La ofertă

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D, 24000 BTU, Clasa A

Vortex VAC-A24A1D

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vortex VAC-A24A1D

(Aparat de aer conditionat, 24000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus, Compresor rotativ Toshiba)

Vortex VAC-A24A1D este un aparat de aer conditionat cu o capacitate impresionanta de modificare a temperaturii din incapere si un pret atractiv pe acest segment. In schimb, nu dispune de functii moderne, capabile sa imbunatateasca nivelul de confort, modificarea temperaturii realizandu-se oarecum rudimentar.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D face parte din randul sistemelor de cliamtizare de mare putere, acesta oferind nu mai putin de 24000 BTU pentru modificarea temperaturii din incapere. Eficienta energetica nu mai reprezinta o performanta de top, in cazul acestui aparat. Daca clasa A reprezenta etalonul superior din tabelul energetic in urma cu 2 ani, in prezent putem vorbi de eficiente speifice claselor A++ si A+++, in randul sistemelor ultra-moderne.

Compresorul este de tip rotativ, brevetat de mult mai renumitul brand Toshiba. Acesta este un model clasic, On/Off, care spre deosebire de cele moderne, ce utilizeaza tehnologie pe Inverter, functioneaza liniar, fara a fi capabil de a-si ajusta automat activitatea in scopul economiei energetice.

Sistemul de filtrare este unul basic, care are eficienta doar impotriva particulelor de praf si poluare, fiind inutiv impotriva virusurilor, bacteriilor, alergenilor sau substantelor volatile.

Functiile de ventilare si dezumidificare nu modifica temperatura din incapere, astfel ca pot fi folosite pe tot parcursul anului. Acestea isi dovedesc utilitatea in reimprospatarea aerului si mai ales in lupta zilnica impotriva mucegaiului, acolo unde este cazul.

Timer-ul si functia de Auto-Restart ii confera un nivel ridicat de autonomie aparatului de aer conditionat Vortex VAC-A24A1D. Gratie acestor doua functii, sistemul va fi capabil sa functioneze in moduri diferite, pe intervale presetate de timp si sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare, imediat ce acestea au fost remediate.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare a unitatii interioare, nu depaseste 42 dB. Aceasta este o performanta impresionanta, avand in vedere capacitatea mare a aparatului de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Vortex VAC-A24A1D reprezinta un aparat de aer conditionat capabil sa modifice rapid temperatura chiar si pe cele mai extinse spatii. In schimb, aceasta modificare se va realiza destul de rudimentar, sistemul nedispunand de functii moderne care sa elimine eventualele disconforturi pricinuite de schimbarile bruste ale temperaturii. Pretul la care se vinde este unul destul de atractiv, avand in vedere puterea mare a unitatii.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Vortex VAC-A24A1D

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 24000
Clasa de energie incalzire: A
Clasa de energie racire: A
Afisaj: Da
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 2022
Putere consumata la racire (W): 2180

FUNCTII

Ventilare: Da
Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Tip Compresor: Rotativ

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Toshiba
Greutate unitate exterioara (kg): 45
Greutate unitate interioara (kg): 15
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 800 x 690 x 300
Dimensiuni unitate interioara (mm): 1095 x 312 x 215
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 55
Zgomot unitate interioara (dB): 42
Agent de racire: R410A
Vortex VAC-A24A1D

*Cea mai variata gama de produse *24 luni garntie *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search