La ofertă

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++

Heinner HAC-12ARWH++

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Heinner HAC-12ARWH++

(Aparat de aer conditionat, 12000BTU, Clasa A++, Inverter, super ionizare, Follow me, Filtru aromatic, Turbo, auto-restart, Auto-curatare, Functie detectare pierdere agent frigorific)

Heinner HAC-12ARWH++ este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat romanesti, acesta propunand un numar impresionant de functii inteligente, la un pret deosebit de atractiv. In plus, ofera un design contemporan, depasind la capitolul discretie majoritatea competitorilor.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++ are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, in regim de racire si 13000 BTU/h, in regim de incalzire. Astfel, producatorul il recomanda pentru climatizarea incaperilor cu suprafete cuprinse intre 16 m² – 23 m², depinzand de inaltimea acestora si izolatia termica existenta.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++ este similara majoritatii sistemelor de climatizare performante. Asadar, oscileaza intre standardul ridicat al clasei A++, pe modulul de racire si cel al clasei A+, pe modulul de incalzire, in conditiile in care, pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior pentru astfel de aparate.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol esential in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++. Gratie acesteia, compresorul poate functiona la turatii variabile gradual, optimizandu-si automat regimul pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum energetic redus.

Sistemul de filtrare de mare densitata, impreuna cu functia de super-ionizare vor fi capabile sa purifice aproape complet aerul din incapere, eliminand chiar virusurile, bacteriile sau alergenii. In plus, filtrul are si efecte aromatice.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++ sunt atat sezoniere, cat si permanente. La categoria sezoniere le vom incadra chiar pe cele principale, incalzirea si racirea, urmand ca ventilare si dezumidificarea sa fie incadrate la cele permanente, intrucat nu au niciun impact asupra temperaturii. Cele din urma vor lupta eficient cu mucegaiul si vor improspata aerul din incapere.

Functia deAutocuratare (Autoclean) are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce activitatea de racire a luat sfarsit, eliminand astfel aderenta bacteriilor sau a mucegaiului pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia Follow-me va transforma telecomanda aparatului de aer conditionat intr-un termostat de camera. Cu ajutorul acesteia veti putea mentine o temperatura constanta in jurul dumnevoastra, fara ca aparatul sa mai faca risipa de resurse energetice.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a detecta orice eroare, inca din stadiu incipient, oprind instant unitatea si afisand un cod specific pe display-ul acesteia. In plus, va fi capabila sa detecteze si sa semnalizeze scurgerile de refrigerant, pentru a evita functionarea compresorului la temperaturi prea ridicate.

Timer-ul are rolul de a oferi utilizatorului sansa de a preseta activitatea aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++, pe intervale de timp, indiferent de regimul dorit.

Functia de Auto-restart va ajuta sistemul de climatizare sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++ pentru o perioada scurta de timp, pana ce temperatura setata este atinsa. Ulterior, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 59 dB. Chiar daca aceasta nu mai poate fi considerata o performanta extraordinara, consideram ca valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Heinner HAC-12ARWH++ este un aparat de aer conditionat vandut la un pret foarte accesibil, care se poate bate la nivel de performanta cu cele mai moderne sisteme de climatizare. In plus, eficienta energetica ridicata va ofera sansa de a va amortiza rapid investitia. Aspectul contemporan poate cantari si el suficient de mult in decizia de achizitie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Heinner HAC-12ARWH++

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 50
Tip filtru: Filtru cu densitate mare anti-praf

Filtru aromatic

Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 570 m³/h 470 m³/h 370 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 53 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 805 mm
Latime unitate interna: 194 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 7.2 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare Dezumidificare Incalzire Racire
Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale Auto Clean

Follow me

Auto Restart

Detectare pierdere agent frigorific

Functie Turbo

Telecomanda

Super Ionizare

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 3.5 kW
Consum nominal la incalzire: 2.3 kW
Capacitate nominala la racire: 1580 W
Capacitate nominala la incalzire: 1510 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 59 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25.5 Kg
Heinner HAC-12ARWH++

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search