La ofertă

Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG1, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Yamato YW09IG1

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Yamato YW09IG1

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A++, Inverter, Filtru lavabil antibacterian, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie, Timer, Sleep, Auto Restart, Turbo, Dezghetare inteligenta, Auto Diagnoza, Led Display, Protectie impotriva aerului rece)

Yamato YW09IG1 este un aparat de aer conditionat destul de performant avand in vedere ca se comercializeaza la un pret deosebit de accesibil. Acesta inglobeaza numeroase functii specifice mai de graba segmentului de top. In schimb, aspectul nu impresioneaza insa partea buna este ca veti plati doar performanta, nu si renumele brand-ului sau design-ul.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG1 este destinat incaperilor de mici dimensiuni, cu suprafete de pana la 22 mp si inaltime standard pentru sectorul rezidential. Evident, pentru ca aceasta suprafata maxima sa fie satisfacuta este necesar si un grad ridicat de izolare a incaperii. Capacitatea de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h este cea mai mica dintre cele disponibile pentru aparatele fixe de aer conditionat, acestea fiind adesea utilizate in dormitoare sau birouri. Daca aveti nevoie de un aparat similar dar cu mai multa putere, recomandam YAMATO YW12IG.

Eficienta energetica oferita de aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG1 este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++, pe regimul de racire si clasa A+, pe cel de incalzire. Chiar daca etalonul superior al actualului tabel energetic este reprezentat de clasa A+++, in prezent este foarte greu de atins chiar si de cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca poate cel mai important rol in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Yamato YW09IG1. Gratie acesteia, compresorul va putea sa si varieze automat turatiile in functie de necesarul ambiental, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate redusa. Astfel, se va obtine o imbunatatire a randamentului cu peste 40% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare implementat pe aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG1 este unul foarte performant. Acesta este capabil sa elimine chiar si virusurile, bacteriile sau alergenii. In plus, are avantajul de a fi lavabil drept pentru care inlocuirea periodica nu va fi necesara.

Functiile de climatizare intalnite la aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG1 sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Primele doua dintre ele au impact direct asupra temperaturii din incapere si vor putea fi folosite doar sezonier. In schimb, ultimele doua isi vor demonstra utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG1 sa functioneze in absenta dumneavoastra. Va trebui doar sa-i presetati activitatea pe intervale orare iar el va fi capabil chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte deconectari involuntare.

Functia Sleep are rolul de a va proteja somnul de orice factor ce ar putea sa vi-l perturbe. Odata activata, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura iar aeroterma va functiona intr-un regim silentios. In plus, veti observa un consum energetic foarte redus.

Functia Turbo are rolul de a intensifica procesele de racire si incalzire, pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt discutam despre un efort energetic superior, pe ciclurile lungi veti observa economii substantiale intrucat aparatul este capabil sa mentina temperatura odata atinsa, activand la capacitate redusa.

Functia de Dezghetare inteligenta porneste automat in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea pentru perioade scurte de timp a aparatului de aer conditionat Yamato YW09IG1 doar atunci cand se detecteaza gheata in unitate. Astfel, se ofera posibilitatea ca aceasta sa se decongeleze automat, nemaifacand risipa de resurse si minimizand pierderile de confort.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni defectiunile severe ce pot aparea. Astfel, orice eroare va fi depistata din stadiu incipient, unitatea va fi oprita iar pe display-ul acesteia va aparea un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte de ventilare ale unitatii interioare, nu depaseste 38 dB. Chiar daca nu intra in topul celor mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram aceasta valoare a fi insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Yamato YW09IG1 reprezinta unul dintre cele mai avantajoase aparate de aer conditionat din punct de vedere al raportului calitate/pret. Achizitionandu-l nu veti mai fi nevoiti sa platiti o gramada de bani pentru renumele brand-ului sau pentru un design S.F. In plus, acesta ofera numeroase functii foarte greu de gasit pe sectorul low-cost si are o eficienta energetica ridacata, care va va permite sa amortizati in scurt timp investitia.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Yamato YW09IG1

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 14 m²

22 m²

Capacitate generala: 9000 BTU
Capacitate de racire: 9554 BTU

8530 BTU

2047 BTU

Capacitate de incalzire: 10236 BTU

9383 BTU

2047 BTU

Eficienta energetica racire: A+
Eficienta energetica incalzire: A++
Temperatura minima de operare racire (-°C): -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Filtru antibacterian lavabil
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 0.8
Debit de aer unitate interna: 500 m³/h

400 m³/h

300 m³/h

250 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna: 28 dB

31 dB

34 dB

38 dB

Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 790 mm
Latime unitate interna: 265 mm
Inaltime unitate interna: 174 m
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.8
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 5

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Incalzire

Racire

Ventilatie

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Timer

Sleep

Auto Restart

Turbo

Dezghetare inteligenta

Auto Diagnoza

Led Display

Protectie impotriva aerului rece

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Consum nominal la racire: 120 W

800 W

1300 W

Consum nominal la incalzire: 120 W

780 W

1400 W

Capacitate nominala la racire: 0.6 kW

2.5 kW

2.8 kW

Capacitate nominala la incalzire: 0.6 kW

2.74 kW

3 kW

Agent de racire: R-410A

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 60 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 776 mm
Latime unitate externa: 540 mm
Inaltime unitate externa: 320 mm
Greutate unitate externa: 27 Kg
Yamato YW09IG1

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search