La ofertă

Review – Aparat de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi 

Vara ne-a surprins pe toți cu temperaturi relativ crescute, ceea ce poate fi „a blessing or a curse”, în funcție de cât de strânsă este relația noastră cu căldura. Pe când unii dintre noi preferăm lunile toride, însorite și, implicit, temperaturile crescute, alte persoane ar face orice pentru a scădea temperatura din casă și nu numai.  

Dacă faci parte din cel de-al doilea grup, noi îți venim în ajutor cu o opțiune demnă de luat în considerare în ceea ce privește climatizarea casei tale: aparatul de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi 

Așadar, hai să aflăm mai multe despre unul dintre cele mai puternice AC-uri marca Samsung. Dacă nu ești sigur că Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi este potrivit pentru nevoile tale, noi vom analiza atât principalele beneficii pe care acesta le oferă, cât și posibilele dezavantaje care ar putea să îți atragă atenția.  

Aparat de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi – Prezentare generală 

Aparatul de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi este un model lansat în anul 2020 care a fost dezvoltat pentru a oferi un confort ridicat utilizatorilor săi. Având o capacitate generală de 18000 BTU, aparatul de aer condiționat Samsung Cebu este ideal pentru încăperi de până la 50 m2. 

Unul dintre principalele avantaje ale sistemului este reprezentat de filtrele cu care este prevăzut. Mai mult, aparatul de aer condiționat oferă nenumărate funcții care îl fac ușor de utilizat, programat și personalizat.  

AI Auto Comfort – O nouă tehnologie pentru un flux de aer uniform 

Aparatele de aer condiționat din trecut răceau încăperea considerabil, însă principalul lor dezavantaj era faptul că fluxul de aer era direcționat doar spre anumite zone. De exemplu, în cazul anumitor modele, aerul era direcționat strict în față.  

Acest aspect poate fi dăunător atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, întrucât utilizatorii pot fi afectați de un flux de aer rece care este trimis direct spre ei. Principalele efecte pot fi reprezentate de durerile de cap, inflamarea sinusurilor și, în cazuri mai acute, răceli care pot scădea confortul utilizatorilor. De asemenea, eficiența unui astfel de aparat de aer condiționat poate fi scăzută, deoarece încăperea nu va fi răcită uniform.  

Pentru a rezolva această problemă și a crește nivelul de confort oferit, Samsung a introdus funcția AI Auto Comfort. Aceasta asigură un flux de aer uniform prin intermediul a 23000 de micro-orificii pentru aer. Astfel, aerul livrat nu va afecta utilizatorii și va fi distribuit uniform, în rafale care, deși vor climatiza încăperea cu o eficiență crescută, nu vor fi resimțite considerabil.  

Control de la distanță, cu aplicația SmartThings 

Multe dintre aparatele de aer condiționat din zilele noastre pot climatiza o cameră într-un timp record, însă o bună parte dintre acestea pot fi controlate doar prin telecomandă. Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi, pe de altă parte, le oferă utilizatorilor oportunitatea de a-l controla la distanță, prin intermediul aplicației SmartThings. 

Aplicația SmartThings este disponibilă pe device-urile Android și iOS și poate controla dispozitivele Samsung prin comenzi simple și sugestive. Astfel, utilizatorii pot porni aparatul de aer condiționat chiar dacă nu se află acasă. De asemenea, aceștia pot seta sau monitoriza aspecte precum temperatura, programul de funcționare, rutine și multe altele.  

Aer curat, efort minim 

Aparatului de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU i-a fost adăugată funcția Auto Clean. Aceasta pornește automat atunci când aparatul este oprit, eliminând umezeala acumulată în unitatea interioară. Astfel, aparatul previne considerabil formarea mucegaiului. De aceea, aparatele de aer condiționat Samsung necesită mai rar curățarea filtrelor cu care sunt prevăzute.  

