La ofertă

Aparat aer conditionat T KLIMA AC-12TK, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++

T KLIMA AC-12TK

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

T KLIMA AC-12TK

(Aparat aer conditionat, Model 2017, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Ionizare, Follow me, 360° Distributia aerului, Filtru vitamina C, Autouscare, Filtru lavabil, Turbo, Autodiagnoza, 5 ani garantie compresor)

T KLIMA AC-12TK este unul dintre cele mai noi aparate de aer conditionat, preconizandu-se a fi una dintre vedetele acestui segment, in anul 2017. Acesta ofera o multitudine de functii moderne, filtre sofisticate, eficienta energetica si, mai ales, un pret foarte atractiv.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat T KLIMA AC-12TK are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii dintr-o incapere, aceasta urcand pana la 12000 BTU/h in modulul de racire si depasind chiar aceasta valoare pe modulul de incalzire. Eficienta energetica este si ea una foarte buna, osciland intre standardele inalte ale claselor A+ si A++, in functie de regimul de functionare utilizat.

Tehnologia pe Inverter are o importanta providentiala in sporirea randamentului aparatului de aer conditionat T KLIMA AC-12TK. Gratie acesteia, compresorul este capabil sa fluctueze automat turatiile in scopul atingerii mai rapide a conditiilor climaterice setate si al mentinerii acestora cu o activitate redusa. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, se obtine o eficientizare a activitatii de pana la 30-40% fata de sistemele clasice, cu compresor On/Off.

Sistemul de filtrare cu care este echipat aparatul de aer conditionat T KLIMA AC-12TK este unul dintre cele mai performante la ora actuala. Gratie densitatii mari a acestuia si a filtrului cu Vitamina C, aerul din incapere va suferi o purificare completa, fiind eliminate chiar si virusurile, bacteriile sau alergenii.

Functiile de ventilare si dezumidificare, spre deosebire de cele cu impact direct asupra temperaturii (racire si incalzire), vor putea fi utilizate pe tot timpul anului, improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-restart au rolul de a oferi autonomie aparatului de aer conditionat T KLIMA AC-12TK. Gratie celor doua functii, sistemul va fi capabil sa functioneze in diverse regimuri, pe intervale presetate de timp si chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia de dezghetare automata se activeaza doar in timpul regimului de incalzire. Aceasta consta in oprirea automata a sistemului de climatizare, pe intervale scurte de timp, la momente presetate de producator, oferind astfel sansa ca gheata formata in unitatea interioara sa se topeasca automat.

Functia HotStart presupune preincalzirea unitatii interioare inaintea pornirii ventilatorului pentru evitarea fluxurilor initiale de aer rece, in modulul de incalzire.

Modulul Sleep/Night are scopul de a va proteja somnul de factorii perturbatori, ce pot aparea in timpul noptii. Activandu-l, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta fiind modificata cu maxim 1 grad Celsius, corelandu-se cu temperatura corpului uman din timpul somnului. De asemenea, nu veti mai fi deranjati nici de zgomotul aerotermei care va functiona intr-un regim silentios. In plus, pe tot parcursul acestui ciclu de 8 ore, consumul energetic va fi minim.

Functia Follow Me transforma telecomanda aparatului de aer conditionat T KLIMA AC-12TK intr-un termostat de camera, asigurand o temperatura constanta in preajma dumneavoastra, cu un consum energetic redus.

Functia de autodiagnoza presupune semnalarea rapida a oricaror erori aparute in regimul normal de functionare al acestui sistem de climatizare. De asemenea, in cazul depistarii vreunei defectiuni, unitatea se opreste instant si afiseaza pe display un cod specific fiecarei probleme. In functie de acesta, veti putea gasi in manualul de utilizare cele mai rapide metode de remediere.

Nivelul maxim de zgomot, atins de T KLIMA AC-12TK pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 39 dB. Din acest punct de vedere se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca T KLIMA AC-12TK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat si, cu siguranta, va domina topul celor mai bine vandute produse in anul 2017. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic minim. Pretul este si el un mare avantaj, fiind considerat de noi unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

T KLIMA AC-12TK

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 11946
Capacitate incalzire (BTU): 12287
Clasa de energie incalzire: A +
Clasa de energie racire: A++
Tip filtru: Anti bacterian lavabil, Filtru Vitamina C
Inverter: Da
Numar trepte ventilator: 4
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Nu
Putere consumata la incalzire (W): 990
Putere consumata la racire (W): 1090
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezghetare automata: Da
Dezumidificare: Da
Hotstart: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Auto: Da
Tip Compresor: GMCC
Alte functii: Ionizare, Follow Me, 360° distributia aerului, Auto uscare, Turbo, Auto diagnoza

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: GMCC
Greutate unitate exterioara (kg): 28
Greutate unitate interioara (kg): 10
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 53
Zgomot unitate interioara (dB): 29-39
Agent de racire: R-410A
Lungime cablu de alimentare (m): 1,5

T KLIMA AC-12TK

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garantie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat T KLIMA AC-12TK, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++
T KLIMA AC-12TK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat si, cu siguranta, va domina topul celor mai bine vandute produse in anul 2017. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic minim. Pretul este si el un mare avantaj, fiind considerat de noi unul foarte atractiv.
9 Total Score
Performante maxime, cu un consum minim

T KLIMA AC-12TK reprezinta unul dintre cele mai moderne aparate de aer conditionat si, cu siguranta, va domina topul celor mai bine vandute produse in anul 2017. Acesta este capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii extinse, cu un consum energetic minim. Pretul este si el un mare avantaj, fiind considerat de noi unul foarte atractiv.

Consum
9
Pret
9.5
Design
8
Functii
9

Search