La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-12AR, 12000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-12AR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Star-Light ACM-12AR

(Aparat de aer conditionat, Inverter 3D, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru Aroma, Display LCD, Functie Auto Restart, Fast Cool, Turbo, Auto diagnoza, Alb, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-12AR este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat scoase pe piata in anul 2017, de brand-ul romanesc, care s-a bucurat de un real succes in ultimele doua sezoane calde, topul vanzarilor fiind condus de sistemele de climatizare. Acesta se detaseaza clar fata de principalii competitori, oferind un numai impresionant de functii inteligente, la un pret foarte atractiv.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12AR are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, oferind o capacitate de racire de 12000 BTU/h (pentru un spatiu de pana la 16 mp) si o capacitate de incalzire superioara, de 13000 BTU/h (aferenta unei suprafete de pana la 23 mp). La capitolul energetic, se situeaza la acelasi nivel cu alte sisteme de climatizare performante, osciland intre clasa A+, pe modulul de incalzire si clasa A++, pe cel de racire, avand in vedere ca etalonul superior al tabelului energetic il reprezinta clasa A+++.

Tehnologia pe Inverter 3D este una dintre cele mai ingenioase functii ale noilor aparate de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul sistemului de climatizare Star-Light ACM-12AR poate functiona la turatii graduale, pe care le variaza automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Acest lucru se traduce printr-o eficientizare a activitatii, din punct de vedere energetic, de pana la 30-40%, fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care a fost dotat aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12AR este unul de mare densitate, capabil sa elimine din incapere atat particule de praf/poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni. Aasadar, vorbim despre o purificare aproape completa a aerului. In plus, filtrul este lavabil si nu necesita schimbarea periodica. De asemenea, are si o particularitate de a aromatiza aerul ambiental.

Modulul Follow me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12AR intr-un termostat de camera, gratie unui senzor incorporat, ce transmite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind, astfel, sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum energetic redus.

Modulul Sleep/Night are drept scop principal protejarea somnului dumneavoastra, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Astfel, odata activat, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta modificandu-se cu cel mult 1 grad Celsius pe ora. De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim silentios de functionare iar consumul energetic va fi si el unul nesemnificativ.

Functia Jet/Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12AR, doar pe regimul de racire, pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Pentru o perioada scurta de timp, sistemul de climatizare va functiona la o putere superioara celei nominale, urmand ca regimul normal de functionare sa fie reluat automat, odata ce temperatura setata a fost atinsa.

Timer-ul si functia de auto-restart vor permite sistemului de climatizare sa functioneze fara nicio problema chiar si in lipsa dumneavoastra. Cu ajutorul primului ii veti putea preseta activitatea pe intervale de timp, in regimuri diferite, in timp ce cea de a doua functie ii va permite aparatului sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de autodiagnoza previne deteriorarile serioase ale aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12AR. Aceasta are rolul de a semnaliza din fasa orice eroare aparuta in modul normal de functionare si de a opri instant unitatea, afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti gasi in manualul de utilizare cele mai rapide metode de remediere si veti putea face acest lucru inainte ca defectiunile sa devina iremediabile. Se vor detecta inclusiv scurgerile de freon pentru a se evita activitatea compresorului la temperaturi ridicate.

Nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 41 dB, ceea ce, din punctul nostru de vedere, reprezinta o performanta excelenta, mai ales daca luam in considerare capacitatea de modificare a temperaturii.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-12AR reprezinta unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat ale acestui sezon, intrucat beneficiaza de toate functiile esentiale unui nivel optim de confort si le ofera la un pret aproape imbatabil. In plus, ofera un design modern si discret, in acelasi timp. Eficienta energetica ridicata va ofera sansa de a va amortiza, in timp, investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Star-Light ACM-12AR

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 16 m² – 23 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 13000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Lavabil
Tip compresor: Rotativ
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna: 570 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 23 dB – 28 dB – 36 dB – 41 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 80.5 cm
Latime unitate interna: 19.4 cm
Inaltime unitate interna: 28.5 cm
Greutate unitate interna: 7.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Follow me
 • Sleep / Night mode
 • Jet
 • 1W Stand-by
 • Auto Restart
 • Aroma filter
 • Autodiagnosticare
 • Detectare pierdere agent frigorific

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1580 W
Consum nominal la incalzire: 1510 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa: 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa: 56 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 77 cm
Latime unitate externa: 30 cm
Inaltime unitate externa: 55.5 cm
Greutate unitate externa: 25.5 Kg

Star-Light ACM-12AR

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search