Funcția Auto Clean poate fi activată și de pe telecomanda unității interne. Activarea este confirmată de aprinderea simbolului de autocurățare de pe panoul unității interne. Durata procesului de autocurățare este cuprinsă între 15 și 30 de minute, în funcție de modul setat înainte de oprirea aparatului.  

De asemenea, Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi este prevăzut cu un filtru anti-bacterian foarte ușor de curățat. Fiind amplasat pe partea exterioară, Easy Filter Plus poate fi scos cu ușurință. Plasa densă cu care este dezvoltat filtrul menține aerul curat și purificat, lipsit de alergeni, particule de praf, bacterii și viruși.  

Economie. Siguranță. Durabilitate. 

Condensatorul aparatului de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune. Astfel, sistemul va funcționa în parametri optimi pentru o perioada mai îndelungată, întrucât condensatorul va fi păzit de rugină.  

Mai mult, Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi utilizează agentul frigorific ecologic R32, astfel contribuind semnificativ la reducerea poluării. R32 este unul dintre cei mai noi și inovatori agenți frigorifici și reduce impactul asupra schimbărilor climatice. Acesta contribuie la conservarea stratului de ozon cu mult mai mult față de refrigeranți precum R22 sau R410A. 

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi are un consum cuprins între 1390W și 1710W. Mai mult, modul ecologic cu care este prevăzut utilizează o capacitate mai mică a compresorului în comparație cu modul normal, astfel consumul de energie fiind și el redus.  

Specificații tehnice 

Nume complet: Samsung Cebu 18000 BTU Wi Fi AR18TXFYAWKNEU/AR18TXFYAWKXEU 

Utilizare: Rezidențială 

Suprafață recomandată: 50 m2 

Capacitate generală: 18000 BTU 

Temperaturi răcire: -10 °C – 46 °C 

Temperaturi încălzire: -15 °C – 24 °C 

Filtre:

 • Auto Clean 
 • Easy Filter Plus 

Inverter: Da 

Eficiență răcire/încălzire: A++/A 

SEER: 6.8 

SCOP: 3.8 

EER: 3.6 

COP: 3.53 

Tensiune alimentare:

 • 220 V 
 • 240 V 

Consum: 1390 W – 1710 W 

Agent de răcire: R32 

Dezumidificare: 2 L/h 

Nivel de zgomot (unitate internă): 25 dB 

Greutate (unitate internă): 11.5 kg 

Nivel de zgomot (unitate externă): 51 dB 

Greutate (unitate externă): 39.7 kg 

Funcții:

 • Răcire 
 • Încălzire 
 • Ventilație 
 • Dezumidificare 

Wi-Fi: Da 

Caracteristici speciale:

 • Timer 
 • Auto Restart 
 • Ventilator 
 • Mod Auto 
 • Mod Eco 
 • Mod Good Sleep  
 • AI Auto Comfort  
 • Fast Cooling 
 • Mod Quiet 
 • Control flux de aer sus/jos auto 
 • Control flux de aer stânga/dreapta manual 
 • Display temperatură interioară  

În concluzie 

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat care să fie ușor de controlat, personalizat și programat, Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi poate fi o alegere potrivită pentru tine.  

Capacitatea sa generală este destul de crescută, ceea ce îl face ideal pentru suprafețe mai mari. Mai mult, funcțiile cu care este prevăzut îți vor oferi un confort ridicat pentru perioade îndelungate. Filtrele aparatului de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi îți vor oferi un flux de aer curat și purificat, iar modul în care unitatea internă este construită vor direcționa fluxul de aer uniform, pe suprafața întregii încăperi.  

Sperăm că review-ul nostru ți-a fost de ajutor pentru a găsi un aparat de aer condiționat ideal pentru nevoile tale!  

Aparat de aer conditionat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi

paratul de aer condiționat Samsung Cebu 18000 BTU Wi-Fi este un model lansat în anul 2020 care a fost dezvoltat pentru a oferi un confort ridicat utilizatorilor săi. Având o capacitate generală de 18000 BTU, aparatul de aer condiționat Samsung Cebu este ideal pentru încăperi de până la 50 m2.

Search