La ofertă

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Introducere & Detalii Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Schimbarile climaterice cat mai brutale si duse la extrema, pot fi un factor important in deciziile privind achizitionarea unui aparat polivalent de climatizare si incalzire a locuintei.Aceste variatii de temperatura ridica standardele de calitate si varietate in domeniul climatizarii locuintelor, punandu-i pe cei interesati in situatia de a cauta aparate ingenioase, durabile, economice si ecologice. Am sa prezint mai detaliat, un aparat de aer conditionat, Gree Bora A2 Golden care se incadreaza printre ingenioasele aparate indispensabile, cu functii si caracteristici de baza convingatoare si care au usurat la luarea deciziilor optime in achizitionarea acestui sistem de climatizare.

aparat Gree Bora A2 Golden

Incadrare in spatiu

Cu un design deosebit, de culoare alba sau alb-auriu , da un aspect modern in spatiul de amplasament impreuna cu dimensiunile modeste.

Bine plasat printre review-urile utilizatorilor,inteligentul aparatul are o capacitate de modificare a temperaturii de 24000 BTU/h, valoare optima pentru un spatiu de 70 m².

aparat ar conditionat Gree Bora A2 Golden

Eficienta energetica

Printre parametrii de importanta majora la un aparat de aer conditionat, este eficienta energetica. Iata ca Gree Bora A2 Golden, a ajuns la o clasa superioara si este inzestrat cu doua plusuri, respectiv A++ ca eficienta energetica la racire, datorita tehnologiei DC inverter, si a remarcabilului agent frigorific R32.

Respecta mediul

Dupa cum spuneam mai devreme, acest aparat ne rasfata prin prezenta unui nou agent frigorific R32 foarte prietenos cu mediu. Acesta, se impune pe o piata sufocata de agentii frigorifici traditionali, poluanti, trecuti pe lista neagra in normele Uniunii Europene, norme ce promit o disparitie treptata a acestora avand punctul terminus, anul 2025.

Frica de poluare fonica?

Daca luam ca referinta ajutoarele noastre casnice-electronicele, vom vedea ca linistitul Gree Bora A2 Golden, se incadreaza printre aparatele silentioase, avand modesta capacitate de 34 dB pentru unitatea interna .

Sistem de filtrare performant

Cu ajutorul sistemului de filtrare performant: Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf, Deodorizant, se creaza un ambient optim cu aer curat si proaspat, factor important in instalarea starii de bine si in preventia aparitiei afectiunilor respiratorii respective, alergice.

Functiile Aparatului de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Functii de climatizare:

Functia de racire

Gree Bora A2 Golden, se comporta ca un aparat educat, atingand clasa A++ ca eficienta energetica la racire. Temperatura minima de operare racire de -15 (-°C) si temperatura maxima de operare racire de 43 (°+C). Valoarea coeficientului sezonier la racire, seer de 6,1 plaseaza aparatul printre aparatele eficiente in materie de climatizare.

Functia de incalzire

La trecerea spre sezonul rece sau chiar in zilele mai blande ale iernii,,aparatul atinge temperatura minima de incalzire de -15 si maxima de 24 cu o valoare a coeficientului sezonier la incalzire Scop de valoare 4.

Deci, cu aceste valori putem spune ca aparatul chiar si in zilele friguroase, lucreaza pentru un confort sporit.

Functia de dezumidificare

Frica de umezeala in incapere?

Gree Bora A2 Golden, nu este doar un aparat, puternic si linistit ci si dusmanul umiditatii in spatiul locuibil.

Se stie ca o activitate casnica zilnica ce include gatit, spalat, incalzire prin centrala, degaja in aer aproximativ 12 l de apa si nu toate gospodariile detin un higrometru sau umidometru pentru a depista nivelul optim de umiditate care in mod obisnuit este de 60%.O varianta la achizitionarea unui dezumidificator ce incarca incaperea si poate nu da randamentul de care este nevoie, ar fi un aparat de aer conditionat cu functie de dezumidificare. Iata ca aici intervine minunatul aparat Gree Bora A2 Golden, gata sa se lupte cu condensul cu vaporii, sa previna mucegaiul, fungii, igrasia

Functia de ventilatie

Gratie unui ventilator de buna capacitate, aerul rece este dispersat eficient, spre orice colt al incaperii.

Functii accesorii

Functia de autodiagnoza-atentioneaza asupra eventualelor probleme din sistemul de climatizare precum si oprirea lui, afisand eroarea

Ionizare-o anumita cantitate de ioni, difuzati in atmosfera,purifica aerul din incapere, indepartand bacteriile, virusurile, alergenii, creand un mediu ambiental optim.

Tehnologia inverter-conceput in maniera moderna, aparatul foloseste un compressor nou,cu o viteza maleabiala cu temperatura incaperii, atingand astfel un randament maxim si economisind energia intr-un procent major fata de generatiile anterioare de aparate de climatizare.

Tehnologie Wi-Fi- cu ajutorul acestei functii aparatul se poate programa confortabil, de pe telefon sau tabletala orice ora si oriunde. Interfeta WiFi este inclusa in sistem si trebuie doar conectata la reteaua wi fi al telefonului mobil. Astfel se poate controla nivelul consumului,accesa butonul on/off sau parametrii specifici aparatului.

Wi-Fi Gree Bora                                      G10 inverter Gree Bora

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Tip produs-Standard

Suprafata de montare-Perete

Recomandat pentru incaperi pana la-70 m²

Capacitate general-24000 BTU

Capacitate de racire-24000 BTU

Eficienta energetica racire-A++

Eficienta energetica incalzire-A+

Temperatura minima de operare racire (-°C)15

Temperatura maxima de operare racire (°+C)43

Temperatura minima de operare incalzire (°-C)15

Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)24

Tip filtru-Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf, Deodorizant

Inverter-Da

Kit instalare inclus-Nu

Unitate interna

Dezumidificare (l/h)-1.8

Nivel de zgomot unitate interna-34 dB

Culoare unitate interna-Alb-Auriu

Greutate unitate interna-17 Kg

Eficienta energetica

Coeficient randament sezonier la racire SEER-6.1

Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP-4

Functii

Tehnologie Wi-Fi-Da

Functii speciale-Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Racire, Ventilatie

Specificatii tehnice

Tensiune alimentare-230 V

Agent de racire-R-32

Unitate externa

Greutate unitate externa-46 Kg

Pro-Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

-Silentios

-Racire rapida

-Design placut

-Putere energetica

-Functii practice

Contra-Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

-Fara kit de instalare

Parerea mea aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Gree Bora A2 Golden, este un aparat care nu poate decat sa ma incante si sa-mi satisfaca asteptarile. Este capabil sa aduca briza racoroasa, plina de prospetime mult cautata in zilele de vara si caldura necesara in zilele friguroase, gratie performantelor tehnice si functiilor incluse..

 

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

*Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur*

Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden
Aparatul de aer conditionat Gree Bora A2 Golden este unul extrem de usor de folosit si la o calitate foarte buna pentru pretul scazut la care il puteti cumpara.
9.1 Total Score
Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden

Aparatul de aer conditionat Gree Bora A2 Golden este unul extrem de usor de folosit si la o calitate foarte buna pentru pretul scazut la care il puteti cumpara.

Consum
9
Functii
8.5
Pret
10
Design
9

Search