La ofertă

Aparat aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 Inverter, 12000 BTU

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412

(Aparat de aer conditionat, Inverter 12000 BTU, Al 6-lea Simt, Around U, Sleep – 4 moduri, 1W Stand-by, Ceas timp real, Curatare Auto, Admisie Aer 4 D)

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 este un aparat de aer conditionat foarte performant, dotat cu o multitudine de functii inteligente si inzestrat cu o capacitate buna de modificare a temperaturii din incaperea in care este instalat. In plus, acesta are un aspect modern si discret in acelasi timp, fiind foarte usor de camuflat pe un perete alb.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 este destinat suprafetelor de pana la 35 mp, pe modulul de incalzire si celor de pana la 25 mp, pe modulul de racire. Capacitatea sa de modificare a temperaturii variaza in jurul valorii de 12000 BTU/h, cu performante usor superioare pe regimul de incalzire. Eficienta energetica atinge si ea un nivel foarte bun, mai ales pe regimul de racire, unde bifeaza standardele ridicate ale clasei A++.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol deosebit de important in eficientizarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412. Datorita acesteia, compresorul va putea sa functioneze la turatii variabile, automat, reusind sa atinga mai rapid conditiile climaterice setate si sa le mentina activand intr-un regim economic din punct de vedere energetic. Astfel, pe ciclurile lungi de cateva ore, randamentul este imbunatatit cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare (HD, cu carbon activ) implementat pe aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 este cel mai performant la ora actuala. Acesta este capabil de o purificare totala a aerului din incapere, intrucat, datorita densitatii superioare, este capabil sa retina virusuri, bacterii, alergeni si particule de praf sau poluare.

Tehnologia 6th Sense, brevetata de brand-ul Whirlpool si aplicata unei game largi de aparate electronice si electrocasnice, are rolul de a oferi un grad ridicat de autonomie acestora. In cazul de fata, ii permite aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 sa-si regleze automat functiile pentru a oferi un nivel optim de confort, cu un minim de resurse consumate.

Functiile de climatizare pe care le ofera aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 sunt: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare. Dupa cum observati, primele doua sunt sezoniere, intrucat au impact direct asupra temperaturii, in timp ce ultimele doua pot fi folosite pe tot parcursul anului, demosntrandu-si utilitatea in lupta impotriva mucegaiului si improspatarea aerului.

Functia de autocuratare presupune uscarea rapida a vaporizatorului, imediat dupa incetarea activitatii de racire, pentru a nu lasa ocazia bacteriilor si mucegaiului sa adere pe suprafata acestuia. Astfel, sunt indepartate principalele cauze ale mirosurilor neplacute.

Timer-ul permite presetarea activitatii aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 pe un interval de pana la 24 h, in timp ce functia de Auto-restart ofera posibilitatea repornirii automate, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau orice alte probleme de alimentare.

Functia Arround U foloseste un termometru incorporat in telecomanda sistemului de climatizare, pe care o transforma intr-un termostat de camera. Aceasta va trimite feed-back permanent catre unitatea centrala, reusind sa mentina o temperatura constanta in jurul dumneavoastra, cu un consum redus de energie.

Functia Jet intensifica procesul de racire pentru o perioada limitata de timp, pana la atingerea temperaturii setate. Ulterior, aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 isi va relua automat regimul normal de functionare.

Tehnologia 4D Air Inlet presupune aspirarea aerului pe trei dintre laturile sistemului de climatizare si evacuarea puternica a acestuia, la temperatura modificata, pe cea de a patra. Astfel, se asigura mai rapid confortul termic asteptat.

Functia Sleep/Night are rolul de a va proteja somnul, pe timp de noapte, de orice factor perturbator. Activand-o, nu veti mai resimti schimbari bruste de temperatura, aceasta fiind modificata cu maxim 1 grad Celsius pe ora, fiind corelata cu modificarile de temperatura ale corpului uman in timpul somnului. De asemenea, aparatul va intra automat intr-un regim silentios de functionare. Pe tot parcursul ciclului de 8 ore veti observa si un consum energetic foarte redus.

Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de ventilare a unitatii interioare, nu depaseste 40 dB, motiv pentru care se incadreaza in randul celor mai silentioase aparate de aer conditionat.

Concluzia noastra este ca Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai inteligente aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii destul de largi, fara a face risipa de resurse. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv si va putea fi amortizat in timp gratie eficientei energetice.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

 • cea mai variata gama de produse;
 • livrare rapida;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • drept de retur;

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru: Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare: Rezidential
Tip produs: Standard
Suprafata de montare: Perete
Suprafata acoperita: 25 m²/35 m²
Capacitate generala: 12000 BTU
Capacitate de racire: 11942 BTU
Capacitate de incalzire: 12946 BTU
Eficienta energetica racire: A++
Eficienta energetica incalzire: A
Temperatura minima de operare racire (-°C): 10
Temperatura maxima de operare racire (°+C): 43
Tip filtru: HD, Carbon activ
Tip compresor: Rotativ
Numar trepte ventilator: 4
Inverter: Da
Kit instalare inclus: Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h): 1.2
Debit de aer unitate interna: 569 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna: 21 dB – 26 dB – 33 dB – 40 dB
Culoare unitate interna: Alb
Lungime unitate interna: 818 mm
Latime unitate interna: 270 mm
Inaltime unitate interna: 217 mm
Greutate unitate interna: 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire: SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire: SCOP 3.8

FUNCTII

Functii climatizare: Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi: Nu
Functii speciale:

 • Al 6-lea simt
 • Autocuratare
 • Timer
 • Around U
 • Sleep / Night mode
 • 1W Stand-by
 • Ceas
 • Auto Restart
 • Functia jet de aer rece
 • DIM – back light off
 • 4 D Air Inlet
 • Silentios

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare: 230 V
Agent de racire: R410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa: 49 dB
Culoare unitate externa: Alb
Lungime unitate externa: 715 mm
Latime unitate externa: 240 mm
Inaltime unitate externa: 482 mm
Greutate unitate externa: 29 Kg

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412

*Cea mai variata gama de produse *Garantie extinsa *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *Drept retur

Aparat aer conditionat Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 Inverter, 12000 BTU
Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai inteligente aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii destul de largi, fara a face risipa de resurse. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv si va putea fi amortizat in timp gratie eficientei energetice.
9 Total Score
Confort maxim, consum minim

Whirlpool Fantasia II Premium SPIW 412 reprezinta unul dintre cele mai inteligente aparate de aer conditionat, fiind capabil sa aduca un excelent nivel de confort, pe spatii destul de largi, fara a face risipa de resurse. Luand in considerare toate caracteristicile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul foarte atractiv si va putea fi amortizat in timp gratie eficientei energetice.

Consum
8.5
Pret
9
Design
8.5
Functii
9

Search