG120. Gratie acesteia, compresorul poate atinge mai rapid conditiile climaterice setate si le poate mentine cu o activitate redusa, astfel ca putem discuta despre o eficientizare a consumului energetic cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 este unul dintre cele mai sofisticate, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Filtrele Bio si tehnologia Silver Ion elimina din incapere chiar si virusuri, bacterii sau alergeni, conferind aerului proprietati intalnite in mijlocul padurilor de foioase.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite sezonier, datorita impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Modulul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, ce poate aparea pe timpul noptii. Activati-l si nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta fiind corelata cu modificarile produse in organismul uman in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 sa functioneze autonom. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare iar acesta va fi capabil chiar sa-si reia activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autocuratare usuca vaporizatorul imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit. Astfel, se elimina aderenta bacteriilor sau a mucegiului pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia Zone Follow transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Beko BRVPG120 intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse.

Functia Auto Swing modifica automat orientarea fluxurilor de aer pentru a asigura performante similare in fiecare colt al incaperii.

Functia de Dezghetare consta in oprirea aparatului de aer conditionat Beko BRVPG120, in timpul regimului de incalzire, pentru perioade cuprinse intre 2-10 minute. Astfel se ofera sansa decongelarii naturale a ghetii formate in unitatea exterioara. Aceasta functie sporeste toate performantele aparatului de aer conditionat, insa, nu este la fel de eficienta precum dezghetarea inteligenta care opreste sistemul doar cand si cat este nevoie.

Functia Autochangeover comuta automat regimurile de climatizare pentru a putea asigura o temperatura constanta in incapere. Aceasta este capabila sa detecteze daca este nevoie de incalzire sau racire.

Functia Jet intensifica procesele de climatizare pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Beko BRVPG120 isi reia automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram aceasta valoare insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Beko BRVPG120 reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate/pret. Acesta ofera o suita mare de functii, destul de greu intalnite printre produsele low cost si, in plus, propune un aspect modern, foarte bine imbratisat de pietele europene. De asemenea, eficienta energetica va ofera sansa de a va amortiza investitia intr-un timp scurt.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Beko BRVPG120

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Capacitate generala: 1200 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 7848 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: 2 filtre cu densitate mare anti-praf

Silver Ion

Filtru Bio

Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 360 m³/h 500 m³/h 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Incalzire

Dezumidificare

Ventilatie

Functii speciale: Sleep Mode

Auto Restart

Auto Swing

Auto Changeover

SelfClean

ZoneFollow

Heating +8°C

Performanta -10°C

Jet

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 2300 W
Agent de racire: R32

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 65 dB
Culoare unitate externa: Gri
Lungime unitate externa: 700 mm
Latime unitate externa: 275 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 23 Kg
Beko BRVPG120

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search