La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1234ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daewoo DSB-F1234ELH-V

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Timer, Auto Restart, Display ascuns, Alb)

Daewoo DSB-F1234ELH-V este un aparat de aer conditionat ale carui performante tind sa depaseasca clasa medie, in care l-am incadra la o analiza sumara. Din punct de vedere estetic, se pozitioneaza suficient de bine, oferind un aspect discret, ce beneficiaza inclusiv de display mascat. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V are o capacitate relativ ridicata de modificare a temperaturii din incapere, aceasta ajungand pana la 12000  BTU. Un alt atu al acestui sistem de climatizare il reperezinta eficienta energetica, incadrandu-se in standardele ridicate ale clasei A++ pe modulul de racire si A+ pe cel de incalzire.

Tehnologia pe Inverter joaca, poate, cel mai important rol in imbunatarirea randamentului acestui aparat de aer conditionat. Datorita ei, compresorul este capabil sa functioneze gradual, pentru a putea atinge mai rapid conditiile climaterice setate si pentru a reusi sa le mentina cu un consum redus de energie. Astfel, pe ciclurile lungi de pana la cateva ore, se obtine o eficientizare de 30-40%.

Functia de dezumidificare actioneaza asemenea celei de ventilare, fara a influenta temperatura din incapere. Astfel, ambele pot fi folosite pe tot parcursul anului pentru improspatarea aerului din incapere, pentru eliminarea disconfortului major conferit de umiditatea excesiva dar mai ales, in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V sa activeze independent de actiunea dumneavoastra. Va trebui doar sa-l programati, pe intervale de timp si el va realiza diverse module, chiar si in lipsa dumneavoastra de la domiciliu. In plus, sistemul va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia Turbo presupune intensificarea activitatii aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-V pentru a putea atinge rapid limitele intervalului termic, cuprins intre 16 si 31 de grade Celsius. Chiar daca pe o perioada scurta de timp consumul creste, pe ciclurile lungi, veti observa economii energetice, intrucat sistemul va fi capabil sa mentina temperatura, functionand la capacitate minima.

Functia de Autocuratare presupune functionarea ventilatorului inca 3 minute, dupa incetarea activitatii de baza a sistemului de climatizare, pentru ca vaporizatorul sa fie uscat complet. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia si, implicit, dispare principala cauza a mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nu veti fi deranjat nici de zgomotul aerotermei, care va functiona la turatie minima, intr-un mod silentios. In plus, pe tot parcursul ciclului veti observa un consum energetic deosebit de redus.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 50 dB. Nu este chiar o performanta notabila, insa, nici nu putem spune ca aceasta valoare este suficient de mare pentru a produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1234ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat echilibrat, ce dispune de toate sistemele minime necesare pentru a putea oferi cel mai ridicat grad de confort in incaperea dumneavoastra. Analizandu-i specificatiile, putem spune ca pretul la care se vinde este unul corect, incadrandu-se in media gamei.

climatizareieftina

Daewoo DSB-F1234ELH-V

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 12000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 1650
Putere consumata la racire (W): 1500
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.24
Coeficient randament la incalzire COP: 2.62

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Mod turbo
Antimucegai

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Rechi
Greutate unitate exterioara (kg): 31
Greutate unitate interioara (kg): 10
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 760 x 552 x 256
Dimensiuni unitate interioara (mm): 800 x 185 x 280
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 62
Zgomot unitate interioara (dB): 50
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1.5
Daewoo DSB-F1234ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search