La ofertă

Aparat aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K Inverter 9000 BTU, Clasa A++

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K

(Aparat de aer conditionat, Inverter 9000 BTU, Clasa A++, Control Wi-Fi, Mod Confort, Mod Economic, Mod Putere, Timer, Filtru Titan Apatit)

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K este un aparat de aer conditionat modern, ce ofera un excelent raport calitate pret. Echipat cu functii de ultima generatie, acesta este capabil sa purifice aerul din incapere, sa ofere un nivel ridicat de confort, mentinand consumul energetic la cote reduse. Aspectul sau este unul clasic, suficient de discret pentru a se putea camufla usor pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K nu are o capacitate foarte mare de modificare a temperaturii din incapere, aceasta nedepasind 9000 BTU pe racire. Pe modulul de incalzire are performante mai ridicate, atingand peste 13500 BTU. Consumul energetic este invers proportional cu capacitatea de modificare a temperaturii, pe primul modul incadrandu-se in clasa A++, in timp ce pe cel de al doilea sta putin mai slab, clasa A+.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol providential in eficientizarea aparatului de aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K, intrucat aceasta permite compresorului sa functioneze gradual. Astfel, conditiile climaterice setate vor fi atinse mult mai rapid si vor fi mentinute cu un consum redus de energie. Acest lucru permite o imbunatatire a randamentului, pe ciclurile lungi, cu pana la 30-40% fata de un compresor clasic On/Off.

Sistemul de filtrare cu titan-apatit se ridica si el la cele mai inalte standarde, intrucat este capabil sa produca o purificare completa a aerului din incapere. Acesta va elimina, pe langa particule de praf sau mirosuri neplacute, virusuri, bacterii si alergeni, gratie unei densitati superioare filtrelor PP.

Controlul aparatului de aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K se poate realiza atat prin intermediul telecomenzii proprii, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile, cu sistem de operare iOS sau Android. Veti avea nevoie de o aplicatie, precum Peel Smart Remote, care permite controlul unei game largi de dispozitive electronice, de la televizoare, pana la sisteme de climatizare

Timer-ul si functia de Auto-restart permit confera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K, ajutandu-l sa functioneze in moduri diferite, pe intervale presetate de timp. Ba mai mult, acesta va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent si deconectari involuntare.

Modulul Sleep/Night va garanteaza un nivel ridicat de confort pe timp de noapte, osciland temperatura cu maxim 1 grad Celsius pe ora, pentru a nu resimti schimbari bruste. De asemenea, unitatea interioara va lucra intr-un regim silentios si economic.

Functia de detectare a prezentei va preveni suflarea aerului cald sau rece direct spre corpul dumneavoastra, pentru evitarea oricarui disconfort.

Functia de Autodiagnoza presupune detectarea si semnalarea prematura a oricaror probleme, depistate in activitatea aparatului de aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K. Astfel, dumneavoastra veti putea remedia eventualele defectiuni inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon.

Nivelul de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare nu depaseste 40 dB, din acest punct de vedere fiind considerat unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce poate aduce un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Pretul acestuia se incadreaza in media gamei. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 4436 9554 13648
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti-Alergeni

Anti-Bacterian

Anti-praf

Deodorizant

Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu
Telecomanda: Da

 

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Inverter
Alte functii: Autodiagnoza

Purificare

Detectarea Prezentei

Dezumidificare

Incalzire

Racire

Ventilatie

 

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate interioara (kg): 8
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 550 x 658 x 275
Dimensiuni unitate interioara (mm): 283 x 770 x 198
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate interioara (dB): 22 26 33 40
Agent de racire: R-410A
Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K

*Cea mai variata gama de produse *60 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K Inverter 9000 BTU, Clasa A++
Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce poate aduce un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Pretul acestuia se incadreaza in media gamei.
8 Total Score
Confort maxim, consum minim

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K reprezinta un aparat de aer conditionat modern, ce poate aduce un nivel ridicat de confort, utilizand un minim de resurse. Pretul acestuia se incadreaza in media gamei.

Consum
8.5
Pret
7.5
Design
7.5
Functii
8

Search