La ofertă

Aparat aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L – Pret redus, review si parerile clientilor

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

(Aparat de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L Inverter 12000 BTU, Al 6-lea Simt, Around U, Sleep – 4 moduri, 1W Stand-by, Ceas timp real, Curatare Auto, Admisie Aer 4 D)

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L este un aparat de aer conditionat performant, dotat cu functii moderne, capabile sa asigure un grad ridicat de confort, chiar si pe spatii extinse. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect elegant si suficient de discret pentru a nu capta atentia, atunci cand este amplasat pe un perete alb. In acest articol va vom oferi un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L are o capacitate impresionanta de a modifica temperatura dintr-o incapere, aceasta atingand aproximativ 12000 BTU atat pe racire, cat si pe incalzire. Eficienta energetica este si ea la un nivel suficient de ridicat, fiind specifica clasei A+, pe ambele module.

Tehnologia pe Inverter presupune optimizare compresorului, pentru a putea functiona gradual, adaptandu-si automat frecventa cu scopul de a obtine performante maxime. Acest lucru se traduce prin atingerea cat mai rapida a temperaturii setate si mentinerea acesteia cu un consum redus de energie.

Filtrele aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L sunt printre cele mai avansate de pe piata, in momentul de fata, acestea reusind sa bareze cu o eficienta de pana la 90%, particulele de praf si poluare, bacterii, virusuri sau alergeni.

Tehnologia Al 6-lea Simt ii confera acestui sistem de climatizare un grad inalt de autonomie, el fiind capabil sa-si adapteze automat setarile, in functie de feed-back-ul preluat in permanenta din mediul ambiant, cu scopul de a maximiza confortul si de a reduce consumul.

Timer-ul permite functionarea aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L pe intervale de timp presetate. Veti putea astfel sa ii programati pornirea cu 30 de minute inainte de sosirea dumneavoastra acasa, pentru a va intampina cu o ambianta placuta, fara a fi nevoie sa functioneze pe toata durata absentei. Functia de Auto-restart vine in ajutorul acestuia si ii permite sistemului de climatizare sa-si reia automat activitatea, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

Functia de Autocuratare presupune indepartarea umiditatii din zona vaporizatorului, eliminand astfel aderarea bacteriilor si a mucegaiului. Prin intermediul acestei functii va fi stopata principala cauza a mirosurilor neplacute.

Functia Arround-U transforma telecomanda aparatului de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L intr-un termostat de camera. Aceasta va trimite feed-back constant catre unitatea centrala, pentru a mentine o temperatura stabila in incapere, cu un consum minim de energie.

Sistemul 4D Air Inlet presupune admisia de aer pe 3 laturi ale aparatului si evacuarea cu putere a acestuia, la temperatura modificata, pe cea de a 4-a. Astfel va veti putea bucura rapid de efectele benefice ale acestui sistem de climatizare.

Modulul Sleep este responsabil cu asigurarea unui grad maxim de confort pe timp de noapte. Prin intermediul acestuia, aparatul de aer conditionat Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 6, cu un consum de energie redus. Astfel, aparatul va functiona pe mod silentios (21 dB) iar dumneavoastra nu veti resimti schimbari bruste de temperatura.

Nivelul de zgomot emis de acest aparat de aer conditionat nu depaseste 40 dB, pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte ale ventilatorului, fiind considerat, din acest punct de vedere, unul dintre cele mai silentioase sisteme de climatizare de pe piata, la ora actuala.

Concluzia noastra este ca Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L reprezinta un sistem de climatizare sofisticat, ce dispune de functii ultra-moderne, capabile sa ofere cel mai ridicat grad de confort pe spatii extinse. Avand in vedere toate aceste performante de top, consideram ca pretul propus este unul suficient de atractiv.

climatizareieftina

Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

Caracteristici generale

  • Capacitate de racire (BTU): 12000
  • Clasa de energie racire: A+
  • Inverter: Da
  • Kit instalare inclus: Nu

Functii

  • Incalzire: Da
  • Dezumidificare: Da

Specificatii tehnice

  • Zgomot unitate interioara (dB): 21/26/33/40
Whirlpool Fantasia II SPIW 412 L

*Cea mai variata gama de produse *Livrare rapida *Deschidere coletului la livrare *30 zile drept retur

Search