La ofertă

Aparat aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C Inverter 18000 BTU, Clasa A++

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

(Aparat de aer conditionat, Inverter 18000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Auto-restart, Dezghetare inteligenta, Filtru Bio, Display)

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C este un aparat de aer conditionat de mare putere, foarte eficient energetic, acesta fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii extinse, fara a face risipa de resurse. Aspectul sau este unul foarte discret, oferind un display mascat, pentru a se putea camufla usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C demonstreaza o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, acesta osciland in jurul valorii de 18000 BTU/h, indiferent de regimul de functionare utilizat. Din acest punct de vedere este destinat racirii incaperilor de pana la 40 mp si incalzirii celor de pana la 50 mp. La capitolul eficienta energetica se plaseaza cel putin la fel de bine, bifand standardele exigente ale clasei A++, pe modulul de racire si o performanta sensibil inferioara, clasa A+, pe modulul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter este poate cea mai importanta dintre toate tehnologiile cu care a fost echipat aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C. Aceasta reuseste sa obtina, pe ciclurile lungi, economii energetice de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem de climatizare clasic. Particularitatea inverter-ului este aceea de a-i oferi posibilitatea compresorului sa-si modifice turatiile automat, atingand astfel mai rapid conditiile climaterice setate si reusind sa le mentina cu o activitate redusa.

Sistemul de filtrare, implementat pe aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C, este unul dintre cele mai performante, la ora actuala. Acesta, gratie unei densitati mult mai ridicate a filtrelor este capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere, eliminand particule de praf/poluare, virusuri, bacterii si alergeni. In plus, este un puternic dezodorizant.

Functiile de climatizare implementate pe aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C sunt racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Primele doua au impact direct asupra temperaturii si pot fi folosite sezonier. Ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Functia de autocuratare presupune uscarea vaporizatorului in cel mai scurt timp posibil de la incetarea activitatii de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Functia de autodiagnoza previne defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C. Aceasta este capabila sa sesizeze prematur orice eroare aparuta in regimul normal de functionare al sistemului de climatizare, urmand a opri instant unitatea si afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. Astfel, se evita agravarea defectiunilor iar dumneavoastra veti putea gasi cele mai rapide metode de remediere, in manualul de utilizare, urmarind codurile de eroare.

Timer-ul si functia de Auto-restart permit un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C. Asadar, ii veti putea preseta activitatea pe un interval de timp de pana la 24 h, aparatul fiind chiar capabil sa-si reia automat functionarea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de dezghetare inteligenta, spre deosebire de sistemul clasic de dezghetare, porneste automat atunci cand este nevoie de ea (doar pe regimul de incalzire). Asadar, nu vom mai vorbi despre perioade presetate de incetare a activitatii, acestea fiind eficiente in privinta dezghetarii dar aducand prejudicii nivelului de confort si consumul energetic.

Sistemul de preventie a curentilor reci presupune preincalzirea unitatii inainte de evacuarea fluxurilor de aer, pe regimul de incalzire, pentru a se evita suflarea aerului rece din primele secunde.

Functia Turbo presupune intensificarea temporara a activitatii aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C, peste puterea nominala, pe regimul de racire, pana la atingerea temperaturii setate. Odata atinsa aceasta, sistemul isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 45 dB. Avand in vedere capacitatea mare a sistemului, consideram ca aceasta este o performanta extraordinara, vorbind chiar despre unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat din gama sa.

Concluzia noastra este ca Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un pret foarte atractiv, avand in vedere puterea de care da dovada si functiile cu care este echipat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa sa amortizati in timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 40 m²/50 m²
Capacitate generala: 18000 BTU
Capacitate de racire: 15700 BTU
Capacitate de incalzire: 17060 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Tip compresor: Inverter
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.8
Debit de aer unitate interna: 850 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 45 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 970 mm
Latime unitate interna: 300 mm
Inaltime unitate interna: 224 mm
Greutate unitate interna: 13.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire
Functii speciale:

  • Turbo
  • Auto-curatare
  • Auto-diagnoza
  • Display
  • Auto-restart
  • Dezghetare inteligenta

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 63 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 842 mm
Latime unitate externa: 320 mm
Inaltime unitate externa: 596 mm
Greutate unitate externa: 33.5 Kg

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C Inverter 18000 BTU, Clasa A++
Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un pret foarte atractiv, avand in vedere puterea de care da dovada si functiile cu care este echipat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa sa amortizati in timp investitia.
9 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un pret foarte atractiv, avand in vedere puterea de care da dovada si functiile cu care este echipat. In plus, eficienta energetica sporita va ofera sansa sa amortizati in timp investitia.

Consum
9
Pret
9
Design
8.5
Functii
9

Search