La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD, 12000 BTU, Clasa A

Carrier PC-12HPPD

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Carrier PC-12HPPD

(Aparat de aer conditionat portabil, 12000 BTU, Clasa A, Timer, Auto restart, Auto curatare, Follow me, Dezumidificare, Sleep/Night Mode, Alb)

Carrier PC-12HPPD este unul dintre cele mai moderne si performante aparate de aer conditionat portabile, de pe piata, la ora actuala. Acesta are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii si o multitudine de functii inteligente, capabile sa sporeasca nivelul de confort, reducand in acelasi timp consumul energetic. De asemenea, Carrier este unul dintre liderii mondiali ai aparaturii de climatizare, nu doar rezidentiale ci si industriale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Carrier PC-12HPPD este destinat incaperilor de pana la 29 mp, pe modulul de racire, acolo unde ofera o capacitate de 12000 BTU/h. La capitolul incalzire, acesta poate face fata unui spatiu mai restrans, de pana la 13 mp, datorita faptului ca nu reuseste sa depaseasca 1000 BTU/h. Cand vine vorba de eficienta energetica lucrurile stau invers, atingand standarde mai inalte pe cresterea temperaturii, acolo unde se incadreaza in clasa A+, in timp ce pe racirea aerului ramane incadrat la clasa A. Ca sa va puteti face o idee ce inseamna aceste clase, pana nu de mult clasa A reprezenta etalonul superior al tabelului energetic, insa, in prezent, gratie evolutiei fulminante a tehnologiei, putem vorbi de clase precum A+++, inaccesibile inca acestui segment de produse.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD se incadreaza in media gamei, avand competenta impotriva alergenilor sau paerticulelor de praf si poluare. In schimb, acesta nu reuseste sa combata virusurile, bacteriile si nici nu prezinta o functie de ionizare.

Functiile de climatizare cu care este echipat aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD sunt similare sistemelor conventionale, lucru foarte rar intalnit printre dispozitivele mobile. Asadar, din fericire, in cazul de fata, putem vorbi atat despre regimuri cu impact asupra temperaturii (racire/incalzire) cat si despre functii utile pe tot parcursul anului, precum ventilarea si dezumidificarea. Ultimele doua improspateaza continuu aerul si va scapa de mucegai.

Timer-ul si functia de auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD sa functioneze cu un nivel ridicat de autonomie. Va trebui doar sa-i presetati regimurile pe intervale orare si acesta le va urma intocmai. In plus, va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functia Follow-me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD intr-un termostat de camera. Astfel, veti avea un control mai bun al temperaturii din jurul dumneavoastra si veti putea economisi resurse substantiale.

Functia de dezghetare automata apare doar in timpului regimului de incalzire si consta in perioade scurte de pauza, presetate de catre producator, pentru a permite ghetii formate in unitatea principala sa se topeasca automat. Intervalele de timp sunt optimizate pentru a nu se pierde nivelul de confort si pentru a nu se face risipa de energie.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va oferi un somn linistit pe timp de noapte. Activandu-l, aparatul de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD va opera schimbari line de temperatura si va functiona intr-un regim silentios. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore, consumul energetic va fi unul foarte redus.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea regimului de racire, pentru a inlatura sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia. Astfel, sunt combatute principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste valoarea de 52 dB. Chiar daca aceasta este superioara majoritatii aparatelor de aer conditionat conventionale, nu consideram ca este suficient de ridicata pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Carrier PC-12HPPD reprezinta un aparat de aer conditionat portabil inzestrat cu capacitate buna de modificare a temperaturii si cu o multitudine de functii, specifice, mai de graba, sistemelor fixe de climatizare. Adaugand si avantajul mobilitatii, consideram ca aveti suficiente argumente spre achizitionarea acestui produs, mai ales ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Carrier PC-12HPPD

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita: 13 m² pe incalzire, 29 m² pe racire
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 10000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Anti-alergic, Anti praf
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Nu
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 370 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 467 mm
Latime unitate interna: 397 mm
Inaltime unitate interna: 765 mm
Greutate unitate interna: 34 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 2.6
Coeficient randament la incalzire COP: 2.6

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Functii speciale:

  • Sleep, Timer, Follow me, Dezghetare automata
  • Nu necesita golire, Baleiere, Sleep/Night mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 1350 W
Consum nominal la incalzire: 1130 W
Capacitate nominala la racire: 3.5 kW
Capacitate nominala la incalzire: 2.9 kW
Agent de racire: R410A

Carrier PC-12HPPD

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat portabil Carrier PC-12HPPD, 12000 BTU, Clasa A
Carrier PC-12HPPD reprezinta un aparat de aer conditionat portabil inzestrat cu capacitate buna de modificare a temperaturii si cu o multitudine de functii, specifice, mai de graba, sistemelor fixe de climatizare. Adaugand si avantajul mobilitatii, consideram ca aveti suficiente argumente spre achizitionarea acestui produs, mai ales ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.
8.5 Total Score
Unul dintre cele mai performate aparate portabile

Carrier PC-12HPPD reprezinta un aparat de aer conditionat portabil inzestrat cu capacitate buna de modificare a temperaturii si cu o multitudine de functii, specifice, mai de graba, sistemelor fixe de climatizare. Adaugand si avantajul mobilitatii, consideram ca aveti suficiente argumente spre achizitionarea acestui produs, mai ales ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

Consum
8.5
Pret
8.5
Design
7.5
Functii
8.5

Search