La ofertă

Aparat aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E, Inverter, 13000 BTU/H, Clasa A+

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

(Aparat de aer conditionat, model 2016, Inverter, 13000 BTU/H, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare)

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce ofera eficienta la toate capitolele si o excelenta fiabilitate, motiv pentru care veti avea sansa amortizatii investitiei in timp.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E are o capacitate foarte buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este amplasat, aceasta urcand pana la 13000 BTU. Eficienta energetica atinge si ea un nivel destul de bun, incadrandu-se in standardele clasei A+, indiferent de modulul utilizat. Daca pana nu de mult, clasa A reprezenta etalonul superior in tabelul energetic, in ziua de astazi, putem vorbi chiar despre clasa A+++ in cazul acestor sisteme.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in imbunatatirea randamentului acestui aparat de aer conditionat. Gratie acesteia, compresorul poate functiona gradual, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina activand la capacitate minima. Astfel, pe ciclurile lungi, sistemul de climatizare Toshiba Mirai RAS-13BAV-E este cu pana la 30-40% mai eficient energetic fata de un sistem cu compresor clasic, On/Off.

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

Sistemul de filtrare cu carbon activ este unul dintre cele mai performante de pe piata, in momentul de fata. Acesta reuseste sa produca o purificare aproape completa a aerului din incapere, eliminand virusuri, bacterii, alergeni, particule de praf si polen. Aerul respirat va fi unul proaspat, imbunatatit cu ioni negativi, pentru a avea proprietati similare cu cel din mijlocul unei paduri.

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

Tehnologia al 6-lea simt, cu care este echipat aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E, este una de ultima generatie, existenta si in randul altor aparate electronice sau electrocasnice. Aceasta are rolul a oferi autonomie sistemelor, in scopul de a obtine performante mai mari. In cazul de fata, aceasta isi preia date in timp real, din mediul ambiental, ajustandu-si setarile pentru a oferi un confort cat mai mare, cu un consum energetic cat mai mic.

Pe langa modulele clasice de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E mai ofera inca doua module, independente de modificarea temperaturii din incapere. Este vorba despre sistemele de ventilare si dezumidificare, acestea oferindu-si avantajele pe tot parcursul anului, improspatand aerul si luptand eficient impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ofera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E. Gratie acestora, el va fi capabil sa functioneze in regimuri diferite, pe intervale presetate de timp, ba chiar sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Functia de autocuratare presupune uscarea imediata a vaporizatorului, dupa incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile si mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Modulul Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul de orice factor perturbator, pe timp de noapte. Activandu-l, nu veti mai resimti nici schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius, pe ora, nici nu veti mai fi deranjati de zgomotul aerotermei, care va functiona intr-un regim silentios.

Nivelul maxim de zgomot, atins de unitatea interioara, pe cea mai puternica treapta de ventilare, nu depaseste 56 dB. Chiar daca nu putem numi acest lucru o performata extraordinara, consideram ca valoarea este insuficienta pentru a putea produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Toshiba Mirai RAS-13BAV-E reprezinta un aparat de aer conditionat cu performante excelente, atat privitor la nivelul de confort oferit, cat si la consumul energetic. Fiabilitatea renumita a brandului va ofera sansa sa amortizati in timp investitia mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 13000
Clasa de energie incalzire: A +
Clasa de energie racire: A +
Tip filtru: Carbon activ
Inverter: Da
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Nu
Montaj standard inclus: Nu
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 5.7
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4

FUNCTII

Al 6-lea Simt: Da
Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Tip Compresor: Dublu Rotativ Inverter
Alte functii: Functie de auto-curatare

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni unitate exterioara (mm): 530 x 660 x 240
Dimensiuni unitate interioara (mm): 293 x 798 x 230
Culoare unitate exterioara: Da
Zgomot unitate exterioara (dB): 64
Zgomot unitate interioara (dB): 56
Agent de racire: R410A

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E

*Cea mai variata gama de produse *36 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Aparat aer conditionat Toshiba Mirai RAS-13BAV-E, Inverter, 13000 BTU/H, Clasa A+
Toshiba Mirai RAS-13BAV-E reprezinta un aparat de aer conditionat cu performante excelente, atat privitor la nivelul de confort oferit, cat si la consumul energetic. Fiabilitatea renumita a brandului va ofera sansa sa amortizati in timp investitia mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.
8.5 Total Score
Performante excelenta, de durata

Toshiba Mirai RAS-13BAV-E reprezinta un aparat de aer conditionat cu performante excelente, atat privitor la nivelul de confort oferit, cat si la consumul energetic. Fiabilitatea renumita a brandului va ofera sansa sa amortizati in timp investitia mai ales ca pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

Consum
8
Pret
8.5
Design
8.5
Functii
8

Search