La ofertă

Aeroterma electrica Argo Flamenco, 2000 W

Argo Flamenco

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Argo Flamenco

(Aeroterma electrica, efect semineu, 2000 W, 2 trepte de putere, Protectie PTC, Termostat)

Argo Flamenco este o aeroterma electrica destul de simpla ca sistem de functionare dar spectaculoasa din punct de vedere estetic. Aceasta simuleaza destul de bine imaginea conferita de un semineu clasic pe lemne.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aeroterma electrica Argo Flamenco are o putere maxima de 2000 Watt, putand functiona in doua trepte, cea mai mica utilizand doar 1000 Watt. Asadar, veti avea la dispozitie doua moduri de incalzire, unul ECO (prima treapta), care va ridica mai lent temperatura din incapere dar va oferi economii energetice semnificative si unul CONFORT (treapta a doua), care va produce o incalzire intensiva. Producatorul recomanda acest sistem de climatizare pentru incalzirea eficienta a unui volum de aer de pana la 60 mc. Pentru a obtine suprafata incaperii dumneavoastra puteti imparti acest volum la inaltimea camerei. Pentru o inaltime standard, de 2.65 m, vom obtine o suprafata de aproximativ 22-23 mp, fara a tine cont de obiectele de mobilier, care ocupa si ele un volum considerabil, ce nu mai trebuie incalzit. Luandu-le in seama si pe acestea, suprafata poate depasi 25 mp.

Aeroterma electrica Argo Flamenco utilizeaza pentru incalzire o rezistenta traditionala si un ventilator puternic. Aceasta beneficiaza de dubla protectie impotriva supraincalzirii si de dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii. Desi primeste o bila alba la capitolul estetic, unde reuseste sa aduca un plus ambiental in incaperea in care este utilizata, ii oferim un minus la capitolul functionalitate, intrucat nu dispune nici de termostat de camera, reglabil, nici de timer.

Concluzia noastra este ca Argo Flamenco reprezinta un sistem de cliamtizare care pune mai mult accent pe ambianta oferita, decat pe functionalitate si nivelul de confort termic. Asadar, daca va doriti un mini semineu electric, la un pret imbatabil, care sa incalzeasca intr-un mod simplu incaperea dumneavoastra, ati gasit produsul perfect. Daca doriti functii moderne, cu impact direct in cresterea nivelului de confort si in economia resurselor energetice, va sfatuim sa mai cautati printre aparatele noastre de incalzire. Veti gasi suficiente, pe acest segment de pret.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Argo Flamenco

CARACTERISITICI GENERALE

Tip produs: Aeroterma electrica
Tip incalzitor: Interior
Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 60
Putere maxima (W): 2000
Trepte putere: 2
Treptele puterii (W): 1000/2000
Siguranta si protectie supraincalzire: Da
Altele: Protectie impotriva supraincalzirii

Element de incalzire cu rezistenta traditionala

Dimensiuni (IxLxA) cm: 41 x 30 x 14
Tensiune de alimentare (V): 220
Culoare: Negru
Argo Flamenco

*Garantie 24 luni *Transport gratuit *Deschiderea coletului la livrare

Search