La ofertă

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Daewoo DSB-F1881ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daewoo DSB-F1881ELH-V

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Functie Turbo, Auto Restart, Timer, Antimucegai, Sleep/Night mode, Display ascuns)

Daewoo DSB-F1881ELH-V este un aparat de aer conditionat cu un excelent randament, datorat capacitatii mari de modificare a temperaturii si a functiilor moderne, corelate cu un consum energetic excelent. Din punct de vedere estetic, nu impresioneaza, ba chiar consideram ca era loc de mai bine. Apreciem, insa, discretia, foarte importanta pentru un astfel de sistem de climatizare. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V are o putere impresionanta, aceasta variind in functie de modulul utilizat, in jurul valorii de 18000 BTU. Eficienta energetica sporita este confirmata de standardele inalte in care a fost incadrat, mai exact, clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire.

Tehnologia pe Inverter este deosebit de importanta in cresterea randamentului acestui sistem de climatizare. Gratie acesteia, compresorul va functiona gradual, atingand mult mai repede temperatura setata si reusind sa o mentina, functionand la capacitate minima. Acest lucru conduce catre o eficientizare a consumului energetic de pana la 30-40%.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere si poate fi folosita pe tot timpul anului. Este indicata, in special, in lupta zilnica impotriva mucegaiului, dar este utila si pentru eliminarea disconfortului major, conferit de umiditatea excesiva din zilele caniculare de vara.

Timer-ul si functia de Auto-restart ajuta aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V sa functioneze, fara probleme, chiar si in absenta dumneavoastra. Sistemul de climatizare permite programari pe diverse module, in intervale presetate de timp. Ba mai mult, este capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sa deconectari involuntare.

Functia Turbo intensifica activitatea aerotermei pentru a putea atinge mai rapid temperatura setata. Chiar daca aceasta functie presupune cresterea consumului pentru o perioada scurta de timp, per total veti avea parte de economii energetice, intrucat dupa atingerea conditiilor climaterice setate, aparatul va fi capabil sa le mentina functionand la capacitate minima.

Functia antimucegai presupune activarea ventilatorului pentru 3 minute, imediat ce aparatul de aer conditionat si-a incheiat functionarea de baza. Acest lucru va usca vaporizatorul, nemailasand sansa ca mucegaiul sau bacteriile sa adere, fiind eliminata astfel si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/Night este capabil sa va protejeze somnul de orice factor perturbator. Activandu-l, nu veti resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, nici de zgomotul aerotermei care va functiona la capacitate minima. Pe tot parcursul ciclului veti beneficia de un consum energetic foarte mic.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilatie, ajunge pana la 54 dB. Aceasta este o performanta apreciabila, daca luam in considerare puterea mare a sistemului de climatizare.

Concluzia noastra este ca Daewoo DSB-F1881ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat ce imbina excelent capacitatea mare de schimbare a temperaturii cu functiile clasice dar utile, rezultand o eficienta maxima. Pretul este suficient de atractiv si o parte din acesta va putea fi amortizata in timp, gratie consumului energetic redus.

Daewoo DSB-F1881ELH-V

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Inverter: Da
Afisaj: LED
Putere consumata la incalzire (W): 2350
Putere consumata la racire (W): 2100
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4
Coeficient randament la racire EER: 3.07
Coeficient randament la incalzire COP: 3.75

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Mod turbo
Antimucegai

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Rechi
Greutate unitate exterioara (kg): 40.5
Greutate unitate interioara (kg): 11
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 780 x 605 x 290
Dimensiuni unitate interioara (mm): 900 x 202 x 280
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 65
Zgomot unitate interioara (dB): 54
Agent de racire: R410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1.5
Daewoo DSB-F1881ELH-V

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Daewoo DSB-F1881ELH-V, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++
Daewoo DSB-F1881ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat ce imbina excelent capacitatea mare de schimbare a temperaturii cu functiile clasice dar utile, rezultand o eficienta maxima. Pretul este suficient de atractiv si o parte din acesta va putea fi amortizata in timp, gratie consumului energetic redus.
8 Total Score
Eficienta maxima

Daewoo DSB-F1881ELH-V reprezinta un aparat de aer conditionat ce imbina excelent capacitatea mare de schimbare a temperaturii cu functiile clasice dar utile, rezultand o eficienta maxima. Pretul este suficient de atractiv si o parte din acesta va putea fi amortizata in timp, gratie consumului energetic redus.

Consum
8.5
Pret
8
Design
7
Functii
7.5

Search