La ofertă

Aparat aer conditionat Vortex VAI-A18FC Inverter, 18000 BTU, Clasa A++

Vortex VAI-A18FC

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Vortex VAI-A18FC

(Aparat de aer conditionat, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Auto curatare, Dezumidificare, Kit instalare inclus, Alb)

Vortex VAI-A18FC este un aparat de aer conditionat de mare putere, ce ofera functii interesante si performante apreciabile. Din punct de vedere estetic, categoric, era loc de mai bine. Este de apreciat, insa, pastrarea discretiei, lucru esential pentru un astfel de sistem de climatizare. Vom incerca sa va oferim in cele ce urmeaza un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18FC are o excelenta capacitate de modificare a temperaturii din incapere, aceasta osciland in jurul valorii de 18000 BTU, indiferent de modulul utilizat. Nivelul eficientei energetice se incatreaza in standardele inalte ale clasei A++, lucru admirabil pentru un sistem de climatizare cu o asemenea putere.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Vortex VAI-A18FC. Gratie acesteia, randamentul a fost imbunatatit cu pana la 30-40%. Aceasta tehnologie consta in optimizarea compresorului pentru a putea functiona gradual, atingand conditiile climaterice, setate, mult mai rapid si mentinandu-le functionand la capacitate minima.

Timer-ul si functiona de Auto-restart sunt doua unelte ce ajuta aparatul de aer conditionat sa activeze si in lipsa dumneavoastra, in moduri diferite, pe intervale presetate de timp. Ba mai mult, acesta va fi capabil sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Functia de dezumidificare este excelenta pe tot timpul anului, intrucat aceasta nu are nicio legatura cu modificarea temperaturii din incapere. Este indicata in lupta zilnica impotriva mucegaiului dar si pentru eliminarea umiditatii excesive, din zilele caniculare de vara.

Functia de autocuratare (Fungusproof) presupune functionarea ventilatorului timp de 3 minute, dupa incetarea activitatii de baza a aparatului de aer conditionat, pentru ca vaporizatorul sa fie uscat. Astfel, se elimina sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere, fiind indepartata si principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia Strong poate fi activata pe modulele de racire si incalzire. Aceasta intensifica activitatea ventilatorului pentru a spori performantele pe termen scurt, imediat ce temperatura setata a fost atinsa, urmand ca intensitatea sa scada. Ceea ce parea initial un consum ridicat de energie se va transforma intr-o economie de resurse.

Functia Feeling este un comutator pentru afisajul temperaturii pe unitatea centrala. Activand-o, va arata temperatura din incapere, dezactivand-o, o va arata pe cea setata de utilizator.

Modulul Sleep/Night este capabil sa va protejeze somnul de orice factor perturbant, controlabil de aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18FC. Prin intermediul acestuia nu veti mai simti schimbari bruste de temperatura, intrucat aceasta va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora iar zgomotul aerotermei va fi insesizabil, sistemul de climatizare functionand la capacitate minima.

Nivelul de zgomot atins de acest aparat de aer conditionat pe cea mai puternica treapta de ventilare, a unitatii interioare, ajunge la 58 dB. Nu este o performanta extraordinara, insa, trebuie avuta in vedere si capacitatea mare a sistemului. Oricum, nu consideram aceasta valoare a fi suficient de mare pentru a produce un real disconfort acustic.

Concluzia noastra este ca Vortex VAI-A18FC reprezinta un aparat de aer conditionat cu aspect clasic dar cu performante ridicate, gratie functiilor moderne si a capacitatii sporite de modificare a temperaturii. Avand in vedere toate aceste caracteristici, consideram ca pretul propus este unul corect.

climatizareieftina

Vortex VAI-A18FC

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate de racire (BTU): 18000
Clasa de energie racire: A++
Afisaj: LCD
Kit instalare inclus: Da
Putere consumata la incalzire (W): 1470
Putere consumata la racire (W): 1580
Telecomanda: Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER: 6.28
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP: 4.06

FUNCTII

Incalzire: Da
Auto Restart: Da
Dezumidificare: Da
Timer: Da
Sleep/Night mode: Da
Alte functii: Autocuratare

SPECIFICATII TEHNICE

Brand compresor: Hitachi
Greutate unitate exterioara (kg): 40
Greutate unitate interioara (kg): 12
Dimensiuni unitate exterioara (mm): 802 x 535 x 298
Dimensiuni unitate interioara (mm): 900 x 310 x 225
Culoare unitate exterioara: Alb
Culoare unitate interioara: Alb
Zgomot unitate exterioara (dB): 63
Zgomot unitate interioara (dB): 58
Agent de racire: R410A
Vortex VAI-A18FC

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search