La ofertă

Aparat de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-fi Ready, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Senzor de prezenta, Purificare, Timer, Sleep, Turbo, Econo Cool)

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este un aparat de aer conditionat ultra-modern, echipat cu to multitudine de functii sofisticate, capabile sa asigure un excelent nivel de confort in incaperile de dimensiuni medii, fara a face risipa de resurse. In plus, acesta va avea un foarte mare impact asupra sanatatii organismului, oferind o purificare aproape completa a aerului din incapere. La capitolul estetic, chiar daca ofera suficienta discretie, consideram ca ar mai fi putut suferi imbunatatiri.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 are o capacitate de racire de aproximativ 12000 BTU/h, motiv pentru care este destinat incaperilor de pana la 25 mp. Pe modulul de incalzire ofera mai multa putere, capacitatea depasind valoarea de 13600 BTU/h, asadar, poate incalzi cu brio o suprafata de pana la 35 mp, in cazul ambelor fiind vorba de incaperi cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Eficienta energetica atinge un nivel excelent, pe oricare dintre regimuri bifand clasa A++, avand in vedere ca pana nu de mult etalonul superior al tabelului era considerat clasa A.

Tehnologia pe Inverter este una providentiala pentru aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3. Gratie acesteia, putem vorbi despre economii energetice de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off. Acest lucru este posibil datorita compresorului rotativ care isi poate fluctua automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa.

 Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este, fara indoiala, unul dintre cele mai performante. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, are efect deodorizant.

Functiile de climatizare cu care este dotat aparatul de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua, care sunt considerate si principale, au impact direct asupra temperaturii si pot fi folosite sezonier, ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Controlul aparatului de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 se poate realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosu, fie prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente, cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru cea de a doua varianta se va utiliza tehnologia bluetooth si veti avea nevoie de o aplicatie universala, descarcabila gratuit, precum Peel Smart Remote. Aceasta permite controlul unei largi varietati de aparate electronice si electrocasnice, apartinand aproape oricarui brand.

Functia de auto-curatare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de auto-diagnoza previne deteriorarile grave ale aparatului de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3, detectand in stadiu incipient orice eroare si oprind instant unitatea. Ulterior, pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti gasi in manualul de utilizare cele mai rapide si simple metode de remediere.

Senzorul de prezenta detecteaza persoanele aflate in incapere, orientand automat fluxurile de aer in asa fel incat sa nu bata catre acestea. Astfel, nu veti mai simti niciun disconfort specific majoritatii aparatelor de aer conditionat.

Timer-ul permite presetarea activitatii aparatului de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 pe intervale orare. Asadar, veti putea programa startul activitatii cu cateva minute inainte de sosirea dumneavoastra la domiciliu, fiind, astfel, intampinati de o ambianta placuta, fara a fi nevoie ca sistemul sa functioneze pe toata durata absentei.

Functia Turbo intensifica activitatea de racire pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior sa-si reia automat regimul normal de functionare.

Functia Econo Cool propune o racire mai lenta, cu un consum energetic mai redus.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul pe timp de noapte de orice factor perturbant. Odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta variind cu cel mult 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare, foarte eficient si din punct de vedere energetic.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a unitatii interioare, nu depaseste 45 dB, fiind astfel unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, mai ales daca luam in considerare puterea superioara pe care o ofera.

Concluzia noastra este ca Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 reprezinta un aparat de aer conditionat despre care se poate vorbi la superlativ, la toate capitolele. Acesta ofera un excelent nivel de confort, in incaperi destul de spatioase, cu un minim de resurse. De asemenea, purifica aerul si persoanele din camera nu mai simt clasicele intepeniri ale muschilor si articulatiilor. Pretul la care se vinde acest produs, chiar daca nu este accesibil tuturor buzunarelor, este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m² – 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 13648 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 18
Tip filtru: Fotocatalitic Apatit Titan, Anti-Alergeni, Anti-praf, Anti-Bacterian, Deodorizant
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna:

 • 4.1 m³/min
 • 5.8 m³/min
 • 8.5 m³/min
 • 11.2 m³/min

Nivel de zgomot unitate interna:

 • 19 dB
 • 29 dB
 • 39 dB
 • 45 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 900 mm
Latime unitate interna: 298 mm
Inaltime unitate interna: 215 mm
Greutate unitate interna: 11 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.47
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.85

FUNCTII

 • Racire
 • Incalzire
 • Ventilatie
 • Dezumidificare
 • Tehnologie Wi-Fi Da
 • Wi-fi Ready
 • Auto-curatare
 • Auto-diagnoza
 • Senzor de prezenta
 • Purificare
 • Timer
 • Sleep
 • Turbo
 • Econo Cool

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Capacitate nominala la racire: 3.5 kW
Capacitate nominala la incalzire: 4 kW
Agent de racire: R-410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 45 dB/48 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 765 mm
Latime unitate externa: 285 mm
Inaltime unitate externa: 550 mm
Greutate unitate externa: 34 Kg

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search