La ofertă

Aparat aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN, 9000 BTU, Clasa A++

LG Deluxe Smart Inverter D09RN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

LG Deluxe Smart Inverter D09RN

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Inverter, Clasa A++, Plasmaster Ionizer Plus, Jet Cool, Diagnosticare inteligenta, Autocuratare, Control activ de energie, Alb)

LG Deluxe Smart Inverter D09RN este un aparat de aer conditionat de putere relativ redusa, ce beneficiaza de o multitudine de functii ultra-moderne, capabile sa asigure cele mai intalte performante in incaperea in care este montat, daca aceasta nu are o suprafata foarte mare. Din punct de vedere estetic, nu putem spune ca sta la fel de bine ca la capitolul tehnic, insa, apreciem nivelul ridicat de discretie pe care a reusit sa-l mentina. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii din incapere, aceasta atingand pana la 9000 BTU. In schimb, la nivel energetic, vorbim de performante extreordinare, acest sistem de climatizare incadrandu-se in standardele ridicate ale clasei A++, atat pe modulul de incalzire, cat si pe cel de racire.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN. Gratie acesteia, compresorul a fost optimizat pentru a putea functiona gradual. Acest lucru este benefic in atingerea mult mai rapida a conditiilor climaterice setate si mentinerea acestora, functionand la capacitate minima si utilizand un nivel redus de resurse. Randamentul este astfel imbunatatit cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare Plasmaster Ionizer Plus este si el unul dintre cele mai performante, aplicabile pe aceasta gama de produse. Pe langa oprirea clasica a particulelor de praf, poluare si polen, aceste filtre sunt capabile sa bareze chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Tehnologia Wi-fi aplicabila pe toata aparatura electronica moderna, in ziua de astazi, permite controlul sistemului de climatizare LG Deluxe Smart Inverter D09RN prin intermediul dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Recomandam aplicatia Peel Smart Remote, cu ajutorul careia puteti controla o gama larga de aparate, de la televizoare pana la sisteme de climatizare, apartinand oricaror brand-uri.

Functia Jet are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat, pe modulul de racire, pe o perioada limitata, pana ce temperatura setata este atinsa. Chiar daca pe moment consumul creste, faptul ca sistemul va fi capabil sa mentina acea temperatura pe cicluri lungi, functionand la capacitate minima, va transforma consumul intr-unul economic.

Functia Hotstart este similara celei de mai sus, doar ca aceasta activeaza pe modulul de incalzire.

Timer-ul si functia de Auto-restart ii confera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN. Gratie acestora, el este capabil sa functioneze pe intervale presetate de timp, in diverse moduri si chiar sa-si reia automat activitatea conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Modulul Sleep/Night are rolul si capacitatea de a va proteja somnul de orice factor perturbator, ce poate aparare in timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora si nici nu veti fi deranjat de zgomotul aerotermei, intrucat sistemul va functiona la capacitate minima. De asemenea, pe toata durata ciclului veti beneficia de un consum deosebit de redus.

Functia de Autocuratare presupune uscarea vaporizatorului in maxim 3 minute dupa incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu vor mai avea sansa sa adere pe suprafata acestuia, fiind indepartata totodata si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia de Autodiagnoza presupune detectarea si semnalarea rapida a oricaror erori in activitatea sistemului de climatizare si oprirea instanta a acestuia. Astfel, conform codului de eroare afisat pe display, veti putea lua toate masurile necesare remedierii defectiunilor, in stadiu incipient, inainte ca acestea sa devina ireversibile.

Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii centrale ajunge pana la 40 dB. Si aceasta putem spune ca este o performanta notabila, incadrandu-se in top-ul celor mai silentioase sisteme de climatizare.

Concluzia noastra este ca LG Deluxe Smart Inverter D09RN este fara indoiala unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, la momentul actual. In schimb, pretul la care se vinde la data la care noi facem acest review este putin superior celui al principalilor competitori. In orice caz, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice ridicate.

climatizareieftina

LG Deluxe Smart Inverter D09RN

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A++
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Antibacterian
Plasmaster Ionizer Plus
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 712
Putere consumata la racire (W): 556
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 7.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.6
Coeficient randament la racire EER: 4.5
Coeficient randament la incalzire COP: 4.5

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi: Wi-Fi Ready
Incalzire: Da
Functie Jet: Da
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: Rotativ
Alte functii: Filtru Plasmaster Ionizer
Autocuratare
Comfort Air
Autodiagnosticare

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 31
Greutate unitate interioara (kg): 8.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 770 x 545 x 288
Dimensiuni unitate interioara (mm): 837 x 302 x 189
Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 48
Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 48
Zgomot unitate interioara (dB): 40
Agent de racire: R410A
LG Deluxe Smart Inverter D09RN

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat LG Deluxe Smart Inverter D09RN, 9000 BTU, Clasa A++
LG Deluxe Smart Inverter D09RN este fara indoiala unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, la momentul actual. In schimb, pretul la care se vinde la data la care noi facem acest review este putin superior celui al principalilor competitori. In orice caz, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice ridicate.
8 Total Score
Eficienta la toate capitolele

LG Deluxe Smart Inverter D09RN este fara indoiala unul dintre cele mai moderne sisteme de climatizare de pe piata, la momentul actual. In schimb, pretul la care se vinde la data la care noi facem acest review este putin superior celui al principalilor competitori. In orice caz, acesta va putea fi amortizat in timp, gratie eficientei energetice ridicate.

Consum
9
Pret
7
Design
7
Functii
9

Search