La ofertă

Aer Conditionat ZANTIA Vegas, Clasa A+++, 12000 BTU/h

ZANTIA Vegas

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

ZANTIA Vegas

(Aer Conditionat, Clasa A+++, 12000 btu/h, Control Wi-Fi, Inteligent Light, Ionizator, Filtru Fotocatalitic, 1W Stand By, Eco Mod, Autocuratare, Autodiagnoza, Auto Restart, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie, Mod Turbo, Mod Silentios, Mod Sleep, Time)

ZANTIA Vegas este un aparat de aer conditionat ultra-modern, echipat cu nemroase functii sofisticate, capabile sa asigure un excelent nivel de confort si sa purifice aerul din incapere. Acesta este si unul dintre cele mai eficiente sisteme de climatizare din punct de vedere energetic. Aspectul nu se lasa nici el mai prejos, propunand un design contemporan, extrem de rafinat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat ZANTIA Vegas are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, bifand 12000 BTU/h pe modulul de racire si 13000 BTU/h pe cel incalzire. Acesta este capabil sa acopere suprafete de pana la 60 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.65m.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat ZANTIA Vegas atinge cel mai inalt standard pe modulul de racire (clasa A+++) si o performanta aproape similara pe cel de incalzire (clasa A++). Trebuie sa specificam ca discutam despre un nivel al eficientei energetice nemaintalnit la 95% dintre sistemele de climatizare, la ora actuala.

Tehnologia pe Inverter consta in implementarea unui compresor rotativ de ultima generatie, capabil sa-si fluctueze automat turatiile pentru a oferi performante energetice maxime. Acesta va ajuta aparatul sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate, pe care ulterior le va putea mentine cu o activitate redusa, imbunatatind randamentul cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare de mare densitate, cu ionizator, este poate cel mai performant la ora actuala. Acesta esta capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. In plus, aerul va avea acea prospetime intalnita doar in mijlocul padurilor de foioase.

Controlul aparatului de aer conditionat se va putea realiza fie prin intermediul telecomenzii cu infrarosii, fie prin intermediul dispozitivelor mobile inteligente (smartphone-uri sau tablete) cu ajutorul unui modul wi-fi incorporat in sistemul de climatizare. Astfel, prin cea de a doua modalitate veti putea avea control asupra aparatului de aer conditionat, chiar si atunci cand nu va aflati la domiciliu.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat ZANTIA Vegas sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de Autocuratare presupune uscare rapida a vaporizatorului, imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit pentru a elimina sansa ca bateriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza are rolul a proteja aparatul de aer conditionat ZANTIA Vegas de orice defectiune severa. Imediat ce va fi sesizata vreo eroare in regimul normal de functionare, aparatul va fi opri iar pe display-ul acestuia va fi afisat un cod specific problemei respective. Astfel se evita agravarea iar dumneavoastra veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere in manualul de utilizare. Se va anunta inclusiv pierderea de freon.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat ZANTIA Vegas sa functioneze autonom. Astfel, dumneavoastra va trebui doar sa-i presetati programele iar el le va urma intocmai, fiind capabil chiar sa-si reia automat regimul de functionare, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent.

Modul Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat ZANTIA Vegas pana la atingerea temperaturii setate, urmand ca ulterior aparatul sa-si reia automat regimul normal de functionare. Aceasta folosire a unei cantitati mari de resurse pentru o perioada scurta de timp va avea un impact pozitiv in consumul energetic pe ciclurile lungi, intrucat aparatul are capacitatea de a mentine confortul deja creeat cu o activitate redusa.

Modul Slientios este similar functiei Silent, intalnita la telefoanele mobile. Acesta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzii.

Modul Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Odata activat, acesta va modifica mult mai lent temperatura, coreland-o cu modificarile termice produse in corpul uman, in timpul somnului. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa iar consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia inteligenta Anti-aer-rece isi dovedeste utilitatea pe regimul de incalzire. Aceasta preincalzeste unitatea inainte de inceperea ventilatiei pentru a elimina curentii reci produsi in primele minute ale activarii functiei.

Functia de memorare a pozitiei flapsului reface orientarea acestuia la repornirea aparatului, conform ultimei setari realizate.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica dintre cele 12 trepte de functionare ale unitatii interioare, nu depaseste 36 dB. Daca luam in calcul si puterea superioara a aparatului de aer conditionat ZANTIA Vegas, putem afirma ca este unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca ZANTIA Vegas reprezinta unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat, acesta ingloband toate functiile existente la ora actuala pe astfel de sisteme de climatizare. In plus, propune o eficienta energetica excelenta, motiv pentru care veti putea amortiza in scurt timp investitia, mai ales ca pretul de vanzare este unul suficient de atractiv. Nu in ultimul rand, aspectul reprezinta un alt avantaj major al acestui aparat de aer conditionat, conferind mult rafinament incaperii in care este instalat.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

ZANTIA Vegas

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 35 m² 60 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A+++
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Tip filtru: Cold catalyst

Ionizator

Anti bacterian

Anti praf

Anti-Alergeni

Tip compresor: DC Rotativ
Numar trepte ventilator: 12
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 270 m³/h – 350 m³/h – 500 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 22 dB 29 dB 36 dB
Culoare unitate interna: Negru
Lungime unitate interna: 897 mm
Latime unitate interna: 182 mm
Inaltime unitate interna: 312 mm
Greutate unitate interna: 9.9 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.9
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5.2

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Auto Clean

1W Stand-by

Auto Restart

Auto-diagnoza

Autocuratare

Autodiagnoza

Dezumidificare

Incalzire

Ionizare

Purificare

Racire

Ventilatie

Mod ECO

Mod Turbo

Mod Silentios

Mod Sleep

Senzor Automat de Sunet si Luminozitate

Funtie de memorare a pozitiei grilei

Funtie Anti-Aer-Rece Inteligenta

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Capacitate nominala la racire: 1095 W
Capacitate nominala la incalzire: 1117 W
Agent de racire: R 410

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 800 mm
Latime unitate externa: 333 mm
Inaltime unitate externa: 554 mm
Greutate unitate externa: 29.1 Kg
ZANTIA Vegas

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search