La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D, 9000 BTU, Clasa A

Vortex VAC-A09A1D

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vortex VAC-A09A1D

(Aparat de aer conditionat, 9000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus, Compresor Toshiba)

Vortex VAC-A09A1D este unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat, oferind o functionalitate simpla, lipsita de sisteme sofisticate. Acesta este capabil sa aduca un nivel bun de confort, pe spatii nu foarte extinse, chiar daca tehnologia de care dispune pare ca a ramas blocata in timp cativa ani.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D are o capacitate nu foarte mare de modificare a temperaturii dintr-o incapere, aceasta nedepasind 9000 BTU pe niciunul dintre modulele de functionare, racire/incalzire. Eficienta energetica putea fi considerata maxima, in urma cu 2 ani, incadrandu-se in clasa A, pe oricare dintre modulele de functionare. In prezent, in randul sistemelor de climatizare putem discuta de eficiente energetice specifice claselor A++ si A+++.

Compresorul este clasic, On/Off, si spre deosebire de cel ce utilizeaza tehnologia pe Inverter, atinge putin mai greu conditiile climaterice setate si nu este capabil sa-si reduca automat turatia, cand acest lucru este indicat, pentru economii energetice.

Sistemul de filtrare este unul basic, ce are competente doar impotriva particulelor de praf si poluare. Sistemele de ultima generatie sunt capabile sa elimine din incapere chiar si virusuri, bacterii sau alergeni.

Functia de dezumidificare activeaza independent de modificarea temperaturii din incapere si poate fi utilizata pe tot parcursul anului. Aceasta ofera rezultate remarcabile in lupta impotriva mucegaiului.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ii ofera un grad ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D. Cu ajutorul acestora, sistemul de climatizare poate functiona pe intervale presetate de timp, de pana la 24 de ore si isi poate relua automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 38 dB. La acest capitol, putem spune ca se poate bate cu sistemele din gama de top, fiind foarte silentios.

Concluzia noastra este ca Vortex VAC-A09A1D reprezinta un aparat de aer conditionat al carui principal avantaj il reprezinta pretul extrem de accesibil. Chiar daca nu dispune de functii sofisticate, este capabil sa ridice nivelul de confort din incaperea in care este montat.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Vortex VAC-A09A1D

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 9000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Afisaj: LED
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 702
Putere consumata la racire (W): 746

FUNCTII

Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Tip Compresor: Rotativ

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Toshiba
Greutate unitate exterioara (kg): 21
Greutate unitate interioara (kg): 7.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 600 x 490 x 250
Dimensiuni unitate interioara (mm): 680 x 250 x 180
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 50
Zgomot unitate interioara (dB): 38
Agent de racire: R410a
Vortex VAC-A09A1D

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search