La ofertă

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU, 9000 BTU, Clasa A++

Samsung AR09MSFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Samsung AR09MSFPEWQNEU

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Timer, Functia Powerful, Dezghetare automata, Super Silent, Power Save, Telecomanda, Sleep/Night mode, Auto curatare)

Samsung AR09MSFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat modern, de capacitate relativ redusa, ideal pentru sectorul rezidential. Acesta reuseste sa aduca rapid confortul asteptat, fara a face risipa de resurse. In plus, spre deosebire de majoritatea produselor asiatice, ofera si un aspect modernizat, imbratisat rapid de pietele occidentale.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditioant Samsung AR09MSFPEWQNEU are o capacitate de modificare a temperaturii ce porneste de la 9000 BTU/h (racire) si urca pana la aproximativ 11000 BTU/h (incalzire). Producatorul il recomanda pentru climatizarea incaperilor de pana la 25 mp, insa, din propria experienta va spunem ca acesta face fata unei suprafete de cel mult 20 mp, pe incalzire si cu aproximativ 5 mp mai putin pe regimul de racire. De asemenea, amintim ca discutam despre o inaltime standard a incaperii de 2.7 m.

Eficienta energetica, desi atinge standarde foarte inalte pe segmentul de coborare a temperaturii (clasa A++), se situeaza sub nivelul majoritatii competitorilor pe segmentul de incalzire (clasa A, in loc de clasa A+). Chiar si asa, ambele performante sunt considerate suficient de bune, avand in vedere ca, pana nu de mult, clasa A era considerata etalonul superior al tabelului energetic.

Tehnologia pe Inverter are cel mai important rol in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU. Gratie acesteia, compresorul isi va putea varia automat turatiile si va reusi sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate, pe care ulterior le va mentine cu activitate redusa. Astfel, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare 3 Care Auto Clean este unul dintre cele mai sofisticate la momentul actual. Acesta, in afara faptului ca reuseste sa produca o purificare aproape completa a aerului din incapere, asigura si o mentenanta simplificata si tine problemele tehnice la distanta. Acesta presupune spalari tubulare ale conductelor si filtrelor, incluzand si tehnologii de curatare mecanica.

Functiile de cliamtizare oferite de aparatul de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua dintre ele pot fi folosite sezonier, datorita impactului lor asupra temperaturii din incapere, ultimele doua isi vor dovedi utilitatea pe tot parcursul anului, improspatand aerul din incapere si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Modulul Sleep/Night a fost conceput special pentru a oferi un confort maxim pe timp de noapte. Odata activat, acesta nu va mai permite schimbari bruste de temperatura iar aeroterma va trece automat intr-un regim silentios de functionare. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore, veti observa si un consum energetic redus.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incheierea regimului de racire. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de auto-restart ii permit aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU sa functioneze la capacitate maxima chiar si in lipsa dumneavoastra. Cu ajutorul acestora, el va putea rula in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia Powerful presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU pana la atingerea parametrilor setati. Ulterior, sistemul isi va relua automat activitatea, functionand la putere nominala.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar pe regimul de incalzire si presupune perioade scurte de pauza, nu la intervale de timp presetate (cum am mai intalnit la alte sisteme), ci doar atunci cand este nevoie de aceasta. Astfel, se castiga si la capitolul energetic si la nivel de confort.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 38 dB, motiv pentru care intra direct in topul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Samsung AR09MSFPEWQNEU reprezinta un aparat de aer conditionat sofisticat, care isi surclaseaza principalii competitori la nivel functional si de fiabilitate. In schimb, se vinde la un pret superior si are o eficienta energetica mai redusa decat acestia, pe regimul de incalzire. De asemenea, apreciem si aspectul modern si discret, in acelasi timp, lucru pe care nu-l putem spune despre multe dintre produsele asiatice.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Samsung AR09MSFPEWQNEU

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9213 BTU
Capacitate de incalzire: 10919 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 5
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: 3-CARE Filter Auto Clean
Tip compresor: Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator: 5
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 21 dB – 38 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 820 mm
Latime unitate interna: 215 mm
Inaltime unitate interna: 285 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 3.8
Coeficient randament la racire EER: 3.21
Coeficient randament la incalzire COP: 3.52

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Telecomanda
 • Sleep/Night mode
 • Auto curatare
 • Auto Restart
 • Timer
 • Functia Powerful
 • Dezghetare automata
 • Super Silent
 • Power Save

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V – 240 V
Consum nominal la racire: 840 W
Consum nominal la incalzire: 910 W
Capacitate nominala la racire: 2700 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 46 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 660 mm
Latime unitate externa: 242 mm
Inaltime unitate externa: 475 mm
Greutate unitate externa: 24.2 Kg

Samsung AR09MSFPEWQNEU

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Samsung AR09MSFPEWQNEU, 9000 BTU, Clasa A++
Samsung AR09MSFPEWQNEU reprezinta un aparat de aer conditionat sofisticat, care isi surclaseaza principalii competitori la nivel functional si de fiabilitate. In schimb, se vinde la un pret superior si are o eficienta energetica mai redusa decat acestia, pe regimul de incalzire. De asemenea, apreciem si aspectul modern si discret, in acelasi timp, lucru pe care nu-l putem spune despre multe dintre produsele asiatice.
8.5 Total Score
Tehnologie avansata, fiabilitate sporita

Samsung AR09MSFPEWQNEU reprezinta un aparat de aer conditionat sofisticat, care isi surclaseaza principalii competitori la nivel functional si de fiabilitate. In schimb, se vinde la un pret superior si are o eficienta energetica mai redusa decat acestia, pe regimul de incalzire. De asemenea, apreciem si aspectul modern si discret, in acelasi timp, lucru pe care nu-l putem spune despre multe dintre produsele asiatice.

Consum
8
Pret
8
Design
9.5
Functii
9

Search