La ofertă

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo, 7000 BTU, Clasa A

Turbionaire Revigo

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Turbionaire Revigo

(Aparat de aer conditionat portabil, 7000 BTU, Clasa A, Telecomanda, Display, Eco, Filtru lavabil, Memorie, Racire, Ventilare, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night Mode)

Turbionaire Revigo este unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat portabile, acesta ingloband o suita de functii caracteristice mai de graba sistemelor fixe de climatizare. Chiar daca nu are o capacitate impresionanta de modificare a temepraturii, reuseste sa asigure confortul termic in incaperi de dimensiuni medii, fiind destul de eficient si din punct de vedere energetic.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Turbionaire Revigo are o capacitate de racire de 7000 BTU/h, aceasta fiind suficienta pentru a asigura confortul termic intr-o incapere cu suprafata de pana la 30 mp. Pentru a putea fi acoperita aceasta suprafata este foarte important si gradul de izolare termica a incaperii iar inaltimea nu trebuie sa depaseasca 2.7 m, acesta fiind considerat standardul pentru sectorul rezidential. In caz contrar, suprafata acoperita scade.

Eficienta energetica pe care o propune aparatul de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo este specifica clasei A, cea care pana nu demult era considerata etalonul superior al tabelului energetic. Chiar daca in prezent putem discuta de eficiente pana la clasa A++, acesta sunt aproape intangibile chiar si de cele mai moderne sisteme de climatizare.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Turbionaire Revigo nu este unul dintre cele mai performante, intrucat nu este capabil sa elimine virusuri, bacterii sau alergeni. In schimb, are avantajul de a fi lavabil, astfel ca inlocuirea periodica nu este necesara.

Dintre functiile de climatizare oferite de Turbionaire Revigo lipseste functia de incalzire, insa, sunt prezente cele de racire, ventilare si dezumidificare. Daca prima va avea utilitate doar sezonier, datorita impactului direct pe care il are asupra temperaturii din incapere, ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul.

Timer-ul este una dintre functiile speciale ale aparatului de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo. Acesta permite presetarea activitatii pe intervale orare. Astfe, va trebui doar sa-i programati startul cu cateva minute inainte de sosirea la domiciliu si veti fi intampinati de o ambianta placuta fara a se face risipa de resurse.

Functia Memory permite aparatului de aer conditionat sa reporneasca automat, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare, imediat ce alimentarea este refacuta.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator pe timpul noptii. Odata activat, acesta va elimina modificarile bruste de temperatura, minimizand si zgomotul aerotermei. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore veti observa economii energetice substantiale.

Chiar daca discutam despre un aparat de aer conditionat portabil, producatorul a implementat si controlul de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi intuitive cu infrarosu. Panoul de control amplasat pe unitatea principala este de tip touch-screen si este asistat de un display care ofera succint toate informatiile de care aveti nevoie.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 65 dB. Chiar daca este o valoare net superioara celor intalnite la sistemele de climatizare fixe, consideram ca aceasta este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Turbionaire Revigo reprezinta un aparat de aer conditionat portabil cu eficienta peste medie, comercializat la un pret aproape imbatabil. In plus, acesta ofera un design modern, icadrandu-se foarte bine in orice tip de incapere. Investitia va putea fi amortizata destul de rapid datorita eficientei energetice ridicate.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Turbionaire Revigo

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Portabil
Suprafata de montare: Podea
Suprafata acoperita recomandata: 30 m²
Capacitate generala: 7000 BTU
Capacitate de racire: 7000 BTU
Eficienta energetica racire: A
Tip filtru: Lavabil
Numar trepte ventilator: 3
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 0.83
Debit de aer unitate interna: 5.3333 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna: 65 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 305 mm
Latime unitate interna: 328 mm
Inaltime unitate interna: 678 mm
Greutate unitate interna: 21 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament la racire EER: 2.61

 

FUNCTII

Functii climatizare: Racire

Dezumidificare

Ventilatie

Functii speciale: Timer

Sleep / Night mode

Telecomanda

Display

Memory

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 240 V 220 V
Agent de racire: R410a
Turbionaire Revigo

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Aparat de aer conditionat portabil Turbionaire Revigo, 7000 BTU, Clasa A
Turbionaire Revigo reprezinta un aparat de aer conditionat portabil cu eficienta peste medie, comercializat la un pret aproape imbatabil. In plus, acesta ofera un design modern, icadrandu-se foarte bine in orice tip de incapere. Investitia va putea fi amortizata destul de rapid datorita eficientei energetice ridicate.
8.5 Total Score
Eficienta ridicata, la un pret imbatabil

Turbionaire Revigo reprezinta un aparat de aer conditionat portabil cu eficienta peste medie, comercializat la un pret aproape imbatabil. In plus, acesta ofera un design modern, icadrandu-se foarte bine in orice tip de incapere. Investitia va putea fi amortizata destul de rapid datorita eficientei energetice ridicate.

Consum
8
Functii
8
Design
8.5
Pret
9

Search