La ofertă

Aparat de aer conditionat cu Inverter, VORTEX VAI-T09LCBK, 9.000 BTU/h, clasa A++

VORTEX VAI-T09LCBK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

VORTEX VAI-T09LCBK

(Aparat de aer conditionat cu Inverter, 9.000BTU/h, Clasa racire A++, Auto restart, Auto curatare, Auto diagnoza, Functie dezumidificare,Timer, Telecomanda kit de instalare 3 m inclus)

VORTEX VAI-T09LCBK este un aparat de aer conditionat accesibil si util. Chiar daca acesta nu face exces de functii sofisticate, le bifeaza pe toate cele necesare pentru a putea oferi un nivel ridicat de confort, in incaperi de dimensiuni nu foarte mari. Din punct de vedere estetic, desi apreciem implementarea display-ului mascat, ne-am fi dorit, totusi, mai multa discretie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T09LCBK nu are o capacitate foarte mare de racire, aceasta nedepasind valoarea de 9000 BTU/h. Din acest punct de vedere, producatorul sugereaza ca sistemul sa fie utilizat in incaperi de cel mult 20 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential, 2.7 m. Cu cat inaltimea incaperii este mai mare, cu atat suprafata este mai mica.

Eficienta energetica oferita, asemenea celei intalnite la majoritatea aparatelor moderne de aer conditionat, oscileaza intre clasa A++, pe racire si clasa A+, pe incalzire. Daca pana in urma cu 2 ani, etalonul superior al tabelului energetic era considerat clasa A, in prezent, datorita evolutiei fulminante a tehnologiei, putem discuta chiar de clasa A+++, destul de rar intalnita in randul sistemelor de climatizare.

Tehnologia pe Inverter joaca cel mai important rol in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T09LCBK. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa-si varieze automat turatiile, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu ioni negativi este unul dintre cele mai performante in momentul de fata. Acesta este capabil de o purificare aproape completa a aerului din incapere, reusind sa elimine particule de praf, polen, virusuri, bacterii si alergeni.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat VORTEX VAI-T09LCBK sunt cele de racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Daca primele doua pot fi folosite sezonier datorita impactului direct asupra temperaturii, ultimele doua vor putea fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera autonomie aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T09LCBK. Gratie acestora, sistemul de climatizare va fi capabil sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de Autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului imediat ce activitatea de racire a incetat. Astfel, se impiedica sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa aiba aderenta pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principalele surse ale mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza previne defectiunile severe ale aparatului de aer conditionat VORTEX VAI-T09LCBK. Aceasta este capabila sa detecteze inca din fasa orice problema, oprind instant unitatea si afisand pe display-ul acesteia un cod specific fiecare erori. In functie de acest cod, veti gasi in manualul de utilizare cele mai simple si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, ajunge pana la 50 dB. Chiar daca nu este cea mai buna performanta, consideram ca valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca VORTEX VAI-T09LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat destinat incaperilor de mici dimensiuni, in incinta carora este capabil sa ofere un nivel de confort ridicat. Chiar daca nu ofera caracteristici de top la toate capitolele, consideram ca poate fi o investitie excelenta mai ales ca pretul la care se vinde este unul foarte accesibil iar eficienta energetica va oferi sansa de amortizare rapida a acestuia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

VORTEX VAI-T09LCBK

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 20 m²
Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Tip filtru: Ion Filter
Tip compresor: Rotativ
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 0.8
Debit de aer unitate interna: 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 50 dB
Culoare unitate interna: Alb-Negru
Greutate unitate interna: 8 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

  • Functii climatizare: Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare
  • Auto-restart
  • Timer
  • Autodiagnoza
  • Autocuratare

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Greutate unitate externa: 26 Kg

VORTEX VAI-T09LCBK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat de aer conditionat cu Inverter, VORTEX VAI-T09LCBK, 9.000 BTU/h, clasa A++
VORTEX VAI-T09LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat destinat incaperilor de mici dimensiuni, in incinta carora este capabil sa ofere un nivel de confort ridicat. Chiar daca nu ofera caracteristici de top la toate capitolele, consideram ca poate fi o investitie excelenta mai ales ca pretul la care se vinde este unul foarte accesibil iar eficienta energetica va oferi sansa de amortizare rapida a acestuia.
8 Total Score
Accesibil si util

VORTEX VAI-T09LCBK reprezinta un aparat de aer conditionat destinat incaperilor de mici dimensiuni, in incinta carora este capabil sa ofere un nivel de confort ridicat. Chiar daca nu ofera caracteristici de top la toate capitolele, consideram ca poate fi o investitie excelenta mai ales ca pretul la care se vinde este unul foarte accesibil iar eficienta energetica va oferi sansa de amortizare rapida a acestuia.

Consum
8.5
Pret
9
Design
7
Functii
8

Search