La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1234ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Daewoo DSB-F1234ELH-VK

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Autodiagnoza, Display ascuns, Filtru antibacterian, Sleep Mode, Kit instalare inclus 3m, Alb)

Daewoo DSB-F1234ELH-VK este un aparat de aer conditionat modern, echipat cu functii inteligente, capabil sa asigure un nivel optim de confort pe spatii medii. In plus, acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic, asadar, veti avea sansa de a va amortiza in timp investitia.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK are o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat, deservind cu brio suprafete de pana la 25 mp, indiferent ca vorbim despre modulul de incalzire sau cel de racire, ambele oferind o capacitate de 12000 BTU/h. Din punct de vedere energetic, acest sistem de climatizare oscileaza intre clasa A+ si A++, in functie de modul de functionare utilizat. In orice caz, ambele performante sunt remarcabile, etalonul superior al tabelului energetic fiind considerat clasa A+++ iar cel minim clasa G.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK. Gratie acestuia, compresorul rotativ poate functiona la turatii variabile, pe care le oscileaza automat, reusind, astfel, sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina cu o activitate minima. Economiile energetice sunt de 30-40% fata de situatia unui sistem clasic, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este dotat aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK are o densitate superioara, fiind astfel capabil sa elimine din incapere atat particule de praf/poluare, cat si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functiile de climatizare cu care a fost echipat acest aparat de aer conditionat sunt cele de racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. Primele doua sunt sezoniere, intrucat impacteaza direct temperatura din incapere, in timp ce ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, luptand eficient impotriva mucegaiului si improspatand aerul din incapere.

Functia I Feel transforma telecomanda aparatuli de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK intr-un termostat de camera, gratie unui senzor incorporat. Astfel, veti reusi sa pastrati o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, fara a face risipa de energie.

Timer-ul si functia de Auto-restart va permit presetarea diverselor programe de functionare pe intervale orare si ii ofera sansa sistemului de climatizare de a-si relua automat activitatea, conform ultimelor setari, in urma penelor de curent sau oricaror alte probleme de alimentare.

Functia de autodiagnoza are rolul de a proteja aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK de defectiunile grave. Aceasta va sesiza din fasa orice problema, va opri instant functionarea si va afisa pe display-ul digital un cod specific fiecarei erori. In functie de acest cod, veti putea gasi cele mai rapide si sigure metode de remediere. Se vor detecta inclusiv scurgerile de refrigerant pentru a se evita functionarea compresorului la temperaturi ridicate.

Functia Turbo presupune functionarea la putere peste cea nominala, pe o perioada scurta de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Odata atinsa aceasta, aparatul isi va relua automat regimul normal de functionare. Trebuie sa va spunem ca functia turbo se poate activa doar pe modulul de racire.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta a aerotermei interioare, nu depaseste 40 dB. Asadar, putem vorbi despre o performanta remarcabila, aceasta valoare fiind insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1234ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care va domina topul celor mai bine vandute produse in sezonul cald ce bate la usa, gratie excelentului raport calitate/pret. Numarul mare de functii, capacitatea buna de modificare a temperaturii si eficienta energetica sunt cele mai solide argumente in favoarea achizitiei sale.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Daewoo DSB-F1234ELH-VK

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 12000 BTU
Capacitate de incalzire: 12000 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A+
Temperatura minima de operare racire (-°C): -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C): -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C): 24
Tip filtru: Antibacterian
Tip compresor: Inverter
Numar trepte ventilator: 3
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Da

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1
Debit de aer unitate interna: 650 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 800 mm
Latime unitate interna: 280 mm
Inaltime unitate interna: 185 mm
Greutate unitate interna: 10 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 6.1
Coeficient randament la incalzire COP: 4

FUNCTII

Functii climatizare: Racire, Ventilatie, Dezumidificare, Incalzire
Functii speciale:

  • Telecomanda
  • Sleep Mode
  • Auto Restart
  • Timer
  • Autodiagnoza
  • Turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 220 V, 240 V
Consum nominal la racire: 1080 W
Consum nominal la incalzire: 1220 W
Capacitate nominala la racire: 3500 W
Capacitate nominala la incalzire: 3200 W
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 62 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 760 mm
Latime unitate externa: 256 mm
Inaltime unitate externa: 552 mm
Greutate unitate externa: 31 Kg

Daewoo DSB-F1234ELH-VK

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1234ELH-VK Inverter, 12000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1234ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care va domina topul celor mai bine vandute produse in sezonul cald ce bate la usa, gratie excelentului raport calitate/pret. Numarul mare de functii, capacitatea buna de modificare a temperaturii si eficienta energetica sunt cele mai solide argumente in favoarea achizitiei sale.
8.5 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Daewoo DSB-F1234ELH-VK reprezinta un aparat de aer conditionat care va domina topul celor mai bine vandute produse in sezonul cald ce bate la usa, gratie excelentului raport calitate/pret. Numarul mare de functii, capacitatea buna de modificare a temperaturii si eficienta energetica sunt cele mai solide argumente in favoarea achizitiei sale.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8
Functii
8.5

Search