La ofertă

Aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

idea Blanc R32 12000 btu/h, R32 Full DC Inverter, WI-FI Control, Clasa A++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTUSchimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice.

Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Midea Blanc R32 12000 BTU, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare gold, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 805 cm,latime 205 cm, inaltime 285 cm, greutate 7,9 kg iar pentru unitatea externa: lungime 700 cm, latime 270 cm, inaltime 550 cm .

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Midea Blanc R32 12000 BTU, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000-14000 BTU/h la racire si 13000-14400 BTU/h la incalzire, valori optime pentru un spatiu de 35 m².

aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Midea Blanc R32 12000 BTU, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, A+ la incalzire, datorita tehnologiei DC inverter ce functioneaza cu un compressor Inverter Quattro si noului agent frigorific R32..

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Midea Blanc R32 12000 BTU, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modestele capacitati 22 dB pentru unitatea interna si 56 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare performant: antibacterian, anti allergic, anti praf, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii performant pe patru trepte, acest aparat Midea Blanc R32 12000 BTU, asigura un mediu ambiental placut, revigorant in zilele calduroase.

Functiile Aparatului de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

Functii de climatizare:

Functia de racire

Midea Blanc R32 12000 BTU, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 30 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 6,1 si consum nominal la racire de1080 W, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -25 si maxima de 50 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4 si o capacitate nominala la incalzire de 2,9Kw. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe patru trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

ZoneFollow- acest aparat Midea Blanc R32 12000 BTU, urmareste si dirijeaza temperatura, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie.

Super cool– se realizeaza prin viteza crescuta pana la maxim a ventilatorului unitatii interne, ajungandu-se astfel la o temperature scazuta in timp redus.

Sweet dreams– ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Cold Catalyst Filter- protejarea aerului din incapere printr-un sistem performant, indepartand astfel microorganismele .

iECO mode- economisirea energiei electrice,poate atinge 60% in timp de 8h in comparative cu alte aparate de aer conditionat.

Gear Change-O particularitate a acestui aparat este aceasta functie, care da posibilitatea utilizatorului de a seta variant cea mai potrivita de putere, respectiv: 50%, 75%, 100%.

Louver Position Memory-capacitatea de a memora pozitia flapsurilor in momentu opririi aparatului si repozitionarea lor la repornire.

GA Stepless- pastrarea temperaturii constante fara fluctuatii.

Diamond-edged Casing-optimizarea zgomotului produs de unitatea externa, poate fi realizat prin pozitionarea grilei in mod surubul lui Arhimede. La aceasta mai contribuie capacul carcasei cu nervure in forma de T, ce impiedica vibratiile sa produca zgomot.

Certificat Eurovent-Certificarea calitatii vine de la acest certificat ce garanteaza performanta parametrilor de calitate inclusi in standardele europene si in declaratia producatorului.

Refrigerant R32-Folosind noul agent frigorific R32, se ajunge la o minimizare a difuzarii in atmosfera de substante nocive.reducand distructia mediului cu 65%

Functia „Flash Cooling & Heating-se refera la puterea de a emite un flux de aer rece, cu presiune crescanda intr-un timp foarte scurt,respective 30 de secunde.Astfel se asigura un comfort prompt in incapere.

3D Surrounding Air Flow-paletele de aer din unitatea interna, se misca in toate directiile, asigurand o climatizare uniforma in incapere.

Smart Reminder- Mereu atent si protector fata de utilizator, inteligentul aparat Midea Blanc R32 12000 BTU atrage atentia asupra timpului expirat al filtrului.

Self Diagnosis- atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

High Density Filter- prin intermediul filtrului dens,se previne aparitia afectiunilor pulmonare si a alergiilor,atingand astfel un dublu scop: preventie medicala si confort termic.

Functionare pana la -25 C pe incalzire- pe sezon rece se asigura eficient incalzirea cu o temperature pana la -25˚.

aparat Midea Blanc R32 12000 BTU

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-35 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU-14000 BTU

Capacitate de incalzire-13000 BTU-14400 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)30

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)25

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)50

Tip filtru

-Antibacterian

-Anti alergic

-Anti praf

Tip compressor-Inverter Quattro

Numar trepte ventilator-4

Inverter-Da

Unitate interna

Debit de aer unitate interna-600 m³/h

Nivel de zgomot unitate intern-22 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-805 mm

Latime unitate interna-205 mm

Inaltime unitate interna-285 mm

Greutate unitate interna-7.9 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Coeficient randament la racire EER-2.97

Coeficient randament la incalzire COP-3.47

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

-Follow me

-Super cool

-Sweet dreams

-Cold Catalyst Filter

-IECO Mode

-Gear Change

-Louver Position Memory

-GA Stepless

-Diamond-edged Casing

-Certificat Eurovent

-Refrigerant R32

-Flash Cooling & Heating

-3D Surrounding Air Flow

-Smart Reminder

-Self Diagnosis

-High Density Filter

-Functionare pana la -25 C pe incalzire

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V-240 V

Consum nominal la racire-1185 W

Consum nominal la incalzire-1080 W

Agent de racire-R32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-56 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-700 mm

Latime unitate externa-270 mm

Inaltime unitate externa-550 mm

Pro-aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

– Racire rapida

– Functii practice

– Design placut

– Silentios

– Eficienta energetica

– Tehnologie inverter

– Certificare Eurovent

– Telecomanda cu senzor de temperatura

– Raport calitate/pret foarte bun

Contra-aparat de aer conditionat, Midea Blanc R32 12000 BTU

-Fara kit de instalare

– Doar un singur interval de programare

Parerea mea aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU

Midea Blanc R32 12000 BTU, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

idea Blanc R32 12000 btu/h, R32 Full DC Inverter, WI-FI Control, Clasa A++

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU
Aparatul de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU, ca raport calitate/ pret este unul excelent. Are toate cerintele cautate de un cumparator.
10 Total Score
Midea Blanc R32 12000 BTU - Aparatul perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Midea Blanc R32 12000 BTU, ca raport calitate/ pret este unul excelent. Are toate cerintele cautate de un cumparator.

Functii
10
Consum
9.5
Pret
10
Design
10
0

Search