La ofertă

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD R-Design

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat , Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

Vivax ACP-12CH35AERI

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare gold, da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste :unitatea interna=lungime 802 cm,latime 189 cm, inaltime 297 cm, greutate 8,2 kg iar pentru unitatea externa: lungime 800 cm, latime 333 cm, inaltime 554 cm si greutate 29,1 kg.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, are o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h la racire si incalzire, valori optime pentru un spatiu de 24, 29, 39 m².

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica.Iata ca Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de pana in 25B pentru unitatea interna si 53 dB pentru unitatea externa.

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare anti praf, bio, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Sistem de ventilatie

Datorita unei ventilatii pe trei trepte, practic se asigura un mediu ambiental placut .

Functiile Aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Functii de climatizare:

Functia de racire

Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -10 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 46 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 6,4 si consum nominal la racire de 1950 W, plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 24 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 3,8 si un consum nominal la incalzire de 7400 W. Deci, cu aceste valori putem spune ca acest aparat chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator pe cinci trepte, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Autocuratare– cu ajutorul apei condensate ce colecteaza praful de pe fante, a functiei de incalzire ce usuca unitatea si a ventilatorului care indeparteaza si ultima picatura de apa, se creaza procesul perfect de mentenanta

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea.

iFeel-activand senzorul de pe telecomanda pentru aceasta functie, aparatul trimite jetul de aer in zona de amplasament a telecomandei. Practic, unde este telecomanda este si climatizare.

Ionizare-o anumita cantitate de ioni, difuzati in atmosfera,purifica aerul din incapere, indepartand bacteriile, virusurile, alergenii, creand un mediu ambiental optim.

Autodetectie scurgeri Freon- pierderile de agent refrigerant, vor fi sesizate pe display si sistemul se va opri, protejand astfel compresorul.

Eco mode– economisirea energiei electrice,poate atinge 60% in timp de 8h in comparative cu alte aparate de aer conditionat.

VIVAX_WIFI

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Utilizat pentru-Casa

Utilizare-Rezidential

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-24 m²-29 m-39 m²

Capacitate generala-12000 BTU

Capacitate de racire-12000 BTU

Capacitate de incalzire-12000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)50

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)-15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)24

Tip filtru-Anti-praf-Filtru Bio

Tip compressor-Inverter

Numar trepte ventilato-3

Inverter-Da

Kit instalare inclu-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.2

Debit de aer unitate interna-520 m³/h

Nivel de zgomot unitate interna-25 dB

Culoare unitate interna-Gold

Lungime unitate interna-802 mm

Latime unitate interna-189 mm

Inaltime unitate interna-297 mm

Greutate unitate interna-8.2 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.8

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4.2

Functii

Functii climatizare

-Racire

-Incalzire

-Ventilatie

-Dezumidificare

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale

-Autocuratare

-Autodiagnoza

-I Feel

-Ionizator

-Autodetectie scurgeri freon

-ECO-Mode

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-220 V

Consum nominal la racire-1088 W

Consum nominal la incalzire-1025 W

Capacitate nominala la racire-3.52 kW

Capacitate nominala la incalzire-3.81 kW

Agent de racire-R32

Unitate externa

Nivel de zgomot unitate externa-53 dB

Culoare unitate externa-Alb

Lungime unitate externa-800 mm

Latime unitate externa-333 mm

Inaltime unitate externa-554 mm

Greutate unitate externa-29.1 Kg

Pareri pro-Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

– Racire rapida

– Functii practice

– Design placut

– Telecomanda inclusa

– Silentios

Pareri contra-Aparat de aer conditionat, Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

-Fara kit de instalare

-Perioada de garantie redusa

Parerea mea aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD

Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse.

 

Aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD R-Design

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD
Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, avand un design de invidiat, isi face loc printre cele mai bune aparate de aer conditionat.
10 Total Score
Vivax ACP-12CH35AERI GOLD - aparatul perfect pentru locuinta ta!

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AERI GOLD, avand un design de invidiat, isi face loc printre cele mai bune aparate de aer conditionat.

Functii
10
Consum
9.5
Pret
9.5
Design
10

Search