La ofertă

Aparat de aer conditionat Yamato YW12IG, Inverter, 12000 btu, clasa A++

Yamato YW12IG

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Yamato YW12IG

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 btu, Clasa A++, Filtru antibacterian, Dezumidificare, Ventilatie, Incalzire, Racire, Sleep Mode, Auto Restart, Turbo, Dezghetare inteligenta, Telecomanda, Auto-diagnoza)

Yamato YW12IG este un aparat de aer conditionat comercializat la un pret foarte accesibil, care inglobeaza numeroase functii, unele dintre ele destul de sofisticate, pentru a putea asigura un nivel optim de confort in incaperi de dimesiuni medii. In plus, acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic, drept pentru care cumparatorul va putea sa amortizeze pretul in timp. Din punct de vedere estetic, asemenea majoritatii electrocasnicelor asiatice, nu impresioneaza.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG are o capacitate destul de buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, atingand aproape 11000 BTU/h, in regim de racire si depasind 11500 BTU/h, in regim de incalzire. Pentru ca multi dintre voi nu sunt familiarizati cu aceste unitati de masura, va spunem ca aparatul este capabil sa asigure confortul termic in incaperi cu suprafete de pana la 35 mp, cu inaltime standard pentru sectorul rezidential si grad ridicat de izolare termica.

Eficienta energetica propusa de aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG este similara celei intalnite la majoritatea sistemelor moderne de climatizare. Aceasta oscileaza intre clasa A++ pe regimul de racire si clasa A+ pe regimul de incalzire. Ambele sunt considerate performante excelente, chiar daca etalonul superior al actualului tabel energetic este reprezentat de clasa A+++, insa, aceasta este aproape intangibila chiar si de catre cele mai sofisticate aparate de aer conditionat.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat Yamato YW12IG. Gratie acesteia, compresorul isi poate modifica automat turatiile in functie de necesarul ambiental pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate. In plus, odata atinse, acestea vor putea fi mentinute cu un regim redus de functionare. Astfel, se va obtine o eficientizare a activitatii de peste 50% fata de situatia unui aparat clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare incorporat in aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG este unul dintre cele mai performante, fiind capabil de o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va elimina inclusiv virusurile, bacteriile sau alergenii.

Functiile de climatizare oferite de aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG sunt cele de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Daca primele doua sunt sezoniere din cauza impactului pe care il au asupra temperaturii din incapere, ultimele doua isi vor folosi utilitatea pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a ajuta aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG sa functioneze in lipsa dumneavoastra in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp de pana la 24 ore. In plus, acesta va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau a oricaror alte probleme de alimentare sau deconectari involuntare.

Functia de Autodiagnoza are rolul de a preveni orice defectiune majora. Aceasta sesizeaza din stadiu incipient orice eroare, oprestea aparatul de aer conditionat si afiseaza pe display-ul acestuia un cod specific fiecarei probleme. In functie de acest cod, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai simple si rapide metode de remediere.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timpul noptii. Activati-l si nu veti mai simti schimbari bruste de temperatura. De asemenea, nu veti mai fi deranjat de zgomotul aerotermei care va intra automat intr-un regim de functionare silnetioasa. Consumul energetic va fi si el unul foarte redus, pe toata durata ciclului.

Functia de Dezghetare inteligenta se activeaza automat doar in timpul modulului de incalzire. Aceasta consta in oprirea activitatii pentru perioade scurte de timp, doar atunci cand este nevoie, pentru a permite ghetii formate in unitate sa se decongeleze natural. Spre deosebire de versiunile anterioare ale functiei care opreau activitatea la intervale de timp presetate, aceasta aduce de la sine economii energetice si pierderi minim de confort.

Functia Turbo are rolul de a intensifica procesele de racire sau incalzire pana la atingerea temperaturilor setate. Acestea au o durata limitata de timp iar dupa atingerea parametrilor setati aparatul de aer conditionat Yamato YW12IG isi reia automat regimul normal de functionare. Chiar daca pe termen scurt acest lucru presupune un efort energetic suplimentar, pe ciclurile lungi de cateva ore veti observa economii substantiale, intrucat odata atinse temperaturile vor putea fi mentinute cu un efort minim.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 42 dB. Chiar daca nu este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat, consideram ca aceasta valoare este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Yamato YW12IG reprezinta un aparat de aer conditionat comercializat la un excelent raport calitate pret. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca nu sunteti nevoit sa platiti un brand de renume, ci platiti efectiv valoarea reala a aparatului. In plus, acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic si functioneaza pe baza unui agent frigorific ecologic.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Yamato YW12IG

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m² 35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 10920 BTU
Capacitate de incalzire: 11600 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 48
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.4
Debit de aer unitate interna: 560 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 42 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 790 mm
Latime unitate interna: 275 mm
Inaltime unitate interna: 200 mm
Greutate unitate interna: 9 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

 

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare

Ventilatie

Incalzire

Racire

Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale: Sleep Mode

Auto Restart

Turbo

Dezghetare inteligenta

Telecomanda

Auto-diagnoza

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410a

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 61 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 842 mm
Latime unitate externa: 320 mm
Inaltime unitate externa: 596 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg
Yamato YW12IG

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Search