La ofertă

Aparat aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++

Vivax ACP-18CH50AEVI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Vivax ACP-18CH50AEVI

(Aparat de aer conditionat, Wi-Fi Ready, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Ionizator, I feel, 3D Airflow, Protectie Anti-Inghet, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Filtru Bio, Filtru Anti-Praf)

Vivax ACP-18CH50AEVI este un aparat de aer conditionat ultra-modern, echipat cu toate functiile existente in acest moment pe astfel de sisteme de climatizare. In plus, acesta are un design deosebit de elegant, ce nu va mai trebui ascuns intrucat va aduce un plus de rafinament incaperii in care este instalat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Vivax ACP-18CH50AEVI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR V-Design are o capacitatea impresionanta de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, atingand nu mai putin de 18000 Btu/h, indiferent de regimul de lucru utilizat. Din acest punct de vedere, sistemul de climatizare poate avea o destinatie fie rezidentiala, fie comerciala, acoperind o suprafata de pana la 50 mp, cu inaltime standard. Nici eficienta energetica nu ne dezamageste, tinzand si ea catre cele mai inalte standarde, mai ales pe modulul de racire, unde bifeaza clasa A++.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI. Datorita ei, compresorul poate functiona la turatii variabile, pe care le modifica automat, cu scopul de a atinge mai rapid conditiile climaterice setate si de a reusi sa le mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi de pana la cateva ore, se obtine o eficientizare a activitatii de 30-40% fata de un sistem clasic, cu compresor On/Off.

Vivax ACP-18CH50AEVI

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI este unul deosebit de performant, capabil sa purifice complet aerul din incapere. Odata pornit, acesta va elimina particulele de praf/poluare si va combate virusii, bacteriile sau alergenii. De asemenea, va neutraliza compusii organici volatili si gazele nocive, producand, in acelasi timp, un proces de ionizare negativa a aerului, ce va ajunge la calitatea oferita de sanul mijlocul unei paduri.

Functia de Autocuratare presupune uscarea imediata a vaporizatorului, dupa incetarea regimului de racire. Astfel, se va pierde aderenta bacteriilor si a mucegaiului pe suprafata acestuia, indepartandu-se principalele doua cauze ale mirosurilor neplacute.

Controlul aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI se va putea realiza fie cu ajutorul telecomenzii proprii, fie Wi-Fi, prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru cea de a doua varianta veti avea nevoie de o aplicatie dedicata, precum Peel Smart Remote, ce permite controlul unei game largi de dispozitive electrice sau electronice, apartinand tuturor brand-urilor. Astfel, veti avea o singura „telecomanda” pentru intreaga aparatura din locuinta.

Functia de Autodiagnoza previne defectarea iremediabila a aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI. Gratie acesteia, vor fi detectate instant orice erori aparute in regimul normal de functionare, unitatea oprindu-se in cel mai scurt timp si afisand pe display un cod specific fiecare probleme. In functie de acest cod, veti gasi toate detaliile pentru cele mai rapide metode de remediere, in manualul de utilizare. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Vivax ACP-18CH50AEVI

Timer-ul si functia de Auto-restart permit presetarea activitatii acestui sistem de climatizare, pe intervale de timp de pana la 24 h. De asemenea, aparatul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat dupa rezolvarea acestora.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI, pe o perioada scurta de timp, pentru a putea raci mai rapid aerul din incapere. Odata atinsa temperatura setata, sistemul de climatizare isi va relua automat regimul normal de functionare.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire si consta in oprirea periodica a sistemului, pentru perioade scurte de timp, oferind astfel sansa ghetii formate in unitatea interioara sa se topeasca automat.

Functia Eco este cea mai economica (consum mai mic cu pana la 60%) si ecologica dintre cele 12 trepte de ventilare. Activand-o, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI va atinge conditiile climaterice setate intr-un timp mai indelungat, insa, nu va produce niciun fel de disconfort, functionand intr-un regim silentios si schimband lent temperatura.

Vivax ACP-18CH50AEVI

Functia I Feel transforma telecomanda sistemului de climatizare intr-un termostat de camera. Astfel, veti putea mentine in permanenta o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, consumul energetic fiind unul redus.

Functia Mute va anula orice zgomot de confirmare a comenzilor, emis de aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI. Pentru a intelege mai bine ce face aceasta functie, va spunem ca este similare functiei Silent de la telefoanele mobile.

Functia de memorare a pozitiei flaps-ului consta in readucerea automata a acestuia, imediat dupa repornire, la ultima pozitie setata inainte de oprirea sistemului de climatizare.

Vivax ACP-18CH50AEVI

Concluzia noastra este ca Vivax ACP-18CH50AEVI reprezinta unul dintre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort pe spatii extinse, cu un consum energetic redus. Design-ul rafinat al acestuia este aproape inegalabil de catre principalii competitori. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Vivax ACP-18CH50AEVI

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential/Comercial
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 50 m²
Capacitate de racire: 18000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Tip filtru: Filtru Bio, Filtru Anti-Praf
Tip compresor: Inverter
Inverter: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.8
Debit de aer unitate interna: 870 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 45 dB
Culoare unitate interna: Black
Lungime unitate interna: 1106 mm
Latime unitate interna: 232 mm
Inaltime unitate interna: 342 mm
Greutate unitate interna: 13.2 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.2

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilatie, Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi: Da
Functii speciale: Autodiagnoza, Autocuratare, Sleep / Night mode, Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R-410 A

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 845 mm
Latime unitate externa: 363 mm
Inaltime unitate externa: 702 mm
Greutate unitate externa: 48.4 Kg

Vivax ACP-18CH50AEVI

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search