La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV, 9000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-A0918FV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vortex VAI-A0918FV

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru anti-bacterian, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire, Autocuratare, Sleep Mode, Auto Restart, Turbo, Autodiagnoza, Telecomanda, Timer 24H, iFeel pe telecomanda, Functie Anti-Fungus)

Vortex VAI-A0918FV este un aparat de aer conditionat de ultima generatie, comercializat la un pret deosebit de atractiv. Acesta inglobeaza functii sofisticate cu ajutorul carora este capabil sa aduca rapid nivelul de confort asteptat in incaperi de dimensiuni nu foarte mari. In plus, aparatul este si foarte eficient din punct de vedere energetic.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii, cei 9000 BTU/h fiind suficienti pentru a asigura confortul termic in incaperi de cel mult 15 mp. Pentru a putea fi acoperita aceasta suprafata, inaltimea incaperii nu trebuie sa depaseasca 2.7 m iar gradul de izolare al acesteia sa fie unul corespunzator.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV oscileaza intre clasa A++, pe modulul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Aceasta performata este caracteristica majoritatii sistemelor de climatizare moderne. Chiar daca etalonul superior al tabelului energetic este considerat clasa A+++, aceasta este aproape intangibila, in momentul de fata, de catre aparatele de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV. Gratie acesteia, compresorul isi poate varia automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina functionand in regim economic. Astfel, se va obtine o scadere a consumului energetic cu peste 40% fata de sistemele clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV este unul dintre cele mai sofisticate la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare completa a aerului din incapere, eliminand chiar si virusuri, bacterii sau fungi.

Functiile de climatizare pe care le inglobeaza aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua vor putea fi folosite doar sezonier din cauza impactului direct pe care il au asupra temperaturii, ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia de Autocuratare are rolul de a usca rapid vaporizatorul, imediat ce aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV si-a incheiat activitatea. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep are rolul de a elimina orice factor de stres pe timpul noptii. Odata activat, acesta va modifica mult mai lent temperatura, coreland-o cu schimbarile termice produse in organismul uman, in timpul somnului, De asemenea, aeroterma va intra automat intr-un regim de functionare silentioasa. Pe tot parcursul intregului ciclu de 8 ore consumul energetic va fi unul foarte redus.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV sa functioneze pe intervale presetate de timp si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a altor deconectari involuntare.

Functia Turbo, intensifica regimurile de climatizare pe perioade scurte de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi reia automat regimul normal de functionare, fiind capabil sa mentina conditiile atinse cu o activitate redusa. Astfel, putem vorbi despre o eficintizare nu doar din punct de vedere al confortului, ci si al consumului.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV. Aceasta va fi capabila sa sesizeze inca din stadiu incipient orice eroare aparuta in regimul normal de functionare si sa opreasca instant unitatea. In plus, va fi afisat pe display-ul acesteia un cod specific fiecarei probleme, in functie de care veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere in manualul utilizatorului.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A0918FV intr-un termostat de camera reglabil. Aceasta va avea rolul de a mentine o temperatura constanta in jurul utilizatorului, fara a face risipa de resurse energetice.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 52 dB. Chiar daca nu-si gaseste locul in topul celor mai slientioase sisteme de climatizare, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-A0918FV reprezinta un aparat de aer conditionat ideal pentru incaperile de mici dimensiuni, intrucat ofera un excelent raport calitate/pret. Acesta inglobeaza functii interesante, acestea reprezentand o surpriza pe segmentul low-cost si este foarte eficient din punct de vedere energetic. In plus, ofera si un aspect contemporan, foarte discret.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vortex VAI-A0918FV

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita recomandata: 15 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Capacitate de incalzire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 45 dB 52 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 690 mm
Latime unitate interna: 283 mm
Inaltime unitate interna: 199 mm
Greutate unitate interna: 8 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.16
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.1
Coeficient randament la racire EER: 6.16
Coeficient randament la incalzire COP: 4.1

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Ventilatie

Incalzire

Racire

Functii speciale: Autocuratare

Sleep Mode

Auto Restart

Turbo

Autodiagnoza

Telecomanda

Timer 24H

iFeel pe telecomanda

Functie Anti-Fungus

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V 240 V
Consum nominal la racire: 810 W
Consum nominal la incalzire: 760 W
Capacitate nominala la racire: 2600 W
Capacitate nominala la incalzire: 2750 W
Agent de racire: R410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 51 dB 57 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 710 mm
Latime unitate externa: 240 mm
Inaltime unitate externa: 500 mm
Greutate unitate externa: 25 Kg
Vortex VAI-A0918FV

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search