La ofertă

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++

Star-Light ACM-09WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Star-Light ACM-09WIFI

(Aparat aer conditionat, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Timer, Auto-restart, Autodiagnosticare, Kit instalare inclus)

Star-Light ACM-09WIFI este aparatul de aer conditionat cu unul dintre cele mai convenabile raporturi calitate/pret. In ciuda functiilor moderne si deloc putine pe care le inglobeaza, acesta este unul dintre cele mai economice sisteme de climatizare, de pe piata, in momentul de fata. Din punct de vedere estetic, categoric era loc de mai bine, insa, apreciem discretie, esentiala, din punctul nostru de vedere, in cazul unui asemenea aparat. Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI are o putere nu foarte mare, capacitatea de modificare a temperaturii variind in jurul valorii de 9000 BTU. Din acest punct de vedere, este destinat incaperilor de pana la 20 mp. In schimb, eficienta energetica demonstrata este apreciabila, osciland de clasa A+ pe incalzire, pana la clasa A++ pe racire.

Tehnologia pe Inverter este poate cel mai important pion in imbunatatirea randamentului aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, atingand conditiile climaterice mult mai rapid si mentinandu-le activand la capacitate minima. Astfel se obtine o eficientizare de pana la 30-40%, fata de un sistem de climatizare clasic.

Sistemul de filtrare nu este dintre cele mai performante, intrucat nu este capabil sa elimine din incapere virusuri, bacterii sau alergeni. In schimb ofera performante notabile in bararea particulelor de praf, poluare sau polen. Pe deasupra, este si lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara.

Tehnologia Wi-fi permite controlul acestui aparat de aer conditionat prin intermediul dispozitivelor mobile Android sau iOS. Aceasta tendinta va conduce, in scurt timp, la un asemenea nivel de tehnologizare, incat sa permita controlul tuturor electronicelor din casa, cu o singura telecomanda.

Functia de dezumidificare, asemenea celei de ventilare, poate fi folosita pe tot parcursul anului, intrucat aceasta activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere. Este indicata atat pentru eliminarea disconfortului major, datorat umiditatii excesive din zilele caniculare de vara, cat mai ales pentru lupta zilnica impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart reprezinta doua unelte ce confera autonomie aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI. Prin intermdiul acestora, sistemul de climatizare este capabil sa functioneze pe intervale de timp presetate, in moduri diferite, ba mai mult, sa-si reia automat activitatea conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost rezolvate.

Modulul Sleep-night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbant, controlabil de acest sistem de climatizare. Activandu-l, nu veti mai fi deranjat nici de zgomotul aerotermei, intrucat aceasta va functiona la capacitate minima, nici de schimbarile bruste de temperatura, intrucat nu vor fi variatii mai mari de 1 grad Celsius pe ora. Consumul energetic din timpul acestui ciclu va fi unul foarte redus.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, cu scopul de a atinge mai repede conditiile climaterice setate. Chiar daca pe termen scurt aceasta presupune un consum suplimentar de energie, pe un ciclu de cateva ore veti observa economii energetica, intrucat sistemul de climatizare va fi capabil sa mentina setarile atinse rapid, functionand la capacitate redusa.

Sistemul de Autodiagnoza presupune semnalarea rapida a oricaror probleme de functionare si oprirea instanta a aparatului de aer conditionat. Pe display-ul acestuia va aparea un cod, specific fiecarei erori, iar dumneavoastra veti putea gasi toate detaliile de remediere in manualul produsului. Semnalarea prematura a defectiunilor va ofera sansa sa le fixati inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se detecteaza, de asemenea, si scurgerile de agent frigorific.

Nivelul de zgomot atins de unitatea centrala, pe cea mai puternica treapta de ventilare, ajunge pana la 53 dB. Nu este o performanta extraordinara, insa, nici nu putem considera aceasta valoare suficient de ridicata pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Star-Light ACM-09WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat modern si eficient. Chiar daca nu are performante de top la toate capitolele, acesta ofera caracteristici apreciabile si, mai ales, un pret imbatabil printre principalii competitori.

climatizareieftina

Star-Light ACM-09WIFI

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Capacitate incalzire (BTU): 10000
Clasa de energie incalzire: A+
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Lavabil
Inverter: Da
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 1340
Putere consumata la racire (W): 1270
Telecomanda: Da

FUNCTII

Ventilare: Da
Tehnologie Wi-Fi: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Functie Jet: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autodiagnosticare
Functie detectare pierdere agent frigorific
Mod turbo

SPECIFICATII TEHNICE

Greutate unitate exterioara (kg): 26.6
Greutate unitate interioara (kg): 7.2
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 840 x 320 x 550
Dimensiuni unitate interioara (mm): 730 x 190 x 290
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 58
Zgomot unitate interioara (dB): 53
Agent de racire: R410A
Star-Light ACM-09WIFI

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++
Star-Light ACM-09WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat modern si eficient. Chiar daca nu are performante de top la toate capitolele, acesta ofera caracteristici apreciabile si, mai ales, un pret imbatabil printre principalii competitori.
8 Total Score
Excelent raport calitate/pret

Star-Light ACM-09WIFI reprezinta un aparat de aer conditionat modern si eficient. Chiar daca nu are performante de top la toate capitolele, acesta ofera caracteristici apreciabile si, mai ales, un pret imbatabil printre principalii competitori.

Consum
8.5
Pret
9.5
Design
8
Functii
8

Search