La ofertă

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate, 12000 BTU, Clasa A++/A+++, 3D DC Inverter, Five filter action

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 812 cm,latime 192 cm, inaltime 300 cm, greutate 8,5 kg iar pentru unitatea externa: lungime 770 cm, latime 300 cm, inaltime 555 cm si greutate 27 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12010 BTU/h la racire si 12965 la incalzire, valori optime pentru un spatiu de 24, 35 m².

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca acest aparat, Carrier Ventus Ultimate12000 BTU a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu multe plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire si A+++ la incalzire, datorita tehnologiei DC inverter ce functioneaza cu compressor rotativ dublu, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul aparat, Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modestele capacitati: 22 dB, 31 dB, 35 dB, 40 dB , pentru unitatea interna si 54 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare hepa, filtru cold catalist,f vitamina C, pre-filtru ,filtru ionizator, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii performant pe patru trepte, acest aparat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, asigura un mediu ambiental placut, revigorant in zilele calduroase. .

aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Functiile Aparatului de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Functii de climatizare:

Functia de racire

Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 46 (°+C). Acesti parametri, plus valoarea coeficientului sezonier la racire SEER de 6,7, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 24 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 5,1. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe patru trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia Sleep- Ghidat de temperatura corpului pe timp de noapte, dragutul aparat se gandeste la confortul utilizatorului, pastrand temperature optima pe timpul somnului.

Timer – in vederea pornirii si opririi sistemului in mod automat.

Telecomanda-pentru o utilizare mai comoda, aparatul Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, este dotat si cu o telecomanda, astfel multitudinea de functii atribuite acestui aparat vor putea fi accesate cu usurinta.

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

Functia autorestart– in cazul nealimentarii cu energie, de exemplu aparitia unei pane de current, aparatul reporneste de la setarea initiala.

Prevenire formare mucegai– cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia mucegaiului..

Silent mode– silentiozitatea nivelului sonor este o calitate a acestui aparat de aer conditionat

3D DC Inverter-miscarea in toate directiile a flapelor, va produce o ventilatie constanta uniforma in incapere

Follow me– aparatul Carrier Ventus Ultimate12000 BTU, urmareste telecomanda cu sensor inclus si dirijeaza climatizarea spre zona cu interes, ducand la confortul dorit si la economisirea de energie

iECO mode- economisirea energiei electrice,poate atinge 60% in timp de 8h in comparative cu alte aparate de aer conditionat.

Mod Turbo-Antrenand viteza fluxului de aer, se ajunge la o racire sau incalzire rapida atingand prompt temperature dorita.

Auto Swing– reglarea automata a directiei fluxului de aer de sus in jos si invers,creaza in incapere racoare si mentine prospetimea aerului.

SelfClean– cu o ventilatie de cateva minute in plus dupa oprirea aparatului, se ajunge la o uscare a interiorului unitatii, evitand astfel aparitia microorganismelor.

Auto-defrost -in momentul in care aparatul detecteaza inghetatrea unitatii externe, unitatea interna o ajuta, pompand aer cald si va reporni cand procesul de dezghetare inceteaza.

Autodetectie scurgeri Freon- pierderile de agent refrigerant, vor fi sesizate pe display si sistemul se va opri, protejand astfel compresorul.

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Caracteristici generale

tabel Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-24 m²-35 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12010 BTU

Capacitate de incalzire-12965 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-А+++

Temperatura minima de operare racire (-°C)–15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)46

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)24

Tip filtru

-HEPA

-Filtru Cold Catalist

-Filtru Vitamina C

-Pre-Filtru

-Filtru Ionizator

Tip compressor-Inverter Rotativ dublu

Numar trepte ventilator-4

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Debit de aer unitate interna-170 m³/h-330 m³/h-420 m³/h-510 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-22 dB-31 dB-35 dB-40 dB

Culoare unitate interna-Alb

Lungime unitate interna-812 mm

Latime unitate interna-192 mm

Inaltime unitate interna-300 mm

Greutate unitate interna-8.5 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.7

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-5.1

Coeficient randament la racire EER-2.93

Coeficient randament la incalzire COP-3.45

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Nu

Functii speciale

-Sleep Mode

-Timer

-Telecomanda

-Auto-diagnoza

-Auto restart

-Prevenire formare mucegai

-Silent Mode

-3D DC Inverter

-Follow Me Mode

-ECO Mode

-Turbo Mode

-Auto Swing Mode

-Self-Cleaning Mode

-Auto-defrost

-Detectare automata scurgeri freon

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V-240 V

Agent de racire-R32

Unitate externa

Debit de aer unitate externa-1900 m³/h

Nivel de zgomot unitate externa-54 dB

Culoare unitate externaAlb

Lungime unitate externa-770 mm

Latime unitate externa-300 mm

Inaltime unitate externa-555 mm

Greutate unitate externa-27 Kg

Pro-aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU – Racire rapida

– Functii practice

– Design placut

– Telecomanda inclusa

– Silentios

– Eficienta energetica

– Sistem de filtrare performant

-Sistem de ventilatie performant

Contra-aparat de aer conditionat, Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

-Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU Carrier Ventus Ultimate12000 BTU

Este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate, 12000 BTU, Clasa A++/A+++, 3D DC Inverter, Five filter action

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU
Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU isi face prezenta excelent in locuinta ta! Prin design-ul placut, functiile practice si silentiozitatea acordata, aparatul se afla printre primele optiuni ale cumparatorului.
9.5 Total Score
Carrier Ventus Ultimate 12000 BTU - Aparatul perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate12000 BTU isi face prezenta excelent in locuinta ta! Prin design-ul placut, functiile practice si silentiozitatea acordata, aparatul se afla printre primele optiuni ale cumparatorului.

Functii
10
Consum
9
Pret
9.5
Design
10

Search