La ofertă

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-09CH25AEMI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP-09CH25AEMI

(Aparat de aer conditionat, Wi-Fi Ready, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++, ecran LCD, Pornire silentioasa, Sleep mode, Turbo mode, Timer, Protectie Anti-Inghet, Autocuratare, ECO-Mode)

Vivax ACP-09CH25AEMI este un aparat de aer conditionat ultra-moodern, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel functional. Lansat pe piata la inceputul anului 2017, acest sistem de climatizare este unul dintre principalii favoriti la dominarea topului vanzarilor pe acest segment, intrucat ofera un numar impresionant de functii capabile sa ofera un nivel ridicat de confort, fara a face risipa de resurse. In plus, pretul la care se vinde este unul destul de accesibil la momentul actual.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI, chiar daca nu are o capacitatea foarte mare de modificare a temperaturii (9000 BTU/h), compenseaza prin functiile moderne, fiind capabil sa aduca un nivel optim de confort in incaperi de pana la 25 mp, cu inaltime standard (2.65 m). Eficienta energetica atinge un nivel foarte bun, bifand standardele ridicate ale clasei A++, pe modulul de racire si o performanta sensibil mai redusa, clasa A+, pe modulul de incalzire.

Tehnologia pe Inverter cu care este echipat aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI joaca un rol providential in sporirea randamentului. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa varieze automat turatiile in scopul atingerii mai rapide a conditiilor climaterice setate. Acestea odata atinse, vor putea fi mentinute de aparat cu o activitate redusa, motiv pentru care veti observa, pe ciclurile lungi, economii energetice de pana la 30-40% fata de situatia unu sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care a fost dotat aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI este unul deosebit de performant, avand o densitate foarte ridicata. Acesta este capabil sa purifice complet aerul din incapere, eliminand particule de praf/poluare, virusuri, bacterii si alergeni. In plus, va emana particule de ioni negativi pentru mai multa prospetime si pentru combaterea mirosurilor neplacute.

Functia Wi-fi Ready presupune controlul aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI prin intermediul unei aplicatii mobile, descarcata gratuit pe smartphone-uri compatibile Android sau iOS. O astfel de aplicatie este Peel Smart Remote, aceasta fiind capabila sa controleze o serie larga de aparate electronice si electrocasnice, apartinand aproape oricaror brand-uri. Asadar, veti avea o singura telecomanda pentru toate aparatura din locuinta dumneavoastra.

Functia I Feel (Follow me) transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI intr-un termostat de camera, gratie unui senzor de temperatura incorporat, ce transmite feed-back permanent catre unitatea principala. Astfel, veti beneficia de o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de energie.

Functia de autodiagnoza este una dintre cele care garanteaza fiabilitatea durabila a aparatului de aer conditioant Vivax ACP-09CH25AEMI. Aceasta detecteaza orice abatere de la regimul normal de functionare si opreste instant sistemul, afisand un cod specific fiecarei erori pe display-ul unitatii. Astfel, se evita deteriorarea iremediabila iar dumneavoastra veti putea gasi cele mai rapide metode de rezolvarea a problemelor, cautand in manualul utilizatorului dupa codul de eroare afisat. Se vor detecta inclusiv scurgerile de refrigerant.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI, pe regimul de racire, pentru a reusi sa atinga mai rapid temperatura setata. Odata atinsa, sistemul isi va relua activitatea normala prin care va mentine conditiile climaterice intr-un mod eficient din punct de vedere energetic.

Functia de dezghetare inteligenta se activeaza doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta a fost optimizata pentru a porni doar atunci cand este nevoie de ea si nu la intervale presetate de timp, cum se intampla in cazul versiunilor anterioare. Astfel, utilizatorul are de castigat atat la nivel energetic, cat si la cel de confort.

Functia Mute este similara functiei silent de la telefoanele mobile. Aceasta anuleaza orice zgomot de confirmare a comenzilor efectute.

Functia de memorare a pozitiei flaps-ului retine orientarea acestuia inainte de oprirea unitatii, urmand a o reface imediat ce aceasta a fost repornita.

Functia de autocuratare presupune uscarea in cel mai scurt timp a vaporizatorului, imediat ce a fost incetata activitatea de racire. Astfel, se evita depunerea de bacterii sau mucegai pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul si functia de auto-restart confera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI. Gratie acestora, sistemul va fi capabil sa functioneze in regimuri diverse, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va garanta un somn linistit pe timp de noapte, protejandu-va de schimbarile bruste de temperatura si de zgomotul ventilatorului. Activandu-l, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI va modifica temperatura cu cel mult 1 grad Celsius pe ora si va intra automat intr-un regim silentios. In plus, pe tot parcursul ciclului de 8 ore, consumul energetic va fi foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte ale ventilatorului, ajunge pana la 53 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, nici nu consideram aceasta valoare suficient de ridicata pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-09CH25AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Multitudinea de functii inteligente va fi capabila sa asigure cel mai ridicat nivel de confort in incaperile mici si medii, fara a face risipa de resurse. De asemenea, pretul la care se vinde in momentul de fata este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • 30 de zile drept de retur;

Vivax ACP-09CH25AEMI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru Bio, Anti-Praf
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Nivel de zgomot unitate interna: 24 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 715 mm
Latime unitate interna: 285 mm
Inaltime unitate interna: 194 mm
Greutate unitate interna: 6.8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.2
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale:

 • Ecran LCD
 • Pornire silentioasa
 • Sleep mode
 • Turbo mode
 • Timer
 • Protectie Anti-Inghet
 • Autocuratare
 • Autodetectie scurgeri freon

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Capacitate nominala la racire: 0.87 kW
Capacitate nominala la incalzire: 0.88 kW
Agent de racire: R-410 A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 53 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 770 mm
Latime unitate externa: 300 mm
Inaltime unitate externa: 555 mm
Greutate unitate externa: 25.2 Kg

Vivax ACP-09CH25AEMI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEMI, Inverter, 9000 BTU/h, Clasa A++
Vivax ACP-09CH25AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Multitudinea de functii inteligente va fi capabila sa asigure cel mai ridicat nivel de confort in incaperile mici si medii, fara a face risipa de resurse. De asemenea, pretul la care se vinde in momentul de fata este unul foarte atractiv.
9 Total Score
Eficienta maxima, la un pret incredibil

Vivax ACP-09CH25AEMI reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Multitudinea de functii inteligente va fi capabila sa asigure cel mai ridicat nivel de confort in incaperile mici si medii, fara a face risipa de resurse. De asemenea, pretul la care se vinde in momentul de fata este unul foarte atractiv.

Consum
8.5
Pret
9
Design
9
Functii
9.5

Search